xristoforos25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 κανε ενα φορματ και ξεκινα απτην αρχη,μη τρως αλλο χρονο,στο τελος στο φορματ θα καταληξεις καλη τυχη
pankou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Θα πρέπει να υπάρχει κάποια λύση. Αν το λειτουργικό δεν έχει άλλα προβλήματα και ο υπολογιστής είναι σχετικά γρήγορος δεν υπάρχει λόγος να κάνει format εκτός αν έχει χρόνο για χάσιμο.
pankou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εγω απεγκατέστησα το Ζone Alarm και λύθηκε το πρόβλημα. Προσπάθησε να αφαιρέσεις κάποιο ύποπτο πρόγραμμα όπως firewall ή anti virus ισως φταίει κάποιο από αυτά.
xj_onyx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Πώς θα επισυνάψω jpeg?? Άκυρο! Βρήκα )))))
johnyc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εγώ έχω παρόμοιο προβλημα σε windows vista. Αργει να ξεκινησει και φορτωνει πολυ ωρα το NOD32. Εχει και καποιος αλλος παρομιο προβλημα;
xj_onyx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 οκ στο attachment έβαλα μιά jpg με τις επιλογές από το βοοτ του msconfig... heeeeeeeeelp!!!
Black Demis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Το Startup φαίνεται εντάξει μπορεί ώμος να ξετσεκάρεις το qttask και βλέπω κάτι παράξενο fix1.bat.lnk Εδώ δεν φαίνεται από πού ξεκινάει έλεγξε το
xj_onyx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Σωστό σε βρίσκω φίλε μου! Το fix1.bat εγώ το έφτιαξα γιατί απο κάπιο λαθάκι δέν μου έβγαζε τον task manager με alt+ctrl+del και απλά στιν εκκίνηση το διορθώνω προσθέτωντας στην Registry την γραμμή REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f Πάντως μπράβο για την παρατήρηση!
Black Demis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ξεκίνα μια φορά το PC ξετσεκάροντας όλες της καταχωρίσεις στην εκκίνηση για να δούμε στα σίγουρα αν φταίει κάτι από εκεί αν δεν πιάσει δες τι γίνεται στης υπηρεσίες μπορεί να προσπαθεί να ξεκινήσει κάποια και αποτυχαίνει για αυτό αργεί και η εκκίνηση
Black Demis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Σε βλέπω να κάνεις format αλλά δοκίμασε να ξεγράψεις το nod
21century Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ελπιζω να δοκιμασες να καθαρισεις το συστημα και με το Ccleaner γιατι μαζευονται πολλα σκουπιδια απο διαφορα προγραμματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.