Προς το περιεχόμενο

exi kanis tin lg l246wh-bn?

batakaspan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι αλλά κανείς δε φέρνει πια την L245...

Υπάρχει καμμιά οθόνη με PVA/MVΑ ή καλύτερο πάνελ στις 24'' με κόστος 600? max σε ελληνικό κατάστημα (φυσικό ή eshop)?

Kαι στο κάτω κάτω της γραφής έχω μια Philips 190X5 που την αγόρασα πριν 1.5 χρόνο 320euro είναι ΤΝ με 12ms (http://www.flatpanels.dk/panels.php) και τα χρώματά της είναι περίφημα. Όσες φορές ετοίμασα κάτι για τυπογραφικές δουλειές, τα χρώματα ήταν πιστότατα.

Πόσο χάλια μπορεί να είναι αυτά τα ΤΝ panels? Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τις διαφορές και δε μεταφέρει απλά αυτά που γράφονται σε περιοδικά (που πολλές φορές είναι υπερβολικά) και να μας δώσει μια ακριβή απάντηση για το πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές στα panel και για ποιο λόγο πρέπει να τρέχουμε μακρυά όπου ακούμε ΤΝ panels?

Thanx!

PS. Aν δε βγαίνω πολύ εκτός θέματος για ποιο λόγο LG L246WH-BN και όχι SAMSUNG SM-245B? Και οι δύο ΤΝ 5ms panel έχουν... και η Samsung είναι και 75? φθηνότερη!

Δημοσ.

Tην εχω εγω και ειναι φοβερη ....Δε καταλαβαινεις οτι ειναι ΤΝ ...

Πολυ μεγαλη φωτεινοτητα , καταπληκτικο contrast 500:1 5000:1 2ms ...και πολυ καλη διαβαθμιση χρωματων ...

Αν καποιος την δει διπλα στην αλλη 24" Samsung 244T που εχω μαλλον το βλεμα του θα σταθει στην LG και δεν θα τον νοιαζει ποια για τον τυπο του panel ....

• Super Moderators
Δημοσ.

to 5000:1 contrast einai dynamic...koinws moufa...

den 8a to noiazei giati 8a dei thn megalh diafora timhs...an htan sthn idia timh 8a sou elega an 8a poulousan h oxi ta TN Panels...

Δημοσ.
to 5000:1 contrast einai dynamic...koinws moufa...

den 8a to noiazei giati 8a dei thn megalh diafora timhs...an htan sthn idia timh 8a sou elega an 8a poulousan h oxi ta TN Panels...

Eννοειται οτι και η τιμη παιζει μεγαλο ρολο ....

Αλλα πραγματικα αν την δεις διπλα σε μια MVA,το ματι σου θα πεσει πανω της ...

Ενταξει στις λεπτομερειες ειναι καλυτερα τα MVA,SPVA,Sips κ.λ.π πανελ , αλλα το συγκεκριμενο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση ..καθ'οτι κατοχος εδω και 7 μηνες της Samsung 244T ...

Aυτα , χωρις βεβαια να ειμαι ειδικος ....

Δημοσ.

dwse parapanw lefta kai pare ena aksiologo panel oxi TN, an to thes gia games tha thes to mauro na einai pragmatiko mauro se paixnidares opws bioshock klp... an ta vlepeis ola gri kai fwtina ekei pou tha eprepe na exeis mauro tha sou spane ta neura, omilw ek peiras.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
dwse parapanw lefta kai pare ena aksiologo panel oxi TN, an to thes gia games tha thes to mauro na einai pragmatiko mauro se paixnidares opws bioshock klp... an ta vlepeis ola gri kai fwtina ekei pou tha eprepe na exeis mauro tha sou spane ta neura, omilw ek peiras.

Kανε εναν κοπο και δες το L246WH και θα δεις οτι το μαυρο ΕΙΝΑΙ μαυρο ....

Και αν δεν ξερεις οτι ειναι ΤΝ ουτως ωστε να εισαι προκατειλημενος , τοτε απλα θα εντυπωσιαστεις , απο contrast,φωτεινοτητα και πραγματικο μαυρο χρωμα...

Σου μιλαω κ εγω εκ πειρας , εχοντας 3 24αρια μονιτορ αυτη τη στιγμη ...SPVA,S-ips,TN

Δημοσ.
Kανε εναν κοπο και δες το L246WH και θα δεις οτι το μαυρο ΕΙΝΑΙ μαυρο ....

Και αν δεν ξερεις οτι ειναι ΤΝ ουτως ωστε να εισαι προκατειλημενος , τοτε απλα θα εντυπωσιαστεις , απο contrast,φωτεινοτητα και πραγματικο μαυρο χρωμα...

Σου μιλαω κ εγω εκ πειρας , εχοντας 3 24αρια μονιτορ αυτη τη στιγμη ...SPVA,S-ips,TN

Για κοιτα τα 3 μονιτορ απο κατω ....

Δημοσ.
Για κοιτα τα 3 μονιτορ απο κατω ....

Για να καταλαβεις αυτη την αδυναμια στο ΤΝ panel του 246WH πρεπει να εχεις το μονιτορ στο γραφειο και να ξαπλωσεις σχεδον στο πατωμα ...

Απο τα πλαγια,δεν υπαρχει κανενα προβλημα ....

Μην επιρεαζεσαι απο το αντοιστιχο Samsung , ειλικρινα δεν εχει καμια σχεση ...αλλωστε μπορει καποιος να το δει αυτο π.χ στο Πλαισιο της Μεταορφωσης ....

Σου ξαναλεω οτι εχω ενα Samsung 244T , ενα imac 24" κ το 246wh, που στην αρχη νομιζα οτι ειχε MVA panel....δεν πιστευα με τιποτα οτι ηταν ΤΝ ..

• Super Moderators
Δημοσ.

nai mono pou ektos apo tis gwnies 8eashs einai kai ta xrwmata...kai auta fainontai...eidika otan ta exeis dipla dipla ta monitors...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μα τα εχω διπλα διπλα τα monitors ....

Και στο Πλαισιο ειχε διπλα-διπλα το LG245 με το 246 και μου εκανε εντυπωση το πολυ καλυτερο contrast και η "ζωντανια" των χρωματων του 246....

Oλα αυτα φυσικα με τα δικα μου ματια ....

Αυτο που θελω να πω ,χωρις να θελω να παω "κοντρα" στους περισσοτερο γνωστες , ειναι οτι στα ματια του "απλου" χρηστη οι διαφορες ειναι τουλαχιστον δυσδιακριτες ...

Επισης να τονισω οτι τα specs που αναφερει το κουτιδεν εχουν σχεση με αυτα του site...

Δημοσ.
se mena pantws egine to akrivws anti8eto :P

Δεν διαφωνω , μπορει να βλεπεις κατι που δεν βλεπω εγω ....

Απο περιεργεια, το κουτι θυμασαι τι εγραφε απ'εξω ? Εννοω ποσο contrast, ms αν εγραφε για WCG κ.λ.π?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...