Προς το περιεχόμενο

Αργεί να ανόιξει φώτο...

Salvation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω τα Windows Vista Premium και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που ανοίγω για πρώτη φορά τον υπολογιστή και πατάω να ανοίξω μια απ' τις φωτογραφίες μου το pc αργεί περίπου μισό λεπτο να την ανοίξει. Το ιδιο συμβαίνει όταν και χτυπάω το βελάκι να πάω στην επόμενη. Μετά τη δεύτερη φώτο ξεκολλάει σε όλες. Πχ όταν κάνω διπλό κλικ σε μία φώτο η πράσινη λωρίδα πανω στο παράθυρο αργεί να φορτώσει. Όσοι έχουν vista με καταλαβαίνουν. Προσωπικά δε με ενοχλεί αλλά θα ήθελα να μάθω γιατί γίνεται μιας και έχω "δυνατό" σύστημα: Quad Core 6600, 2GB RAM, 8800GTS 640MB

Δημοσ.

Στα XP τέτοιο πρόβλημα το έχουν οι "ταλαιπωρημένοι" υπολογιστές, τώρα για Vista δεν ξέρω, μήπως έχεις πρόβλημα στην εκκίνηση;

Δημοσ.

Τίποτα από αυτά που λες. Μάλιστα τώρα διαπίστωσα ότι το κάνει και όταν θέλω να εμφανίσει τις ταπετσαρίες των Windows για wallpaper

Δημοσ.

Το πρόβλημα επιλύθηκε μερικώς!! Οι φωτογραφίες και τα υπόλοιπα ανοίγουν κανονιka με την προυπόθεση ότι αποσυνδέσω από τον υπολογιστή τον rοuter μου:!. Καμιά ιδέα τώρα??

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που βλέπω....Παρόμοια οταν παω να μαρκαρω καποιο βιντεο (οχι με ολα αλλα καποιο συγκεκριμενο της ταξεως των 900μβ) τότε ο υπολογιστής πάυει να αποκρίνεται,γράφει ασύστολα στο σκληρό και η χρήση της μνήμης φτάνει το 99-100%. Τη μνήμη την τρώει ο εξπλορερ οπου απο τα 30 μβ περιπου εκτοξευεται στα 800 κατι, υστερα απο λιγο ξεφορτωνει και ολη τη μνημη την παίρνει ένα dll. Μετα απο 2 λεπτα στανιάρει και αφου κανω ντραγκ το αρχειο στον μεδια πλεηερ κλασικ, τρωει αλλο ενα λεπτο κολλημα και υστερα ανοιγει. Στα ΧΡ με το ιδιο βιδεο κανενα προβλημα...αααα ρε βιστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...