panosnsmirni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ανοιγω αυτο το νημα για να δουμε ποιο μπορει να ειναι το καλυτερο προγραμμα για LanTalking μεσω δικτυου υπολογιστων. Μεχρι τωρα δυστυχως δεν εχω βρει κατι (στα πλαισια βεβαια του freeware η ακομα και σπασμενο) που να ειναι καλο. Ενα προγραμμα που ειναι καταπληκτικο αλλα δυστυχως θελει χρηματα (και καλα κανει βεβαια) ειναι το outlook messenger. Να φανταστειτε οτι συνδεεται με το Outlook και ακομα και τα email μπορεις να στειλεις μεσω δικτυου... Εχετε τιποτα προτασεις για κανα αλλο προγραμματακι?
titikos46 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ανοιγω αυτο το νημα για να δουμε ποιο μπορει να ειναι το καλυτερο προγραμμα για LanTalking μεσω δικτυου υπολογιστων. Μεχρι τωρα δυστυχως δεν εχω βρει κατι (στα πλαισια βεβαια του freeware η ακομα και σπασμενο) που να ειναι καλο. Ενα προγραμμα που ειναι καταπληκτικο αλλα δυστυχως θελει χρηματα (και καλα κανει βεβαια) ειναι το outlook messenger. Να φανταστειτε οτι συνδεεται με το Outlook και ακομα και τα email μπορεις να στειλεις μεσω δικτυου... Εχετε τιποτα προτασεις για κανα αλλο προγραμματακι? Για ριξε μια ματια στο http://www.skype.com
ed_hunter Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Θα με ενδιεφερε και εμενα αυτο....Μηπως ξερει καποιος κατι,θα με βοηθουσε πολυ....
nske Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Κάνε μια αναζήτηση στο SourceForge για jabber και θα βρεις πολλές free υλοποιήσεις, για διάφορα λειτουργικά, με ό,τι χαρακτηριστικά θα μπορούσες να ζητήσεις. Στη σελίδα του Jabber έχει επίσης μια λίστα με υλοποιήσεις.
Black Demis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 PopMessenger(Shareware) Με το οποίο ανταλλάζεις μηνύματα LAN δυνατότητα chat μεταφοράς αρχείων και άλλα και VoIPerized(Freeware) Με το οποίο μπορείς μέσο από LAN και Internet να κάνεις Voice chat και πολλά άλλα
[email protected] Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 to WinChat den sas kanei .... Run -> WinChat
asmilon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Αν θες δοκιμασε το Network Assistant (Nassi for short). Δεν ειναι freeware δυστυχως, αλλα εχει πολλες δυνατοτητες και αρκετα ευχρηστο Interface. 30-day trial μπορεις να κατεβασεις απο εδω: http://www.gracebyte.com/nassi/files/nassi.exe
stefanos_79 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Θυμαται κανεις ποια ειναι η εντολη για μηνυμα μεσω cmd?κατι net send αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την εντολη.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 se mia prosfati anakalipis me ton madsc eidame oti otan eisai se lan o msn simperiferete meso aftou (dld estelne arxia meso lan me tin taxitita tou lan) to kako einai oti prepei na sindetheis sto net gia na kaneis login ston msn
Black Demis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Θυμαται κανεις ποια ειναι η εντολη για μηνυμα μεσω cmd?κατι net send αλλα δεν θυμαμαι ακριβως την εντολη. net send computer name mesasge
papiadyths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 se mia prosfati anakalipis me ton madsc eidame oti otan eisai se lan o msn simperiferete meso aftou (dld estelne arxia meso lan me tin taxitita tou lan)to kako einai oti prepei na sindetheis sto net gia na kaneis login ston msn epibebaiwnw to parapanw to xw dei se ena filo mou na symbainei. TRELA transfers leme ...
x-origin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 εχω μια απορια..εχω ενα δικτυο 3ων pcs πως γινεται να στελνω πχ ενα μηνυμα στην οθονη του?ξέρω οτι γινεται αλλα δεν θυμαμε πιa εντολή το κανει απο το DOS:-) net send?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.