kostasSTi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μιας και ήρθε η ώρα της αναβάθμισης, άρχισα να ψάχνω τι μπορώ να πάρω... Είπα να προτιμήσω και πάλι ΜΙΟ μιας και έχω το Α701. Το Α501 το έχει πάρει κανείς? Ή το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του? Αν ναι, πείτε μου εντυπώσεις.... Περισσότερο θα προτιμούσα να μου πείτε τι δεν σας άρεσε μιας και τα καλά πάνω κάτω είναι γνωστά.
tasosvel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά σε εμφάνιση !! αν και με ενοχλεί ιδιαίτερα η έλλειψη wi-fi όσο και η χρήση του ΤΙ OMAP επεξεργαστή !! Σιγουρά είναι αρκετά πιο αργό απο το 701!! Εγώ θα πρότεινα να δείς και κάποιο απο τα HTC .
lanos1808 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μιας και ήρθε η ώρα της αναβάθμισης, άρχισα να ψάχνω τι μπορώ να πάρω... Είπα να προτιμήσω και πάλι ΜΙΟ μιας και έχω το Α701. Το Α501 το έχει πάρει κανείς? Ή το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του? Αν ναι, πείτε μου εντυπώσεις.... Περισσότερο θα προτιμούσα να μου πείτε τι δεν σας άρεσε μιας και τα καλά πάνω κάτω είναι γνωστά. ----- ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΟ Α501 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΗΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΥΣΙΧΑΣΑ ΚΡΙΜΑ ΤΑ 550 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ....:cry:
lanos1808 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΟ Α501 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΗΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΥΣΙΧΑΣΑ ΚΡΙΜΑ ΤΑ 550 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ....
christou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 δες και το αναμενομενο htc cruise η polaris. τα εχει ολα
furious99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Eten X800 το κορυφαίο αυτή τη στιγμή. Μόλις βγήκε: http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=x800+eten http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157127 VGA οθόνη, άριστο GPS και χωρίς OMAP και άλλες σαβούρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.