Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος δίσκος unplugged

V for Vagelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα παρόμοιο θέμα. Λοιπόν, ποιός unplugged δίσκος σας άρεσε περισσότερο; Εγώ από τους λίγους που έχω ακούσει ψηφίζω Alice in Chains.

Δημοσ.

The Gathering - Sleepy Buildings

Επίσης, πρέπει να το πω αυτό, μου αρέσει πολύ η ακουστική έκδοση του She Wolf των Megadeth, αν κ στο τέλος το γυρνάει στα "γκάζια" ο Mustake (το k δεν είναι pun για το mistake αλλά για την περίοδο που είχε ένα τρισάθλιο-επικό μουστάκι ο εν λόγω κύριος!)

Δημοσ.

Korn - Live and Uplugged.

Πραγματικά μοναδικό unplugged. Εκπληκτική ποιότητα ήχου, πολλοί πειραματισμοί (χρησιμοποιούν ξυλόφωνα, πολλά κρουστά, πριόνια, μια μικρή συμφωνική), ενδιαφέροντες guests (Amy Lee, ο αγέραστος τραγουδιστής των Cure με την χαρακτηριστική χροιά στην φωνή) και τα γνωστά τραγούδια των Korn σε φοβερές εκτελέσεις.

Clue του Live είναι ότι οι μουσικοί φοράνε μάσκες. Κάτι σαν τους Slipknot, αλλά σε κάτι πιο ανθρώπινο.

Αξίζει τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Όντως, ωραίο το unplugged των Korn. Μόλις είχα ακούσει ότι οι Korn θα κάνανε unplugged μου είχε φανεί πραγματικά περίεργο, δε μπορούσα να φανταστώ Korn χωρίς το βαρύ ηλεκτρικό ήχο. Τελικά μου άρεσαν αρκετά, ωραίες εκτελέσεις, όμορφη και μυστήρια ατμόσφαιρα (ειδικά οι μάσκες όλα τα λεφτά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...