romanisti Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Παιδια τα πραγματα πρεπει να ναι απλα αλλα εγω για καποιον λογο τα κανω δυσκολα...λοιπον εχω ενα laptop και ενα pc και τα δυο με xp.Tους εχω συνδεσει με ενα καλωδιo 1394 και ενω και στους δυο το εικονιδιακι με τους υπολογιστες ειναι αναμενο και το δικτυο λεει ειναι σε λειτουργια.Παρολα αυτα δεν μπορω να δω τα share folders απο τον εναν υπολογιστη sτον αλλον και γενικα οταν πηγαινω Θέσεις δικτύου->Δίκτυο των Microsoft Windows->Home(που ειναι το κοινο workshop) το καθε pc μου δειχνει μονο τον εαυτο του. Αυτα οταν εχω σα server το desktop pc. Oταν ειχα βαλει σα server τον laptop γινοταν το εξης : ο laptop εξακολουθουσε να βλεπει τον εαυτο του ενω το desktop εβλεπε και τους δυο.Ομως...οταν παταγα για να μπω στα κοινα αρχεια του laptop μου ελεγε δεν εχω την αδεια να εισελθω..δεν εφταιγε το firewall ομως.... Ξεχναω κατι? Δεν κανω κατι καλα? Any ideas??
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 karfotes ip .b.klise firewall.c.energopoiimeno guest account.
romanisti Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ekleisa firewall..ekana enable ta guest accounts ...tpt.. Oso gia tis IP...sto cmd patao ipconfig/all vlepo tis ip gia 1394 sundesh..patao "ping" thn ip tou desktop sto laptop kai antistoixa ston laptop auth tou desktop k mou dinei kanonika apanthsh...Omos a pc eksakoloutho na mhn ta vlepo stis theseis diktuou:fear:
romanisti Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 En telei to mustiko htan sto karfwtes ip ...ok fixed..thx
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 afou sou grapsa pio pano bale a:) a:) a:)karfotes ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.