virtualitywon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς πως μπορώ να στέλνω δωρεάν sms απ' τον υπολογιστή μου σε κινητά? έχω ήδη χρησιμοποιήσει το yahoo widget (από ένα σημείο και μετά δεν είναι δωρεάν) και επίσης δεν έχω conn-x ή otenet. δεν κατάλαβα εάν το sms notifier που αναφέρεται σε ένα άλλο post κάνει γι' αυτήν την δουλειά... Ευχαριστώ παιδιά
poscaman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ και να δεις την υπογραφη μου
virtualitywon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ και να δεις την υπογραφη μου νομίζω ότι απ' το post μου ήδη φάνηκε ότι έκανα αναζήτηση..όχι?
jimzzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς πως μπορώ να στέλνω δωρεάν sms απ' τον υπολογιστή μου σε κινητά? έχω ήδη χρησιμοποιήσει το yahoo widget (από ένα σημείο και μετά δεν είναι δωρεάν) και επίσης δεν έχω conn-x ή otenet. δεν κατάλαβα εάν το sms notifier που αναφέρεται σε ένα άλλο post κάνει γι' αυτήν την δουλειά... Ευχαριστώ παιδιά Εάν έχει cosmote κινητό, μπορείς από το mycosmos...
johnykim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 http://www.wadja.com/home.aspx Πρέπει να γραφτείς.
vlachaquito Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 h yphresia ths otenet einai toso kalh kai eggyhmenh (exo dokimasei se pano apo 10 xores ston kosmo kai ta sms pane kanonikotata kai taxythta & me ena pososto apostolhs pou ksepernaei to 90% ) pou PRAGMATIKA aksizei ton kopo na agoraseis 1 kosmokarta kai na eggrafeis sto mycosmos.. an ypologiso posa exo steilei ta teleytaia xronia apo cosmote....xiliaaaades
titikos46 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 h yphresia ths otenet einai toso kalh kai eggyhmenh (exo dokimasei se pano apo 10 xores ston kosmo kai ta sms pane kanonikotata kai taxythta & me ena pososto apostolhs pou ksepernaei to 90% ) pou PRAGMATIKA aksizei ton kopo na agoraseis 1 kosmokarta kai na eggrafeis sto mycosmos..an ypologiso posa exo steilei ta teleytaia xronia apo cosmote....xiliaaaades Εδω σε αυτο το ποστ ζηταει για δωρεαν και εσυ τον στελνης να αγορασει Κοσμοκαρτα τι θα δω αλλο.
vlachaquito Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Εδω σε αυτο το ποστ ζηταει για δωρεαν και εσυ τον στελνης να αγορασει Κοσμοκαρτα τι θα δω αλλο. eipa oti se periptosh pou den exei cosmote proton.. deyteron anti na to paizeis eksipnakias "ti tha do allo" gia rikse kana site pou na stelnei DOREAN sms na se doume maga.. Apla epeidh den yparxei kati tetoio teleios "dorean", to kostos ths kosmokartas, se periptosh pou den exei, isofarizete meta apo liges meres kai apo ekei kai pera ta 10 sms thn hmera einai DOREAN.. ainte prin anoiksoume to stoma mas kai prin grapsoume kati as rotisoume to kourkouti pou yparxei sto kefali...
basilis1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα,δεν κατάλαβα εάν το sms notifier που αναφέρεται σε ένα άλλο post κάνει γι' αυτήν την δουλειά... Από το SMS Notifier μπορείς να στείλεις free sms αλλά δεν έχει δικό του sms gateway. Ουσιαστικά χρησιμοποιεί διάφορες εταιρίες που επιτρέπουν τα δωρεάν sms. Όπως σου είπαν τα παιδιά θα μπορούσες να βάλλεις μια cosmokarta με πολύ λιγα χρήματα και απο εκεί και πέρα μπορείς να στέλνεις 10 δωρεάν sms κάθε μέρα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ή από το web της mycosmos. Απλά με χρήση του προγράμματος μπορείς να το ρυθμίσεις συνδέεται αυτόματα χωρίς κάθε φορά να πρέπει να κάνεις login και επιπλέον αν το επιθυμείς αν λαμβάνεις ειδοποίηση στο κινητό για όποια emails θες.
ειρηνη23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εγω το εκανα γραφτικα στο www. wadja.com μου ηρθε και το μυνημα στο κινητο αλλα μυνηματα δεν στελενει... γιατι??? μηπως κανω κατι λαθος?? μπορει να βοηθησει καποιος?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:08 ---------- http://www.wadja.com/home.aspxΠρέπει να γραφτείς. εγω γιατι δεν μπορω να το κανω?? εκανα εγγραφη αλλα δεν στελνει μυνηματα!! μπορει να βοηθησει καποιοσ???
poscaman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 μην το κανεις αυτο στον υπολογιστη σου. ουτε στον εαυτο σου....
a.c.chris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Για κοίτα και το textme.gr είναι 10 δωρεάν μηνύματα τη μέρα, αλλά απ ότι διάβασα ο περιορισμός έχει γίνει λόγω κακής χρήσης( έστελναν σε κινητά πχ 1000 μηνύματα και στην καλύτερη αχρηστευόταν η κάρτα)..
dp@pa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 απλα για να ξερετε, το text me δινει 100 μηνύματα δωρεαν..και οχι 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.