Προς το περιεχόμενο

Lighting. How to...

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες γειά σας !

Αυτές τις μέρες βάφω ολόκληρο το σπίτι.. Το δωμάτιο στο οποίο έχω το PC μου θα βαφτεί επίσης.

Με τα καινούργια χρώματα και όλα καινούργια, θέλω να βάλω ένα stop στο χυμαδιό που επικρατούσε και θέλω να υλοποιήσω τις σκέψεις και τις ιδέες που έχω σκεφτεί ωστε να υπάρχει περισσότερο στύλ στο workbench.

Λοιπόν. Καταρχάς να σας πώ το setup. Μιλάμε για ένα πάγκο εργασίας σε χρώμα του πάγου, γυαλισμένο, έτοιμο.Οι διαστάσεις του ως προς το μήκος είναι 2 μέτρα (αρκετά ευρύχωρο). Απο πάνω θα βάλω ένα μεγάλο ράφι στο οποίο στις άκρες του θέλω να βάλω δύο μεγάλα ηχεία του στερεοφωνικού (της Technics) οπου το στερεοφωνικό είναι φυσικά συνδεμμένο με το PC. Θέλω να βάλω cable lighting στις βάσεις των ηχείων περιμετρικά ώστε να φαίνονται λές και αιωρούντε (αυτή είναι η μία μου ιδέα) και η απόσταση τους απο το κουτί (ειδικά το αριστερό το οποίο είναι πιό μακριά απο το PC) είναι περίπου στα 2 με 2,5 μέτρα.

Πώς θα συνδέσω αυτά τα cables ωσπου να επεκταθούν εώς εκεί πάνω. Τα καλώδια θα τα βάλω σε καναλάκι Legrand άσπρο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αταξίας καλωδίων.

Επίσης κάτω απο το γραφείο και στο βάθος, θα βάλω ένα cathode light σωλήνα μπλέ χρώματος οπου ενώ είναι αναμμένο, ειδικά το βράδυ, να έχει όλο το γραφείο φωτισμό.

Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε σε αυτό το εγχείρημα.

Ευχαριστώ !!! ;)

EDIT : Και για του λόγου του αληθές, έφτιαξα και ένα σχέδιο για να μπορέσετε να το δείτε τί εννοώ.

http://img179.imagevenue.com/img.php?image=93389_Lighting_123_492lo.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξωτερικές πηγες 12 η 5 Volt ανάλογα την τάση που ζητάνε τα καλώδια που θες ;) θα πας σε ένα μαγαζάκι που να πουλάει ηλετρονικά και θα ζητήσεις τροφοδοτικά μικρά δεν θα σου πάνε πάνω από 5-10 ευρώ και τα 2 ;)

Σοβαρά μιλάς?? Να σου πώ Vatos_Locos.. αν πάρω το "cathode light" θα μπορέσουν να μου φτιάξουν μία τέτοια κατασκευή ? Και να την πάρω έτοιμη? Γιατί δεν ξέρω και πολλά απο ηλεκτρονικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...