Προς το περιεχόμενο

Φοίβος-Βανδή: 10 Χρόνια αντιγραφές

labros1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο αλλά η μουσική δεν έχει 7 νότες.

Η ευρωπαϊκή μουσική (αυτή που ακούμε σήμερα) έχει 12 νότες(7+5 δηλ.)

με άπειρους συνδυασμούς.

Άπειρους γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο η διαδοχή των φθόγγων αλλά και η χρονική τους θέση(κ.α. παράγοντες).

Δημοσ.
Καλά ρε, πάνε καλά μερικοί από εδώ μέσα ή είναι εντελώς ηλίθιοι????

Ο τύπος καρακοροϊδεύει Φοίβο-Βανδή και κάποιοι αναρωτιούνται αν τα λέει σοβαρά ή όχι????

Και για όσους βαριούνται να το δούν όλο, μερικά αποσπάσματα...

"Μπορεί, να έχουν κανει συμφωνία οι coldplay με τη βανδή, για να τους προωθήσει στην Ελλάδα, γιατί δεν πάνε καλά οι coldplay στην Ελλάδα..."

"Μπορεί, να το είχε γράψει παλιά ο Φοίβος, και να μην το κυκλοφόρησε, και να του το έκλεψαν οι coldplay, δεν το ήξερε ο Φοίβος, δεν το είχε ακούσει ποτέ και δεν ήξερε και δεν ρώταγε και το έβγαλε"

μουχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μπα... δεν ειρωνεύεται. Σοβαρότατα μιλάει.

Επίσης, λέει "Εγω προσωπικά διαφωνώ, να το καλύψω λίγο" και τρίβει τα οπίσθιά του...

μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απόλυτη σοβαρότητα

χαχαχαχαχαχαχ

ΥΓ Συγγνώμη για την επιθετικότητα, αλλά άμα ψαχνόμαστε για τα προφανή, τότε ... τότε... δεν υπάρχουν λογια πλέον...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ!:-(

Δημοσ.

Ακριβώς,το θέμα είναι ότι ο άλλος έχασε τη δουλειά του(όχι ότι η αντιγραφή είναι καλό πράμα ή ασήμαντο).Καλά για την Βανδή δεν θα μιλήσω αν αξίζει(που είπε κάποιος να πάμε να τη δούμε αν αξίζει ή όχι) γιατί προσωπικά δεν την έχω σε εκτίμηση όπως και όλους τους άλλους συνεργάτες της(μιλάω για μπουζούκια και τέτοια πράματα).Απλά το θέμα είναι ότι τα κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν την τακτική τους να προωθούν αυτούς που θέλουν.Αν δείτε στο mad όλο τα ίδια και τα ίδια βάζουν όπως και στο ραδιόφωνο.Αν δείτε στο link που έβαλε κάποιος πιο πάνω,στο preza tv σήμερα έχουν γράψει χαρακτηριστικά ότι τους προηγούμενους 2 μήνες το τραγούδι Fairytale Gone Bad ακούστηκε 2151 φορές !!!Αυτό βέβαια ισχύει γενικά..αν έχετε παρατηρήσει όταν ανοίγουμε τα ραδιόφωνα όλο τα ίδια και τα ίδια κομμάτια παίζουν.

Δημοσ.
αν έχετε παρατηρήσει όταν ανοίγουμε τα ραδιόφωνα όλο τα ίδια και τα ίδια κομμάτια παίζουν.

+1 σε αυτό. Πλέον δεν μπορώ να ακόυσω ραδιόφωνο (όχι ότι ήμουν ιδιαίτερος φαν).

Ontopic: Νταξ, το ότι ο Φοίβος αντιγράφει το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν περιμέναμε το παιδί απο το MAd να μας το πεί. Οπότε κρίμα να τον απολύσουν για κάτι ατάλαντους ανθρώπους στυλ Φοίβος Βίσση Βανδή κ.λ.π κ.λ.π

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο mad είχαν αναφέρει σαν είδηση κάποτε για ένα τραγούδι(ξένου συγκροτήματος) που υπήρχε υποψία αντιγραφής.Γενικά απ' ότι καταλαβαίνω όταν πρόκειται για ξένα συγκροτήματα/καλλιτέχνες δεν έχουν πρόβλημα να το πούνε αλλά όταν είναι για την Βανδή ή την κάθε Βανδή αρπάζονται...

Πάντως εγώ ραδιόφωνο ακούω πολυυυυυ σπάνια και η μόνη εκπομπή για μένα στο mad που αξίζει είναι το tv war(αν και έχω καιρό να δώ)

Δημοσ.

@sellers κατ' εμέ η Βίσση έχει γράψει ιστορία απλά respect.

π.χ. το τραγούδι ''χ'' είναι φοβερό και τρομερό για το είδος μουσικής που τραγουδάει όπως επίσης και η ΦΩΝΑΡΑ που διαθέτει. (off topic to death :devil:)

συνεχίστε...

Δημοσ.
@sellers κατ' εμέ η Βίσση έχει γράψει ιστορία απλά respect.

π.χ. το τραγούδι ''χ'' είναι φοβερό και τρομερό για το είδος μουσικής που τραγουδάει όπως επίσης και η ΦΩΝΑΡΑ που διαθέτει. (off topic to death :devil:)

συνεχίστε...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τώρα δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα η όχι, αν κάνεις ΟΚ. Αν δεν κάνεις γούστα ειναι αυτά. Κατ'εμέ πρέπει και αυτή να σταματήσει να τραγουδάει και το τέκνον να σταματήσει να παίζει...

Δημοσ.

Είσαι ιερόσυλος αν συγκρίνεις τη μουσική παιδεία και φωνή της Βίσση με της Βανδή ή με οποιαδήποτε άλλης ατάλαντης.

Απομιμήσεις της υπάρχουν πολλές όπως η κυρία Βανδή που της αφιερώσαμε και τόπικ.

Πραγματικά ΟΥΔΕΜΙΑ δε τη φτάνει ούτε μέχρι το μικρό δακτυλάκι των ποδιών της.

Μη ξεχνάμε επίσης πως είναι 35 χρόνια στο κουρμπέτι, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα (ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) και έχει τραγουδίσει τα πάντα.

Δημοσ.

Ακολουθούν μερικές θεωρίες(μόνο;μπα... )συνομωσίας.

Περίπτωση πρώτη:

Ο διευθυντής προγράμματος ή ο καναλάρχης(υιός Κουρή; )βλέποντας την εκπομπή...

ρε τι λέει το κωλόπαιδο για την Βανδή και τον Φοίβο;;;Θά'χει πλάκα να μας πάρει κανά τηλέφωνο ο διαφημιστής και να ακυρώσει το προπληρωμένο πακέτο!Θα τον στείλω σπίτι του και μετά θα ζητήσω και συγνώμη προσωπικά.

Περίπτωση δεύτερη:

Εξοργισμένος από το.. ξεκουκούλωμα(τρανταχτά γέλια)μιας πτυχής της υπόθεσης "Βιασμός παρά φύση & κατά φύση του ελληνικού μοντέρνου τραγουδιού" ο ευρισκόμενος σε συνεχή καταστολή(κρίνοντας από την φάτσα και το βλέμα του)Φοίβος,ρίχνει μερικά τηλεφωνήματα στους ιθύνοντες του καναλιού για να "διαμαρτυρηθεί"..

Περίπτωση τρίτη:

Ο αρχιγλυψηματίας δημοσιοσχεσίτης και γλοιώδης τύπος που ακούει στο όνομα Θέμης Γεωργαντάς,βλέποντας την εκπομπή παθαίνει ελαφρύ εγκεφαλικό ουρλιάζοντας.. "ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΜΗ ΤΟΥ Γ@@ΗΣΩ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΕΓΩ ΦΙΛΑΩ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ(και όχι μόνο δυστυχώς συμπληρώνω εγώ)ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤV,ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ;;;για κάτσε να καλέσω τον αξιότιμο διευθυντή μου να του πω τα καθέκαστα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...