Προς το περιεχόμενο

Κολημα στα καλα καθουμενα στα XP

Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω XP home SP2. Πως εχει η κατασταση, ειχα κανονικα το laptop για αρκετο καιρο χωρις προβληματα αλλα της τελευταιες μερες οταν τον ανοιγα και εμπενα σε εναν φακελο, κυριως στον Υπολογιστη μου και ανοιγα ενα σκληρο κολαγε στα καλα καθουμενα το pc, το βελακι δεν κουνιοταν δεν ενααβε το λαμπακι alt ctrl del δεν εκανε τιποτα και αναγκαστηκα τον εκλεινα με κρατημενο το κουμπι. Αυτο ομως δεν συμβαινει οταν δεν μπενω στον υπολογιστη μου, δηλαδη αμα ανοιξω τoν firefox απο την επειφανεια εργασειας δεν εχω προβλημα (η καποιο αλλο προγραμα).

Ετσι ειπα θα κανω format το pc , γιατι ειτανε σπαστικο οταν το εκανε. Μετα το format ενω δεν το εκανε μετα απο καποια ωρα ενω εκανα εγκατασταση τα προγραμματα,το εκανε ξανα. Μετα καθε φορα που ανοιγω τον Υπολογιστη μου και μπενω εκει μεσα μου κολαει κατευθειαν, ενω προηγουμενος καμμια φορα μπορει να κολουσε μετα απο 10 δευτερα η 1 λεπτο.

Σε ενα 2ο artition ειχα τα Vista και ηθενα λα να δω εαν με εκανε το ιδιο αλλα εκει δεν ειχα αυτο το προβλημα, οποτε καταλαβαινω οτι πρεπει να ειναι θεμα windows και δεν πιστευω να ειναι κατι που να το προκαλει απο το hardware. Κανας ιος δεν πεζει σωστα ? Γιατι στο 2ο partition (δεν χρισημοποιω καθολου τα vista) δεν τα πειραξα και οτι αρχεια ειχε τα εχει ακομα.

Ξερεται τη μπορει να φταιει ? Αμα βρω και περασω τα XP proffessional μηπως δεν θα υπαρχει αυτο το προβλημα ? Γιατι τωρα δεν ειναι τυχαιο που το ξαναεκανε μετα το format το ιδιο.

Δημοσ.

Κάποιος οδηγός αποθηκευτικού μέσου (σκληρού, cd, usb κλπ.) δεν κάθεται σωστά - δεν έχεις πρόβλημα hardware γιατί θα στο έκανε και στα Vista...

Δημοσ.

thanks φιλε, πρεπει να ητανε προβλημα των drivers ηχου. Ειχα περασει τα καινουργια AC97 και δεν φανταστηκα οτι μπορει να εφτεγαν γιατι στην αρχη δεν με εκανε το προβλημα

Δημοσ.

Καλο ειναι να αναβαθμισεις του 'οδηγους' των υποσυστηματων κατα τακτα χρονικα διαστηματα γιατι λυνονται αρκετα προβληματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...