Προς το περιεχόμενο

'Surf and paid' questions...

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη άμα δεν πρέπει να ρωτάω τέτοια πράγματα εδω μέσα αλλά μπήκα σε 2 σελίδες που σου λένε πως πληρώνουν για να στέλνουν email και τέτοια..

easyclicks-gr και p2c-gr

Έχει γραφτεί κάποιος?Είναι κάποια παγίδα?

Δημοσ.

Αστα λεπρε, δεν αξιζει τον κοπο.

Το πολυ να κολλησεις και τπτ απο καμια σελιδα διαφημιση και να παρεις 2Ε σε 1 μηνα,που παιζει να μην στα δωσουν κιολας.:P

Δημοσ.

Κι εγώ έχω πληρωθεί και από τα δύο site που αναφέρεις.

Δεν υπάρχει θέμα παγίδας, ούτε πρόκειται να κολλήσεις κάτι.

Δημοσ.

Και αν κερδίζεις τι πραγματικά κερδίζεις κάνοντας τι?

Τι έχετε εισπράξει σε λεφτά και τι ακριβώς κάνατε?

Δημοσ.

Σου έρχονται emails από τις σελίδες αυτές τα οποία έχουν ένα link για τη σελίδα του διαφημιστή. Εσύ πατάς αυτό το link και ανοίγει ένα νέο παράθυρο με τη διαφήμιση και με ένα frame από πάνω που λέει "ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί σε 30 δευτερόλεπτα". Εσύ αυτά τα δευτερόλεπτα μπορείς να δεις τη σελίδα (μερικές είναι αρκετα ενδιαφέρουσες), η απλά να την ελαχιστοποιήσεις και να δεις κάτι άλλο. Μετά από 30 δευτερόλεπτα γράφει στο frame "ο λογαριασμός σας πιστώθηκε", τότε μπορείς να κλείσεις το παράθυρο.

Δε μπορείς να έχεις δύο διαφημίσεις από την ίδια σελίδα ανοιχτές, πρέπει να τις ανοίγεις μία μία. Μπορείς όμως να ανοίξεις μία από το p2c και μία από το easyclicks ταυτόχρονα.

Από χρήματα έχω πάρει 10 ευρω από το p2c και 3 από το easyclicks μέχρι στιγμής και έχω άλλα 4 στους λογαριασμούς μου σε αυτά. Έχω όμως και αρκετούς referrals.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...