memtsas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 guys λεω και γω να go mobile και να αγορασω ενα laptop.με ΟΡΙΟ τα 1500 ευρω σε 15" οθονη τι συστείνετε??δωστε κανενα linkακι και όποια συμβουλή μπορείτε.ποια εταιρια να αποφυγω και τι να προσεξω.το μηχανακι το θελω κυρίως για χρηση στη δουλεια αλλα αν θελησω κατι κατιτις σε multimedia μια στο τοσο να με βγαζει ασπροπροσωπο!!!! μου ειναι σημαντικο η μπαταρια του να κρατα πολυ ωρα. ευχαριστω πολυ
tasosvel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να δείς αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=996653&tab=specs είναι toshiba και διαθέτει πολύ καλη καρτα γραφικών και ένανα καλό επεξεργαστή. Πριν μια βδομάδα έκανα δοκιμές σε έναν Asus G1 o οποίος με εντυπωσίασεεεε!! Αν ενδιαφέρεσαι να δωσεις παραπάνω λεφτά σίγουρα είναι φοβερή επιλογή. Διαθέτει απίστευτης ανάλυσης οθόνη και μια πολύ καλή κάρτα γραφικών ( 8600gt) δες και ένα link http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5911
RoDiTis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 file ego peira sony vaio edo kai mia evdomada me 770 dollaria kai me vista premium pano kai mexri stigmis eimai entiposiasmenos!!! den ksero alla osous exo rotisei, gnostes apo pc's, ti laptop tha pernane oloi mou elegan sony vaio.. kai einai to 2o sony vaio mou!!!
disqualified Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 αν θες διαρκεια μπαταριας τοτε 9cell εγω πηρα απο dell προσφατα με 1500 εναν dell vostro. Στο site της dell εδω για περισσοτερες πληροφοριες, μη σε τρομαζουν οι τιμες τα πληρωνεις πιο φτηνα παρε τηλεφωνο και ζητα να σου κανουν προσφορα
RoDiTis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 symfono oti kai ta Dell einai para poly kala!!!! apla ego tha emena makria apo HP... an thes ti gnomi mou!
tasosvel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 συμφωνώ κι εγώ για τα dell!! Πολύ καλά μηχανήματα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.