alt10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 καλησπερα αγωρασα ενα λαπτοπ και σε θεμα ρουτινας καταλαθος πατησα να γινει η εγκατασταση των vista στα αγγλικα τι κανω τωρα?
crc2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 θα τσεκάρεις το εξής : Ο υπολογιστής μου , δεξί κλικ - Διαχείρση - Διαχείριση δίσκων και θα ελεγξεις αν υπάρχει recovery partition (πως το κάνεις αυτό ??? Θα δείς 1,2,3 όσα partition έχει το laptop σου και θα παρατηρήσεις και ένα partition χωρίς γράμμα δίσκου !!! Αν το έχεις τότε ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή σου για επαναφορά συστήματος και θα ξανα-ξεκινήσεις την λειτουργία της εγκατάστασης !!!
alt10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 λογικα πρεπει να εχει partition δεν τον εχω μπρωστα μου τωρα αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω εφτιαξα δισκακι αλλα στο τελος της ςγγραφης μου λεει οτι δεν ειναι σωστος διδκος και κατι τετοια δεν θυμαμαι καλα ????
joker99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 paidia sugnomi pou mpeno ksekarfota alla piga na anoikso ena paromio thema kai eipa na postaro edo. eiparxi kapio san patch gia na metatrepsi ta agglika vista se ellinika??
crc2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 @joker99 υπήρχε παλιότερα αλλα σου άλλαζε μόνο τα μενού και όχι όλες τις επιλογές !!!
alt10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 παιδια δεν ξερω δεν ειναι δικος μου χθες τον ειδα το βραδι που εκανα την βλακια ... θα σας πω κατα τις 8 που θα τον εχω ... υπαρχει αλλη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.