Ian_Dragonheart Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 παιδια καλημερα.Εχω το εξης προβλημα.εχω δυο crossfire reday καρτουλες x1950pro 512mb εχω και τα internal interconnect bridges.ωραι 8α μου πειτε...ελα μου ντε που τα συνδεω ολα καλα και στο catalyst control center πουθενα to crossfire...αλλαξα τη συδεσμολογια, εβαλα δλδ αναποδα τα bridges ξαναπερασα drivers αλλα τπτ...την δευτερη καρτουλα τη βλεπει αλλα η μονη επιλογη στο ccc ειναι extended desktop.Εχω ενα coreduo 6600, 4gb ram kingston hyperx, 2xsata2 wd hdd, kai winxp pro gr sp2...καμια ιδεα ρε παιδια μην πανε αδικα τα λεφτα που εδωσα για την δευτερη καρτα...ευχαριστω...
Ian_Dragonheart Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 η μητρικη φοραει το 965p της ιντελ....
Ian_Dragonheart Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 κανενας ρε παιδια με crossfire....H καρτα φαινεται κανονικα στη διαχειριση συσκευων.ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα απο το site ου crossfire αλλα τζιφος...plz help!εψαξα στο φορουμ για παρομοια περιπτωση αλλα δε βρηκα κατι...μονο για external crossfire me mastercard...
outlaw star Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 χωρίς να είμαι σίγουρος φίλε είχα ακούσει ότι με τελευταίους drivers απο ati δε χρειάζεται να συνδέσεις το bridge στις κάρτες για δοκίμασε αυτό λοιπόν και λογικά το ccc θα αναγνωρίσει αμέσως τισ κάρτες σε crossfire κάντο και τα ξαναλέμε
Ian_Dragonheart Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 μπα...εχω απελπιστει...μεχρι και bios update εκανα στη μητρικη...
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ GFX2 ENABLE ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΟΣ ΕΝΕΡΓΩΠΟΙΗΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ HARDWARE ΕΙΣΑΙ ΟΚ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ DVI X3 ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MASTER ΣΤΟ MONITOR ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ CATALYST-DISPLAY MANGER MONITOR ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΩΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΞΙΜΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ 2Χ 1900 ΧΤΧ,ΧΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΛΟ CROSSFIRE
EddieObscurant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 χωρίς να είμαι σίγουρος φίλε είχα ακούσει ότι με τελευταίους drivers απο ati δε χρειάζεται να συνδέσεις το bridge στις κάρτες για δοκίμασε αυτό λοιπόν και λογικά το ccc θα αναγνωρίσει αμέσως τισ κάρτες σε crossfire κάντο και τα ξαναλέμε Αυτό γίνεται μόνο με τις 2400 και 2600 series με τους catalyst 7.10 προς το παρόν Οπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω θέλει μια ρύθμιση απο το bios. Διάβασε το manual της μητρικής σου, θα λέει. Θεωρώ πάντως ότι θα έχεις μειωμένες επιδόσεις απ'ότι θα είχες σε άλλη μητρική με crossfire με chipset 975x, x38 καθώς με το 965 αν δεν κάνω λάθος η δεύτερη pci-e περιορίζεται στο 4χ. Και ναι μεν η διαφορά απο το 16χ στο 8χ είναι απειροελάχιστη, απο το 8χ στο 4χ είναι σημαντική.
Ian_Dragonheart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν χερειαζομαι καλωδιο εξωτερικο...μπηκα στο bios εφερα τα μεσα εξω αλλα δεν βρισκω τπτ σχετικο...μονο κ καλα για το ποια pci θα βλεπει πρωτη οταν boοtαρει...εχω την gigabyte 965p ds4 εψαξα και στην ιστοσελιδα της gigabyte αλλα δεν βρηκα τπτ...ασε που εκανα και το manual της μητρικης φυλλο και φτερο στο ψαξιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.