kikis2002 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εχω laptop με vista εδώ και 10 ημέρες.. όλα καλά πηγαίναν.. μόνο απο προχθές δεν κλείνει... πατάω τερματισμο και μένει πάρα πολύ ώρα στην διαδικασία για τερματισμο και δεν κλεινει με τιποτα.. μετα κανε επανακεκινηση και βγαινει αυτο που λέει για ασφαλη λειτουργια κτλ! Τι κάνουμε? Ούτε να κλείσουμε το pc δεν μπορούμε με vista? Έλεως δηλαδή!
markelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Για Vista δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά στα XP που έχω, όποτε αρνείται πεισματικά να κλείσει το pc, κάνω πρώτα log off και από κει τερματισμό. Με έχει σώσει κάμποσες φορές.
lefi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Κάτι εμποδίζει τον τερματισμό (προφανώς). Ρίξε μία ματιά στον πίνακα ελέγχου σε εργαλεία αξιοπιστίας και επιδόσεων ή κάτι τέτοιο. Τα νέα Windows Vista ενσωματόνουν νέα επαναστατικά εργαλεία καταγραφής συμβάντων Στα πράσινα γράμματα αστειεύομαι.
kikis2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παιδια τίποτα... ο υπολογιστής δεν κλείνει!!! Καμιά ιδεα?
TechnoState Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 format..vale xp na vreis lytrwsi...vale linux na agiaseis!
alexisgt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Βγάλε τη μπαταρία κ την πρίζα να κλείσει "βίαια" ή κράτα το power για 5 sec. Μπορεί μετά να ξεκολλήσει... Λίγο μπακαλίστικο αλλά μπορεί να πιάσει... Δεν χάνεις τίποτα..!
fraggiskos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Στην εκτέλεση των windows η οποία στα βίστα εμφανίζεται μόνο με το win+R(δεν την έχω βρεί κάπου άλλου) θα γράψεις εκεί "shutdown -s"
Bi2Lmet1234 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Καποιο προγραμμα αρνητε να κλεισει. Μπορει να ειναι οτιδηποτε, δες στον TaskManager και κλειστο. Επεισεις μπορει να εχεις κωλυσει τιποτα. Δεν στο msconfig τι ξεκινα στην Εκκινηση και ψαξε τι ειναι τι καθενα. Αν εχεις καποιο Antivirus , Firewall κτλ , μπορει να κανουν update ή scan κ.τ.λ οποτε να αρνουνται να κλεισουν. Κατεβασε το Vistamanager, εχει αρκετες λειτουργειες μεσα σε αυτες θα βρεις και μια η οποια ειναι γιατο ποση ωρα να περιμενουν τα windows τα προγραμμα στον τερματισμο (βαλε "λιγο χρονο" εχει πολυ) .
gdp77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 1) Τρέξε ένα Linux-live-CD (boot-άρεις με αυτό) και αφού φορτώσει, δεν αν από εκεί γίνεται shut-down. Έτσι θα καταλάβεις αν έχεις software ή hardware πρόβλημα. http://www.ubuntu.com/getubuntu/download 2) Αν έχεις hardware πρόβλημα ---> service 3) Αν έχεις software πρόβλημα, εκεί που λέει "install" στο live-cd, κάνε διπλό κλικ 4) Ούτως ή άλλως, sVista τα ΜΕΙΙ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.