NOPSTRIM Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Nomizw o titlos ta leei ola! 8a valw forthnet 2play me ti 8a exw kaluteri taxutita? me ensurmato i asurmato modem? i apla den exei kamia diafora? tnx prokatavolika!!!!
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 ipo normal sinthikes den tha exeis kamia diafora.en toutois se kapoiesperiptoseis logo kakou simatos to kalodio paeei kalitera.
tolis_01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Οπως τα 'πε ο poulinos. Βασικα θα βαλεις οτι σε βολευει. Αμα το pc θα ειναι μακρια απ'το ρουτερ, βαλε ασυρματο γιατι δεν λεει να απλωσεις "καλουμπα" σε ολο το σπιτι.
Maverick_7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Οπως τα 'πε ο poulinos. Βασικα θα βαλεις οτι σε βολευει. Αμα το pc θα ειναι μακρια απ'το ρουτερ, βαλε ασυρματο γιατι δεν λεει να απλωσεις "καλουμπα" σε ολο το σπιτι. Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα...Αν το PC και το router είναι σε διαφορετικό δωμάτιο σε απόσταση περίπου 4-5 μέτρων θα έχω καλή σύνδεση με ασύρματο modem... ?? Η αναγκαστικά πρέπει να βάλω ενσύρματο .. ?
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 4-5 metra den einai provlima ektos an pernaei kamia porta pirasfaleias i 300 metra mpeton arme.ego me 2 toixous endiamesa kapois se sxima p pezo kanonika me toin bro se apostasi 7 metra.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 provlima tha mporouses naixes an itan mezoneta kai epezes pano kato.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.