Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 to P-MVA monitor exei 1000:1 kai ta TN exoun xamhlotero...merika vevaia exoun dynamic 2000:1 h 3000:1 alla auto einai moufa kai nomizw pws einai xrhsimo mono gia tainies or something... ta TN exoun ligotera ms RT apo ta upoloipa alla den apoteloun metro sygkrishs mias kai den einai sygkrisima...
christos.p25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169501 πάντως σύμφωνα με τις γωνίες θέασης στο site του e-shop μπορεί και να μην είναι TN panel τελικά...
osalonikios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Λαθος χαρακτηριστικά έχουν στο eshop, βεβαια δεν τους αδικώ γιατί και η επισημη lg μεχρι πριν μια εβδομάδα που τα αλλάξανε (μετα απο email που τους εστειλα) ειχανε τα specs της 246wp (που μαλλον δεν εισάγουν) στην 246wh. Aυτα ειναι τα σωστά... http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040105&categoryId=040105&parentId=0401&modelCodeDisplay=L246WH-BN&model=16 Model : L246WH-BN ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΘΟΝΗΣ Διαγώνιος 24 Φωτεινότητα 400 cd/m² Λόγος Αντίθεσης 2000:1 Γωνία Θέασης 170/170 Χρόνος Απόκρισης 5ms Ανάλυση 1920 x 1200
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169501πάντως σύμφωνα με τις γωνίες θέασης στο site του e-shop μπορεί και να μην είναι TN panel τελικά... sorry alla to eshop kai ka8e emagazo den einai a3iopisto gia na koitas specs kai na vgazeis symperasmata... px tis proales h8ela ena dvi-d dual link kalwdio...pareiggeila dvi digital dual link symfwna me to site tou eshop kai auto pou parelava an kai egrafe oti einai dvi digital htan dvi-i... ase pou oi swstes gwnies 8eashs sta tn panel einai 160 moires (onomastikes) kai pragmatikes gyrw stis 140...
telegamesvg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Λαθος χαρακτηριστικά έχουν στο eshop, βεβαια δεν τους αδικώ γιατί και η επισημη lg μεχρι πριν μια εβδομάδα που τα αλλάξανε (μετα απο email που τους εστειλα) ειχανε τα specs της 246wp (που μαλλον δεν εισάγουν) στην 246wh.Aυτα ειναι τα σωστά... http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040105&categoryId=040105&parentId=0401&modelCodeDisplay=L246WH-BN&model=16 Model : L246WH-BN ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΘΟΝΗΣ Διαγώνιος 24 Φωτεινότητα 400 cd/m² Λόγος Αντίθεσης 2000:1 Γωνία Θέασης 170/170 Χρόνος Απόκρισης 5ms Ανάλυση 1920 x 1200 Oυτε αυτα ειναι σιγουρο οτι ειναι 100% σωστα , γιατι π.x το το κουτι το δικο μου λεει 5000:1 Λογος αντιθεσης και 500cd/m2 φωτεινοτητα ... Επισης στα παραπανω χαρακτηριστικα δεν αναφαιρεται πουθενα το HDMI που εχει το μονιτορ ... Μου φαινεται οτι με τις συνεχεις αλλαγες που κανουν και αυτοι στο hardware δεν προλαβαινουν να ενημερωνουν τα specs....
telegamesvg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 ase pou oi swstes gwnies 8eashs sta tn panel einai 160 moires (onomastikes) kai pragmatikes gyrw stis 140... Kαι ομως σε αυτο λεει 170/170 και ειδικα απο το πλαι δεν εχει κανενα προβλημα .... Παντως εγω αυτο που εχω να πω ως τελικο συμπερασμα ειναι οτι αξιζει καποιος τουλαχιστον να του ριξει μια ματια πριν το αποριψει γιατι ειναι TN πανελ .... Iσως εντυπωσιαστει οπως κ εγω ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 sorry alla to 170 einai metrhmeno me diaforetikh analogia contrast nomizw apo thn kanonikh...gia auto lew 160 moires...oi opoies sthn pragmatikothta einai gyrw stis 140...
xristakits Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 πηρα το φτυαρι μου.... τωρα που η τιμη επεσε στα 299? δεν αξιζει για απλη οικιακη χρηση?
SilenoZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 πηρα το φτυαρι μου.... τωρα που η τιμη επεσε στα 299? δεν αξιζει για απλη οικιακη χρηση? Αξιζει και με το παραπανω φιλε. Την αγορασα χτες και η οθονη ειναι μια χαρα. Και αν σε χαλαει το γεγονος οτι εχει TN panel, σκεψου οτι κοστιζει 299 ευρω και οχι 1,5 μηνιατικο. Και τα χρωματα της ειναι μια χαρα και οι γωνιες θεασης στον οριζοντιο αξονα και το μαυρο της επισης. Στον κατακορυφο αξονα πασχει, αλλα δε νομιζω να βλεπεις ταινιες στο πατωμα (οπως ανεφερε καποιο παιδια παραπανω) ή στο ταβανι. Αν θες περαιτερω πληροφοριες, πες μου να σου δωσω.
accipio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μια και την αγόρασες, μπορείς να μου πεις αν και κατά πόσο αλλοιώνονται τα χρώματα, όταν βλέπεις ξαπλωμένος στο κρεβάτι και η οθόνη είναι σε ύψος περίπου μισό μέτρο πάνω από το κεφάλι σου, στα 2 περίπου μέτρα απόσταση και σε κατακόρυφη θέση; Όπως ίσως κατάλαβες, θέλω να δω αν μπορώ να παρακολουθώ χωρίς πρόβλημα ταινίες...
SilenoZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μια και την αγόρασες, μπορείς να μου πεις αν και κατά πόσο αλλοιώνονται τα χρώματα, όταν βλέπεις ξαπλωμένος στο κρεβάτι και η οθόνη είναι σε ύψος περίπου μισό μέτρο πάνω από το κεφάλι σου, στα 2 περίπου μέτρα απόσταση και σε κατακόρυφη θέση; Όπως ίσως κατάλαβες, θέλω να δω αν μπορώ να παρακολουθώ χωρίς πρόβλημα ταινίες... Όπως ανέφερα στο παραπάνω post, οι γωνίες θέασης στον κατακόρυφο άξονα πάσχουν. Τωρα στο παράδειγμα που αναφέρεις παρατηρώ οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά. Σίγουρα παρατηρείται αλλοίωση (ΤΝ panel), αλλα όχι σε τραγικό βαθμό. Αν φύγεις ακόμα πιο κάτω, τοτε τα πράγματα χαλάνε πολυ. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να μετακινήσεις το panel εως και -5 μοίρες απο την κατακόρυφη θέση, όταν βλέπεις ταίνιες, οπότε η εικόνα έρχεται στα ίσα της. Το καλύτερο είναι να πάς σε ένα κατάστημα που την έχει στημένη και να δοκιμάσεις αυτό που λές με τα δικά σου μάτια. Αν είσαι Θεσσαλονίκη, πήγαινε Πλαίσιο Καλαμαριάς ή Κέντρου. Στην Αθήνα υπάρχει σίγουρα στημένη στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης (απ'οτι διάβασα σε ένα άλλο forum).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.