islas canarias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια πως παρακαμπτω το ενοχλητικο "You need permission to perform this action" στο ιδιο μου το pc??? (vista)
jakegate7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αν κατάλαβα καλά εννοείς το UAC λοιπόν.... This much-loathed new Vista feature attempts to protect your system from malware infection by making you manually confirm a whole host of everyday user operations. While it doesnʼt directly impact performance, it can be annoying and might be more hassle than good. To disable User Access Control: Click Start then Control Panel Select User Accounts Select Turn User Account Control on or off Uncheck User Account Control Box Restart as recommended Κάνουμε και καμία αναζήτηση...και το αντίστοιχο thread
islas canarias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Αν κατάλαβα καλά εννοείς το UAC λοιπόν.... Κάνουμε και καμία αναζήτηση...και το αντίστοιχο thread οχι δεν εννοω το UAC, το εχω ηδη απενεργοποιημενο αυτο και ηδη εκανα search σε google για το θεμα αυτο καθως και εδω μεσα, και ουτε ειμαι κανας ασχετος πρωταρης. οποτε οταν τη λες να ξερεις ΤΙ λες.
jakegate7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 χαλάρωσε και λίγο..δεν είχα πρόθεση να στην πω (λες και σε ξέρω)...τεσπα για εξήγησε καλύτερα το problem που έχεις γίατι έτσι πω το είπες... ρε παιδια πως παρακαμπτω το ενοχλητικο "You need permission to perform this action" στο ιδιο μου το pc??? (vista)... νόμιζα ότι έλεγες για το UAC.... ps:απλως άφωνος :X:X απο την συμπεριφορα μερικων-μερικων....
islas canarias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 χαλαρά, απλα κατανταει εκνευριστικο να τη λενε συνεχως ολοι σε ολους για το θεμα search σε καποιο νεο thread. αλλοι ψαχνουν αλλοι οχι, τι να κανουμε τωρα...k γω μενω αφωνος με την υπερβολη μερικων μερικων!!! Οσον αφορα το θεμα μου, μιλαω για περιπτωσεις που θελω να κανω μια αλλαγη σε καποια folders οπως το program files και βγαζει αυτο το παλιομυνημα! Τελος παντων καποια ακρη εβγαλα παιζοντας αρκετα με δεξι κλικ και properties, edit και μετα αλλαγη ownership. μαλλον ομως κατα τυχη το κανα παρα θελημενα! κ παλι σε μερικες περιπτωσεις δενα φηνει αλλαγες λες και δεν ειμαι admin στο pc μου.
marantonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Και γω εχω το ιδιο προβλημα. Θελω να αντικαταστησω τον φακελο themes απο το windows\resources\themes και περνω το ιδιο μνμ με απενεργοποιημενο το UAC. Το ενεργοποιησα αλλ παλι το ιδιο. Ειμαι admin αλλα απο τι φαινετε δεν εχω ολα τα δικαιωματα. Προσπαθω να τα παρω ολα κανοντας δεξι κλικ στον φακελο απο properties>security>edit αλλα λεει access denied. O φακελος ειναι read-only αλλα δεν μπορω να το βγαλω γιατι αρνητε να αλλαξει την επιλογη.
marantonis Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 κανεις? Θελω να εγκαταστησω το vista glazz αλλα δεν δουλευει με SP1 και ειδα καπου οτι θα δουλεψει αν αντικαταστησω τον φακελο themes με εναν αλλο απο υπολογιστη με vista χωρις το SP1. αλλα δεν μπορω να κανω την αντικατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.