Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Γκουχου - γκουχου (αν δεν παινεψεις το ρημαδι σου) κατεβασε τη Guidemania ειναι αρκετα ενημερη καλυπτει και πιο προσφατους επεξεργαστες απο αυτον που εχεις κι αν θες να ρωτησεις κατι υπαρχει κι αντιστοιχο thread στο Insomnia. Nice Guide! To katevasa thanks 6Ghz + μην περιμένεις αν μέχρι του χρόνου υπάρχει η amd να λες πάλι καλά για ψύξη ότι πληρώνεις παίρνεις λένε για εμενα πια το νερό είναι το καλύτερο για 24/7 και γενικά αν σκεφτείς το ποσο που θα δώσεις και ότι θα το βάλεις σε πόλους cpu πάνω συμφέρει ειδικά που τώρα μικραίνουν τα νάνο μετρα και η θερμοκρασία παρέα με αυτά κοστος ; κάτσε σε μια καρεκλα γιατί ίσως να πέσεις κάτω απο 70 για το aircoolin μεχρι 300 εφτασα εγω για νερό διαλέγεις και παίρνεις με αέρα μιλάμε μονο για cpu με νερό εγώ έχω μονο τον cpu αλλα στο loop που έχω άνετα βάζω και 2 7900Gs πάνω δοκιμασμένο To mono sistima ydropsiksis p vrika sta lefta pou 8a edina me ton oro na eperna kati apotelesmatiko pou 8a m emene gia panta..Einai afto edw Fantasou..Ara dn paizei o/c pou8ena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 δεν είναι αναγκαστικά απαραίτητη η υδρόψυξη για να κανεις oc μπορείς και με stock απλά δεν θα ανεβεί τόσο πολύ κανε μια προσπάθεια δεν έχεις να χάσεις τίποτα μπες Βίος ανέβασε το Fsb 10-20 Mhz και κοίτα το HT να είναι κάτω από τα 1000Mhz η μέχρι τα 1000Mhz μην το περάσεις αν έχει επιλογή για pci-x clock δώστου 101 και κανε ένα reboot καλύτερα πάρε ένα από αυτά τα 3 καλύτερη δουλειά θα κανεις από αυτό που έδειξες θα γλιτώσεις και από τον θόρυβο του stock http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808013 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806319 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650279 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 δεν είναι αναγκαστικά απαραίτητη η υδρόψυξη για να κανεις oc μπορείς και με stock απλά δεν θα ανεβεί τόσο πολύ κανε μια προσπάθεια δεν έχεις να χάσεις τίποτα μπες Βίος ανέβασε το Fsb 10-20 Mhz και κοίτα το HT να είναι κάτω από τα 1000Mhz η μέχρι τα 1000Mhz μην το περάσεις αν έχει επιλογή για pci-x clock δώστου 101 και κανε ένα reboot Katse re c .. ma kala toso aplo einai?? Mporeis me 5 vimata (ap'oti eida 3 vimata m eipes ola ki'olla...) na mou peis ti na kanw?? Klinw to PC .. ksesindew tous sklirous eipame?? Den mpenw se kamia diadikasia ean eiparxei estw kai 5% na xasw to paramikro stous hd's m ;/ Meta mpenw Bios? Psaxnw se poia kartela einai to FSB (gt dn kserw..) ? To anevazw 20mhz.. To HT ti einai? ;p Den 8a to perasw panw apo 999Mhz..Kai to PCI-x clock dn to epiasa ka8olou..Kanena sxolio -_0 Episis mipws 8a itan kalo na checkara kai tin KALITERI pavla NEOTERI version tou Bios mou?? Pou 8a to kanw afto? Aksizei na to kanw?? Polu sas zalisa.. There is a noob in teh Building Edit: Afto to pernw aneta, san spatali kai amyali pou eimai..Alla sigoura 8a to kouvalaw apo edw kai apo ekei mexri kai tous Phenom oi opioi dn provlepete na allaksoun Socket? Sigoura 8a dinei panta mia a8anati o8isi ston CPU mou kai 8a exw kaliteres epidoseis? Mou to protineis esu Vatos na to parw?? =| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Διάβαζε βρές αυτό στο Advanced αν θυμάμαι καλα και έμπα μέσα θα βρείς ενα Ai Tuning κάντο manual απο auto εκει μετα θα δείς απο κάτω θα ανοίξει κάποιες επιλογές και δώσε αυτά CPU Frequency : 210 και μπες win τσέκαρε αν είναι σταθερο αν ειναι ανέβασέ το άλλα 10 και παει λέγοντα PCIE Clock : 101 DDR2 Voltage Control : 1.9V CPU Voltage : Auto CPU Myltiplier : 11 ψάξε σε όλες τις επιλογές σε όλα τα tabs σε κάποιο θα βρείς κάποια spread spectrum κάντα όλα disable επίσης αν όχι στο πρώτο tab σε κάποιο θα βρείς πια επιλογή Halt on δώστου no error αν για οποιοδήποτε λόγο μουλαρώσει και δεν ανοίγει το pc μετά από κάποιο ανέβασμα του fsb κλειστό τελείως πατα το power button και κρατα το insert από το Kb πατημένο και θα κάνει reset στο fsb και θα ανοίξει μην τρομάξεις δεν σε μπλέκω με μνήμες είναι νωρίς ακόμα αλλα διάβασε και τον οδηγό που σου έδωσα στο πρώτο μήνυμα θα σε βοηθήσει πολύ κατέβαεσε Orthos και Core temp και κάθε φορα που ανεβάζεις fsb τέσταρε με Orthos blend και priority 9 και το core temp για να βλέπεις θερμοκρασίες και πες μου και τι θερμοκρασίες έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Pros8etw oti prepei na bgalw kai tous 3 sklirous mou ee? Kai pws 8a mpenw sta OS omws meta? Tha kanw OLA afta p m eipes .. kai 8a dw apla tin 8ermokrasia na einai 55kelsiou gia paradigma mesa apo to Bios gia na mpw kanonika?? Twra einai monima 40-43 alla ean 8imame kala exei ftasei kai 50 sta xronika .. Me to PC Probe II V1.03.01 ta koitousa egw afta .. alla katevasa kai to CoreTemp sou (Paei kai Installarei kati krifa Drivers m leei to Kaspersky alla dn pistevw gia na m to protines oti 8a einai kt kako ..).. w/e stous posous va8mous kelsiou 8a pw "Eimaste OK" kai 8a valw tous sklirous panw kai 8a kanw Login kanoniko gia na checkarw kai mesa apo to OS tis 8ermokrasies?? Episis, EAN dw oti kati dn paei kala .. apla 8a patisw polles fores to Insert kai 8a ginoun ola mama? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 τον σκληρό με το OS θα τον αφήσεις πάνω εννοείτε http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/ το core temp κατέβασέ το απο εδω μέχρι 60 65 βαθμούς σε load είσαι καλά αν μουλαρώσει κρατάς πατημένο το Insert και κάνει reset μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Kαλο διαβασμα και προτιστως υπομονη! Οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια αφου τωρα ξεκινας το αθλημα δε χρειαζεται να καταφυγεις σε υδροψυξη. Ξεκινας με αερα ετσι αρχισαμε ολοι μας (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) και μετα πας σε νερο. Αλλα οι AMD δεν εχουν αναγκη απο νερο τραβανε καλα και με αερα ε αν παρεις μια καλη ψηκτρα θα εισαι καλυμενος. Ο επεξεργαστης που εχεις δεν ειναι στοφα μη φοβασαι. Κι εγω ειχα υδροψυξη πριν 2 χρονια αλλα την σουταρα περυσι και δεν ξαναστηνω. Μονο αν καταφυγω σε πολικες θερμοκρασιες αξιζει να παιξω αλλα θα δουμε ειναι φασαριες οι διαολοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 [Η gainward 7600gt απο την αλλη εχει την edition(575/1500) που αν και υστερει σε χρονισμους απο την xfx παρεχει μεγαλυτερη δυνατοτητα για o/c κυριως λογω του design της ψυκτρας και 1.2ns μνημης.Παντως αυτη ειναι πολυ καλη.Η καρτα κλοκαρει φοβερα!!! ] Afto to vrika se kati sizitiseis sto PC Mag an dn kanw la8os..Kai rwtaei enas poia einai kaliteri kataskevastria gia "GrafixCard O/C" xfx h' gainward .. kalo? :>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velerephon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 [Η gainward 7600gt απο την αλλη εχει την edition(575/1500) που αν και υστερει σε χρονισμους απο την xfx παρεχει μεγαλυτερη δυνατοτητα για o/c κυριως λογω του design της ψυκτρας και 1.2ns μνημης.Παντως αυτη ειναι πολυ καλη.Η καρτα κλοκαρει φοβερα!!! ] Afto to vrika se kati sizitiseis sto PC Mag an dn kanw la8os..Kai rwtaei enas poia einai kaliteri kataskevastria gia "GrafixCard O/C" xfx h' gainward .. kalo? :>> asto pckoritsi.k gw thn idia exw.tha kerdiseis 5 frames k kati trexei..me 12 pipelines de ginetai douleia to popo sou na varas. pote ksana x600gt gia games !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Aπο καρτες γραφικων ειμαι ασχετος διοτι δεν παιζω παιχνιδια κι ουτε θα το κανω σε τετοια ηλικια συνεπως δε με νοιαζει κι ο υπερχρονισμος τους. Σιγα τα Αutocad που τρεχω ή αλλα προγραμματα γραφικων. Παντως με την εμπειρια μου (στατιστικα) οι επεξεργαστες οπως ο δικος σου τερματιζουν γυρω στα 2.7GHz με αερα και λογικο Vcore (προσοχη teravolts σκοτωνουν!). Βεβαια αν ειναι μπανανας θα κλοκαρει χαμηλοτερα. Π.χ. ο δικος μου ο 3700+ παει ανετα μεχρι τα 3GHz αλλα απο εκει και πανω ΓΚΡ τιποτα στηλωνει τα ποδαρια του ως πεισματωμενος γαιδαρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Aπο καρτες γραφικων ειμαι ασχετος διοτι δεν παιζω παιχνιδια κι ουτε θα το κανω σε τετοια ηλικια συνεπως δε με νοιαζει κι ο υπερχρονισμος τους.Σιγα τα Αutocad που τρεχω ή αλλα προγραμματα γραφικων. Παντως με την εμπειρια μου (στατιστικα) οι επεξεργαστες οπως ο δικος σου τερματιζουν γυρω στα 2.7GHz με αερα και λογικο Vcore (προσοχη teravolts σκοτωνουν!). Βεβαια αν ειναι μπανανας θα κλοκαρει χαμηλοτερα. Π.χ. ο δικος μου ο 3700+ παει ανετα μεχρι τα 3GHz αλλα απο εκει και πανω ΓΚΡ τιποτα στηλωνει τα ποδαρια του ως πεισματωμενος γαιδαρος! Και εγώ τούτο πιστέυω. Η συγκεκριμένη γενιά κλοκαρε αρκετά καλά. Ο 3200+ μου απο 2000 δουλευε σταθερά 2450-2500 απο εκει και πανω μουλάρωνε μεχρι που συγχιστηκε ο σκληρος απο τα πολλα ριβουτ και χρειαστηκα φορματ. Πιστεύω αν εδινα παραπανω ρευμα,προσεχα το ΗΤ (τωρα που το ειδα απο τον βατος καταλαβα οτι πρεπει να το κραταω χαμηλα)ανεβαζα και τη μνημη στα 1.9 και με καλυτερη ψυξη απο τη στοκ ισως να πηγαινε και 2.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ενδεικτικα να σου αναφερω οτι κανενας αθλος μου μεχρι τωρα δεν παρουσιασε τρομερες δυνατοτητες σε κλοκαρισμα. Αυτοι που είχα για να παρεις μια ιδεα εκαναν τα εξης: Athlon xp 2000 1.667mhz@ περιπου 1725mhz Athlon xp3000 2166@2390mhz Athlon 64 3200 2000mhz @ 2450 (μετα απο τα 2550 πηγα φορματ,στα 2450 σταθεροτατος) Athlon 64 X2 4400 2300mhz@2600mhz file eixa to athlon xp2000+ apo 1.667mhz kai to eixa pai 2.078mhz panw se ena albatron kx400-8xvpro(diladi aparadekto mobo) me mama psixtra nomizo oti anebainoun kai oi athlon poli kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Καλά δεν έχει να λέει ανέβαιναν και οι παλιοί amd και εγώ είχα έναν xp2000+ τον πρώτο που έκανα Overclock και τον ανέβασα στα 2200Mhz μονο που τον είχα ταράξει στο ρεύμα 1,9V δεν πρόκειται να το ξεχάσω με την stock ψήκτρα [Η gainward 7600gt απο την αλλη εχει την edition(575/1500) που αν και υστερει σε χρονισμους απο την xfx παρεχει μεγαλυτερη δυνατοτητα για o/c κυριως λογω του design της ψυκτρας και 1.2ns μνημης.Παντως αυτη ειναι πολυ καλη.Η καρτα κλοκαρει φοβερα!!! ] Afto to vrika se kati sizitiseis sto PC Mag an dn kanw la8os..Kai rwtaei enas poia einai kaliteri kataskevastria gia "GrafixCard O/C" xfx h' gainward .. kalo? :>> θες καλά και εντατικά μαθήματα μου φαίνεται δεν είπαμε ότι όλο είναι θέμα ψύξης ? με fanless ΔΕΝ κανεις δουλειά δυστυχώς δές εδώ να πάρεις μια ιδέα πώς η δικη μου έπιασε τα 800 Mhz Episis mipws 8a itan kalo na checkara kai tin KALITERI pavla NEOTERI version tou Bios mou?? Pou 8a to kanw afto? Aksizei na to kanw?? Polu sas zalisa.. There is a noob in teh Building Edit: Afto to pernw aneta, san spatali kai amyali pou eimai..Alla sigoura 8a to kouvalaw apo edw kai apo ekei mexri kai tous Phenom oi opioi dn provlepete na allaksoun Socket? Sigoura 8a dinei panta mia a8anati o8isi ston CPU mou kai 8a exw kaliteres epidoseis? Mou to protineis esu Vatos na to parw?? =| Update στο Βίος από την Μαμά Asus την ψήκτρα πάρτην παρέα με έναν καλο 120ari ανεμιστήρα και είσαι μια χαρά velerephon μην είσαι πολύ απόλυτος βγάζει πολλά η κάρτα αν την ανεβάσεις αν ξέρεις βεβαια οποτε συνοψίζουμε και λέμε το hardware το έχεις την βοήθεια την έχεις ξεκινα να το ανεβάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 δές εδώ να πάρεις μια ιδέα πώς η δικη μου έπιασε τα 800 Mhz Pragmatika, 8ewrw adinaton na mpei anemistiraki/psiktra panw stin Gainward 7600GT mou..Pragmatika einai poly full me tin dikia tis psiktra kai dn mporei pou8ena na topo8eti8ei kt allo lol asto pckoritsi.pote ksana x600gt gia games !! Ase..Ama exeis Biostar xerw pl..H 7600GT sikwnei ta PANTA me TELIA Res/Poiotites!! Dn eiparxei logos na pw psemata....Opios apistos min sxoliasei.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ase..Ama exeis Biostar xerw pl..H 7600GT sikwnei ta PANTA me TELIA Res/Poiotites!! Dn eiparxei logos na pw psemata....Opios apistos min sxoliasei.. είμαι άπιστος και σχολιάζω! άμα η 7600GT σου σηκώσει το dirt με full settings/αναλύσεις και playable frames, θα πετάξω το pc μου από το παράθυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.