rodor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Χαιρεται θελω να φτιαξω ενα συστημα ελαιοψυξης υπολογιστη και ψαχνω για φτηνο ορυκτέλαιο (mineral oil) Ξέρει κανείς που υπάρχει; Βρήκα στο Praktiker 13,50 τα 4L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 pigene se ena katastima me lipantika exoun megali poikilia kai kales times. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 pigene se ena katastima me lipantika exoun megali poikilia kai kales times. προσεξα οτι γραφουν και καποιους αριθμους πανω 30 ή 40 ή 50 ξερεις τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τα λαδια για τα οχηματα δεν εχουν αντιστοιχους αριθμους; Μπορει να ειναι για την πυκνοτητα.Τι ακριβως ετοιμαζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τα λαδια για τα οχηματα δεν εχουν αντιστοιχους αριθμους;Μπορει να ειναι για την πυκνοτητα.Τι ακριβως ετοιμαζεις; ενα κουτι απο plexiglas αεροστεγες σκληρο και dvd απ'εξω ολα τα αλλα μες το λαδι χρειαζομαι περιπου 13 λιτρα εχω σκεφτει και απιονισμενο νερο (πολυ πιο φτηνο) αλλα δε ξερω γιατι νερο ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Από ότι έχω διαβάσει από προσπάθειες άλλων με το απιονισμένο νερό το σύστημα θα δουλέψει για μικρό χρονικό διάστημα και μετά θα δημιουργηθούν ελεύθερες ρίζες και θα βραχυκυκλώσει. Το mineral oil είναι καλύτερο και μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ Mineral oil βρίσκω στο ebay.de με 55 ευρώ τα 20 λίτρα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία ! ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 εγω τα 13 λιτρα τα περνω 44 ευρω απο carrefur - praktiker απλα εψαχνα κατι πιο φτηνο βαλε και 75 ευρω το κουτι απο πλεξιγλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 75 για το κουτί;;; έχεις κοιτάξει για κάτι έτοιμο πχ ενυδρείο; είχα δει ένα στο πράκτικερ κ νομίζω ότι έκανε 40-50... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 75 για το κουτί;;; έχεις κοιτάξει για κάτι έτοιμο πχ ενυδρείο; είχα δει ένα στο πράκτικερ κ νομίζω ότι έκανε 40-50... πηγα χθες 80 ευρω το πιο μικρο αμα εβρησκα 50 ευρω θα ηταν καλη φαση λες να παω σε κανα Pet shop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Λύσεις υπάρχουν αλλά δεν είναι όλες κομψές. Θα μπορούσες να πάρεις ένα μπιτόνι από αυτά που βάζουν βενζίνη τα μεγάλα και να κόψεις το πάνω μέρος. Όχι και ότι πιο όμορφο. Ή να πας σε ένα τζαμά και να τον ρωτήσεις αν μπορεί να σου φτιάξει ένα στα μέτρα σου. Ψάξτο λίγο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Για λάδια http://www.trade-wind.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Για λάδια http://www.trade-wind.gr ευχαριστω αν και ειναι ελαχιστα πιο ακριβα απο πρακτικερ, καρφουρ (ηδη εχω παρει το πλεξιγλας κουτι!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστω αν και ειναι ελαχιστα πιο ακριβα απο πρακτικερ, καρφουρ (ηδη εχω παρει το πλεξιγλας κουτι!!) Φιλε μου για δωσε πληροφοριες για τις διαστασεις του κουτιου σου και λεπτομερειες του ολου concept σου αν θες..Με ενδιαφερει και εμενα οποτε θα ηθελα να παρω καμοια ιδεα.Αν μπορεις ανεβασε και καμία photo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodor Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 οριστε φωτο με το σχεδιο του κουτιου (το καπακι δεν το πηρα ακομα) θα στειλω και τις πραγματικες (δεν εχω καμερα τωρα! ) σημερα παω για το λαδι δε ξερω ομως πιο να παρω: 30Τ, 40Τ ή 50Τ δε γνωριζω διαφορες, ιδια τιμη εχουν παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ημερα παω για το λαδι δε ξερω ομως πιο να παρω: 30Τ, 40Τ ή 50Τ δε γνωριζω διαφορες, ιδια τιμη εχουν παντως. Aν δεν κανω λαθος ειναι ρευστοτητα... Παρε το 50αρη λογικα ειναι λιγοτερο πηχτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.