Προς το περιεχόμενο

Το κουφό...

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 3 μέρες αγόρασα αυτό

... ok... είδα ένα DVD τη πρώτη μέρα, όλα καλα, και χτες, δοκίμαζα το DVB-T. Μια χαρά κι από ποιότητα, και γενικώς πολύ ικανοποιημένος...

Οταν πήγα να δοκιμάσω το divX, ήθελα να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο...

είτε από DVD, DVD-+RW, USB , δεν έλεγε να παίξει κανονικά... κάθε 10 δευτερόλεπτα, έκανε skip άλλα 10 και κολλούσε συνεχώς...

Αφού δοκίμασα να γράψω διαφορετικά DivX σε άλλο DVD με πολύ χαμηλή ταχύτητα, και έβαλα άλλο divX στο usb, και δεν είδα κάποια βελτίωση, εκνευρισμένος, συσκεύασα το dvd player, και είπα πως θα πάω αύριο το πρωί να το πάω πίσω..

Και μόλις πριν λίγο, όντας γκαντέμης, λέω "θα πάω εκεί και (κλασικά) μπροστά τους θα δουλεύουν όλα μια χαρα...". Κι έτσι είπα να το δοκιμάσω...

κουφάθηκα... όλα δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ. Oύτε η παραμικρή υπόνοια για "κόλλημα" ή skip...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ????

Το έχει πάθει κανείς άλλος? υπάρχει περίπτωση να γίνεται μόνο όταν είναι σε λειτουργία πολλές ώρες, και τώρα που ήταν κρύο να δούλεψε καλά?

Αν έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, ή αν έχει ιδέα τι παίζει, ας πεί κάτι...

Δημοσ.
πριν 3 μέρες αγόρασα αυτό

... ok... είδα ένα DVD τη πρώτη μέρα, όλα καλα, και χτες, δοκίμαζα το DVB-T. Μια χαρά κι από ποιότητα, και γενικώς πολύ ικανοποιημένος...

Οταν πήγα να δοκιμάσω το divX, ήθελα να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο...

είτε από DVD, DVD-+RW, USB , δεν έλεγε να παίξει κανονικά... κάθε 10 δευτερόλεπτα, έκανε skip άλλα 10 και κολλούσε συνεχώς...

Αφού δοκίμασα να γράψω διαφορετικά DivX σε άλλο DVD με πολύ χαμηλή ταχύτητα, και έβαλα άλλο divX στο usb, και δεν είδα κάποια βελτίωση, εκνευρισμένος, συσκεύασα το dvd player, και είπα πως θα πάω αύριο το πρωί να το πάω πίσω..

Και μόλις πριν λίγο, όντας γκαντέμης, λέω "θα πάω εκεί και (κλασικά) μπροστά τους θα δουλεύουν όλα μια χαρα...". Κι έτσι είπα να το δοκιμάσω...

κουφάθηκα... όλα δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ. Oύτε η παραμικρή υπόνοια για "κόλλημα" ή skip...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ????

Το έχει πάθει κανείς άλλος? υπάρχει περίπτωση να γίνεται μόνο όταν είναι σε λειτουργία πολλές ώρες, και τώρα που ήταν κρύο να δούλεψε καλά?

Αν έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, ή αν έχει ιδέα τι παίζει, ας πεί κάτι...

Και απαντάω στον εαυτό μου:

Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχω λειτουργήσει πρώτα τον αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά της ΕΡΤ.

Για κάποιο λόγο , (μάλλον είναι θέμα διαχείρισης προσωρινής μνήμης), όταν το "γυρίσω" στο αποκωδικοποιητή και μετά παίξω DivX (απο DVD or USB or CD), τότε κολλάει...

όταν σβήσω το DVD (όχι σε stand by - κανονικά), και το ξεκινήσω και παίξω απ' ευθείας το divX , τότε παίζει απολύτως κανονικά, χωρίς διακοπές και χωρίς προβλήματα... ας το έχει υπ' όψιν κάποιος που ίσως αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με divX.

off-topic: υπάρχει κάποιος οδηγός (how to) για δημιουργία firmware? υπάρχει τρόπος να "πάρω" το firmware από το dvd player μου και να επιχειρήσω να το τροποποιήσω ? --αντιμετωπίζω το γνωστό πρόβλημα με τους εξωτερικούς υποτίτλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...