--b}{d-- Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 Eixa dei se kapoies selides oti eixes thn dynatothta na mpeis sto IRC apo to web,alla den 8ymamai poies htan (paei kairos..)<P>Alla kai pali den ebgaza akrh (pou mporw na brw tetoio client ktl)<P>Einai poly endiaferon pantws e; An 3erei kapoios kati as me boh8hsei.
Γηρυόνης Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 Για να μπεις στο IRC μέσω μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να έχεις ένα IRC client όπως είπες και εσύ. Αυτός ο client θα συνδέεται με έναν IRC server όπου από εκεί θα διαλέγεις το κανάλι που θέλεις να μπεις.<BR> Για να γίνει αυτό υπάρχουνε δύο τρόποι.<P>1) Ή κάθεσαι και γράφεις εσύ έναν δικό σου client και συνδέεσαι με τον διακομιστή που θέλεις,<P>2) ή κατεβάζεις ένα έτοιμο σε μορφή μιας java applet και τη φορτώνεις από την ιστοσελίδα σου χρησιμοποιώντας την <applet> tag.<P> Εγώ θα σου πρότεινα τη δεύτερη λύση γιατί η πρώτη θέλει δουλειά (δεν είναι δύσκολη απλώς θέλει χρόνο) και επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναεφεύρεις τον τροχό από τη στιγμή που υπάρχουνε αρκετές έτοιμες.<BR> Δεν είμαι σίγουρος από που μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο αλλά ένα παρόμοιο θέμα υπήρχε και πριν από λίγες εβδομάδες στο φόρουμ. Αν κοιτάξεις τα παλιά ποστ θα το βρείς. Πρέπει να είναι κανά δύο εβδομάδες παλιό. Νομίζω έχει τίτλο chat se website kai forum.<P> Ελπίζω να βοηθήσει.
coby Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 Δημοσ. 31 Μαΐου 2001 File Gkalli dokimase auto...<BR><applet codebase="http://nini.irc.gr/apirc" code="apirc.class" width="340" height="170" align="center"><BR> <param name="defaultnickname" value="Nickname"><BR> <param name="server1" value="nini.irc.gr"><BR> <param name="server2" value="java.irc.gr"><BR> <param name="defaultserver" value="nini.irc.gr"><BR> <param name="port1" value="6667"><BR> <param name="port2" value="7000"><BR> <param name="defaultport" value="6667"><BR> <param name="channel1" value="#hellas"><BR> <param name="channel2" value="#jokes-gr"><BR> <param name="defaultchannel" value="#jokes-gr"><BR></applet>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.