Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FIFA08 ΣΤΟ XBOX LIVE

NikosFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το fifa 08 δεν μπενει στο xbox live. Αυτο συμβενει μονο με το fifa 08, sto Call of Duty 3 δεν εχω προβλημα παιζω κανονικα online.

To μηνυμα που μου βγαζει οταν επιλεγω την επιλογη xbox live μεσα απο το menou του fifa ειναι αυτο: You must be signed in to Xbox Live and the EA servers in order to access the online features of this title.

Οταν μου βγαζει αυτο το μηνυμα η κονσολα ειναι στο Xbox Live.

Δεν εχω φλασαρει την κονσολα.

Επισης μου εχουν πει οτι πρεπει να αποδεχθω κατι items απο την EA, αλλα δεν μου βγαζει τετοια επιλογη.

Δημοσ.

Κανεις μια εγγραφη στην ΕΑ μεσα απο τα μενου του FIFA και ολα οκ. Μετα κατεβασε και το update με τις μεταγραφες μεχρι Σεπτεμβρη.

Δημοσ.
Κανεις μια εγγραφη στην ΕΑ μεσα απο τα μενου του FIFA και ολα οκ. Μετα κατεβασε και το update με τις μεταγραφες μεχρι Σεπτεμβρη.

Eψαξα στο μενου του φιφα αλλα τεοτοια επιλογη δεν βρηκα.

Παιδια βοηθεια. Τωρα που το εμαθα βλεπω οτι ειναι καλυτερο απο το pro 6, αλλα χωρις to Live ειναι ξενερα:-(

Δημοσ.
se ola ta paixnidia ths ea games to kanei ayto apla kanoun anabathmish sto server kai poio palia eixa to idio problhma me esena alla to ftiaksane kai twra to ksana xalasan

Φιλε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Ελπιζω να το φτιαξουνε συντομα, ληγει η 1 μηνα συνδρομη που εχω και δεν εχω πιστωτικη κατρτα, δεν ξερω αν θα μπορεσω να βρω προπληρωμενη.

Δημοσ.
proplhromenh mpwreis na breis h gift card h eurobank exoun kai oi duo bgale mia oso gia thn ea mpwrei na mhn to ftiaksei kai pote giayto pare ena pro 2008 pou paizei synexeia na kaneis th douleia sou

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου!

Οταν ελεγα προπληρωμενη εννοουσα κατι τετοιο

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=6725

Αλλα αυτο που προτινεις μου φενετε καλυτερο. Συγνωμη ομως για να καταλαβω, αυτες οι καρτες εχουν χρηματα μεσα και δεν λειτουργουν σαν πιστωτικες και αν ναι μπορω να ανανεωσω απο αυτη την το Live?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...