Big Ze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Κι εγώ είχα το πρόβλημα με το firefox, όταν έκανε update για καινούργια έκδοση (όπως π.χ. 2.0.0.9 η πρόσφατη) και στην συνέχεια εγκατάσταση κι επανεκκίνηση δεν εμφάνιζε τις ιστοσελίδες (connection error δλδ.) ενώ ο IE 7 που έχω τις εμφάνιζε κανονικά.
Knoxville.d Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Pou einai auto re file na to sbisw kai egw mipws dw kamia aspri mera epitelous giati edw kai dio bdomades den mou anoigei greek-fun,ellinadiko,mobile9 kai den xerw kai egw pies alles:mad:
dll.hal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 και σε μενα ευτυχως παρουσιασε τα ιδια προβληματα.γιατι λεω ευτυχως? γιατι ανακαλυψα και δουλευω τωρα τον http://www.maxthon.com/. κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ς ! ! !. αρκετα παραμετροποιησιμος... μια δοκιμη θα σας πεισει...
danaos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μη λέτε ό,τι θέλετε παιδιά... Δε φταίει ο browser το firewall φταίει. Τσεκάρετε τις ρυθμίσεις σας...
dll.hal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μη λέτε ό,τι θέλετε παιδιά...Δε φταίει ο browser το firewall φταίει. Τσεκάρετε τις ρυθμίσεις σας... και ομως φιλε μου .με 215 kb download δεν επετρεπεται να σερνεται η αλεπου...
gokal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν να σας πω τι πρόβλημα (το οποίο το παρακάμπτω) αντιμετωπίζω ΚΑΘΕ φορά που ο firefox κάνει update. Πάει να περάσει τα νέα αρχεία και μου πετάει ένα μήνυμα που λέει ότι κάποια αρχεία δεν μπορούν να εγκατασταθούν κτλ και πρέπει να κλείσω εφαρμογές και να σιγουρευτώ ότι δεν έχω ανοιχτές άλλες κοκ. Το αποτέλεσμα είναι να πέφτει ο installer σε μια loopa και να μην μπορεί να ολοκληρώσει το update αφού πατώντας εγώ ΟΚ στο 1ο μήνυμα λάθους ξαναπροσπαθεί και ξαναβγάζει λάθος, ξανά ΟΚ και ξανά απ'την αρχή. Αυτό βρήκα ότι συμβαίνει γιατί κατά το update δεν μπορεί να αντικατασταθεί το αρχείο firefox.exe. Οπότε η μόνη λύση είναι να τερματίσω το process firefox να πάω να μετονομάσω το firefox.exe αφού δεν γίνεται να το σβήσω και να το τρέξω. Έτσι ο installer δεν βρίσκει το το συγκεκριμένο αρχείο και μπορεί να γράψει το νέο στο δίσκο και όλα ωραία και καλά. Το έχει δει άλλος αυτό? Μου συμβαίνει σε 2 pc τα οποία το μόνο κοινό που έχουν είναι το AVG antivirus, δεν υπάρχει firewall.
Knoxville.d Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Loipon dokimasa kai ton browser maxthon alla tipota.Kai sto firewall den exw kanei kati pou na apotrepei to pc na sindethei sto greek-fun,mobile9,ellinadiko kai den xerw kai egw pou allou.Mia mera mou parousiastike meta apo to update tis alepous.help:mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.