Gibs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει την εν λόγο σύνδεση και σε 5 ημέρες (Μετα από 4 μήνες ) θα μου ενεργοποιήσουν την γραμμή.Mου στείλαν σήμερα το modem ένα siemens αλλά λόγο ότι έχω 3 PC που θέλω να συνδεθούν θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο wireless router:confused:.Τιμή δεν λέω ας είναι καλό και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Zyxel Prestige 661HW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 an thes wireless zyxel i linksys wag200.an thes me kalodio pare ena switch kai rixe to siemens se switch kai tha pexoun ola. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Έχω adsl over pstn.Το λέω αυτό γιατί κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να μην είναι συμβατό το Linksys.Καλά,το Πλαίσιο,Linksys και Zyxel δεν έχει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Έχω adsl over pstn.Το λέω αυτό γιατί κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να μην είναι συμβατό το Linksys.Καλά,το Πλαίσιο,Linksys και Zyxel δεν έχει???? μια χαρα συμβατο ειναι το Linksys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 ola ta routers pezoun pantou.spanies exereseis.to plaisio den exei.multirama kai eshop kai forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gibs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μια τελευταία ερώτηση (sorry,έχω γίνει και σπαστικός)....αυτό δεν λέτε?Ε-shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 yessssssssssssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.