jose Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 exo ton firefox 2007 kai mou ebgale se kapoia fasi na aegatastiso ton 2008, alla otan ton ebala kai meta den mou anoigei selides, ton apegatestisa kai ebala pali ton 2007 kai pali ta idia apo ti ginete re paidia auto , ti mporo na kano?
desolatorXT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 exo ton firefox 2007 kai mou ebgale se kapoia fasi na aegatastiso ton 2008, alla otan ton ebala kai meta den mou anoigei selides, ton apegatestisa kai ebala pali ton 2007 kai pali ta idia apo ti ginete re paidia auto , ti mporo na kano? wtf? Τι firefox 2007 και 2008 μας λες ρε φίλε? δεν υπάρχει τέτιο πράγμα... Υπάρχει απλα η έκδοση 2,008.... Μάλλον απο αυτό μπερδέυτικες... Έκανα και εγώ το ίδιο update και όλα δουλεύουν κανονικότατα... Μήπως έχει η σύνδεση σου κάνα πρόβλημα και δεν ανοίγουν οι σελίδες?
Black Demis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μήπως έχεις Comodo Firewall? Εγώ μόλις έκανα update μου το μπλόκαρε μέχρι να κάνω reboot μετά όλα οκ
kastel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 wtf? Τι firefox 2007 και 2008 μας λες ρε φίλε? δεν υπάρχει τέτιο πράγμα... Υπάρχει απλα η έκδοση 2,008.... Μάλλον απο αυτό μπερδέυτικες... Έκανα και εγώ το ίδιο update και όλα δουλεύουν κανονικότατα... Μήπως έχει η σύνδεση σου κάνα πρόβλημα και δεν ανοίγουν οι σελίδες? Απλά δεν έβαλε τις τελείες μεταξύ των αριθμών. Όλοι καταλάβαμε τι λέει. Και από μένα με 2.0.0.8 όλα OK.
jose Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 nai re paidia 2.0.0.8 enoo, den einai etos, telika odos otan to kaspersy, einai dinaton? telospantosn afou douleuei thankas anyway!
Knoxville.d Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Geia sas paides loipon xreiazomai kai egw boitheia.dioti xrisimopoiw to firefox 2007 kai den mporw na mpw se kapoies selides(opws greek-fun,ellinadiko kai alla)ti mporw na kanw???? :mad:
Knoxville.d Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 oute me internet explorer den anoigoun.
aikat90 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 παιδιά και σε μένα μετα την αναβάθμιση μια άνοιγε και μια δεν άνοιγε σελίδες σήμερα δεν ανοίγει καμία ο IE λειτουργεί κανονικά γνωρίζει κάποιος κάτι....
aikat90 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 το πρόβλημα ήταν στο kaspersky είχα απενεργοποιημένο το firewall του kaspersky διότι με δημιουργεί ένα πρόβλημα με το azureus έχοντας ενεργοποιημένο μόνο το firewall των windows ενεργοποιώντας το firewall του kaspersky και ανοίγοντας τον fox σου ζητά να γίνει αποδεκτό το αίτημα για δίκτυο επιτρέποντας στη συνέχεια όλα λειτουργούν κανονικά. έστω και εάν μετά απ ενεργοποιείς το firewall του kaspersky .
livewire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Έχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα απο χθες το βράδυ... Κάποια στιγμή ο firefox κόλλησε και δεν συνδεόταν πουθενά! Από την άλλη ο ΙΕ 6 (είχα πάνω απο 1.5 χρόνο να τον ανοίξω ;-P ) συνδέεται κανονικά. Έκανα επανεκκίνηση και τίποτα δεν άλλαξε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η γραμμή γιατί και το bitcomet δείχνει οκ. Δεν έχω το Kaspersky , που είδα πιο πάνω οτι δημιουργεί πρόβλημα. Έχω το ZoneAlarm ως firewall, και όντως πριν συμβεί αυτό το κόλλημα, το είχα απενεργοποιήσει απο το να κάνει load at startup. Ενώ γράφω αυτό το post ανοίγω το ZoneAlarm και ως δια μαγείας ο firefox λειτουργεί ξανά ομαλά!!!! Τι να πώ. Είμαστε πλέον δέσμιοι ενός firewall software??? ps: Δεν χωνεύεται με τίποτα πλέον ο ΙΕ !
Knoxville.d Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Nai re paides alla mporei kapoios na dwsei kapoia lisi i na mas boithisei na antimetopisoume to problima.
Knoxville.d Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Re paides den xerei kaneis tipota arxizei kai mou tin dinei sta neura polu auti i katastasi.
Knoxville.d Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Egw exw sto pc mou vista 32bit kai ta douleuw mono me to firewall kai to teixos prostasias twn windows lete na ftaiei tipota apo auta??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.