V for Vagelis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα παρόμοιο θέμα. Λοιπόν, ποιός unplugged δίσκος σας άρεσε περισσότερο; Εγώ από τους λίγους που έχω ακούσει ψηφίζω Alice in Chains.
ferongr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Green Carnation - The Acoustic Verses Απλα.
insomniaK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 REM - In the attic. Unplugged που έχει επηρεάσει γενικά πολύ Nirvana mtv unplugged.
disqualified Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 nirvana-live in new york ισως ο αγαπημενος μου δισκος πολυ καλο και το unplugged των alice in chains το οποιο δεν πρεπει να ναι και πολυ γνωστο
Vole Maulder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 The Gathering - Sleepy Buildings Επίσης, πρέπει να το πω αυτό, μου αρέσει πολύ η ακουστική έκδοση του She Wolf των Megadeth, αν κ στο τέλος το γυρνάει στα "γκάζια" ο Mustake (το k δεν είναι pun για το mistake αλλά για την περίοδο που είχε ένα τρισάθλιο-επικό μουστάκι ο εν λόγω κύριος!)
sotirakis.net Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Korn - Live and Uplugged. Πραγματικά μοναδικό unplugged. Εκπληκτική ποιότητα ήχου, πολλοί πειραματισμοί (χρησιμοποιούν ξυλόφωνα, πολλά κρουστά, πριόνια, μια μικρή συμφωνική), ενδιαφέροντες guests (Amy Lee, ο αγέραστος τραγουδιστής των Cure με την χαρακτηριστική χροιά στην φωνή) και τα γνωστά τραγούδια των Korn σε φοβερές εκτελέσεις. Clue του Live είναι ότι οι μουσικοί φοράνε μάσκες. Κάτι σαν τους Slipknot, αλλά σε κάτι πιο ανθρώπινο. Αξίζει τον χρόνο σας.
V for Vagelis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Όντως, ωραίο το unplugged των Korn. Μόλις είχα ακούσει ότι οι Korn θα κάνανε unplugged μου είχε φανεί πραγματικά περίεργο, δε μπορούσα να φανταστώ Korn χωρίς το βαρύ ηλεκτρικό ήχο. Τελικά μου άρεσαν αρκετά, ωραίες εκτελέσεις, όμορφη και μυστήρια ατμόσφαιρα (ειδικά οι μάσκες όλα τα λεφτά).
kidask Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Alice in Chains - Unplugged. ΘΕΟΣ ο Layne Και επίσης το Five Men Acoustical Jam των Tesla. Παλιό αλλά κλασσικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.