djpal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα.. Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με σκληρούς δίσκους... Το θέμα είναι ότι αντιμετώπισα με το έναν απο τους 3 που έχω (δείτε υπογραφή) Ο 250 -άρης εκεί που ο υολογιστής δούλευε κανονικά ξαφνικά έβγαλε καπνούς απο την πλακέτα.. Έ λέω θα ήταν τα τελευταία του, τον είχα 1 χρόνο μόνο όμως... Τον γυρνάω πίσω με εγγύηση και αφου είχα χάσει τα περισσότερα απο τα δεδομένα μου και μου δίνουν έναν Hitachi 320GB. Το φέρνω σπίτι το βάζω και με το που ανοίγω τον υπολογιστή κάηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Να προσθέσω ότι τον σύνδεσα σε βύσμα τροφοδοσίας αλλουνού σκληρού δίσκου ο οποίος λειτουργεί κανονικά! και γενικά το υπόλοιπο σύστημα και οι υπόλοιποι σκληροί δίσκοι λειτουργούν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Τί μπορεί να φταίει?
crc2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Κάνε ένα έλεγχο και στις πρίζες και του σπιτιού , μήπως έχεις προβλήματα τάσης , για να είσαι σίγουρος !!
djpal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Όντως η γκαντεμιά μου.. Τον πήγα τον υπολογιστή στο πλαίσιο μου τον αλλάξανε εκεί τον δίσκο και λειτουργεί κανονικά 2 στα 2 ελαττωματικα! Μήπως να κάνω κανα ευχέλαιο???
xristoforos25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Κάνε ένα έλεγχο και στις πρίζες και του σπιτιού , μήπως έχεις προβλήματα τάσης , για να είσαι σίγουρος !! και εγω αυτο θα σου ελεγα να κανεις
crc2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αφου έγινε και στο πλαίσιο έπαιζε κανονικά , τσεκάρισε τις πρίζες σου και το ρεύμα σου ΣΙΓΟΥΡΑ τωρα !!!
jean Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 τι λες τωρα μέσα σε 1,5 χρόνο μοθ καϊκαν 5 σκληροί 1 σε λαπτοπ 2 εξωτερικοί 2 εσωτερικοί ο ένας από βλακία μου γιατί σύνδεσα ανάποδα το καλώδιο τροφοδωσίας και οι εξωτερικοί σκληροί που τους είχα φτιάξει μόνος μου γιατί είχα αγοράσει θήκες . Γενικά μην εμπιστεύεστε τις εξωτερικές θήκες εκτός και αν αγοράσετε σκληρό που είναι φτιαγμένος μόνος του π.χ. WD my book κ.τ.λ. . Τώρα τι έχεις να πεις για γκαντεμιά??
silverthan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Τόσα χρόνια μόνο ένας 40ρης μου χει καεί.... Icy box, δεν έχω αντιμετώπίσει το παραμικρό και έχουνε περάσει 3-4 από τα χέρια μου.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 τι λες τωρα μέσα σε 1,5 χρόνο μοθ καϊκαν 5 σκληροί1 σε λαπτοπ 2 εξωτερικοί 2 εσωτερικοί ο ένας από βλακία μου γιατί σύνδεσα ανάποδα το καλώδιο τροφοδωσίας και οι εξωτερικοί σκληροί που τους είχα φτιάξει μόνος μου γιατί είχα αγοράσει θήκες . Γενικά μην εμπιστεύεστε τις εξωτερικές θήκες εκτός και αν αγοράσετε σκληρό που είναι φτιαγμένος μόνος του π.χ. WD my book κ.τ.λ. . Τώρα τι έχεις να πεις για γκαντεμιά?? Πως τα κατάφερες ρε θηρίο να συνδέσεις ανάποδα την τροφοδοσία του σκληρού?
poscaman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 εμενα,ΤΟΛΜΩ να πω οτι δεν μου εχει καει κανενας σκληρος ποτε.... σας παρακαλω,μην με καταραστειτε
djpal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον είναι το ρεύμα. Τον υπολογιστή τον έχω στήσει εδώ και ένα μήνα σχεδόν και όλο προβλήματα βγάζει σε διάφορα σημεία και χωρίς λόγο.. Αυριο θα πάω να πάρω έναν σταθεροποιητή τάσης.. Αρχίσανε ξανα οι μπλέ οθόνες, ξαφνικά δεν μπουτάρει ούτε μπορώ να βάλω λειτουργικό γιατί λέει οτι δεν μπορει να γράψει στο ΜΒΡ ή ότι δεν βρίσκει σκληρούς κλπ. Βγάζω τον 320 κάνω restore το image πουείχα τα backup δούλεψε αλλά και πάλι κάνει κάτι κολλήματα και επανεκκινήσεις στο άσχετο!! Να σημειώσω ότι έτσι έφυγε και το προηγούμενο pc μου.. Με ακριβώς τα ίδια προβλήματα.. Δουλεύω σαν τεχνικός και όλα τα προβλήματα σε άλλους τα έχω αντιμετωπίσει το δικό μου πραγματικά με κούρασε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.