gate6 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ EXPERTS ΣΕ Η/Υ ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟΝ Η/Υ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ WINDOWS ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝ DRIVER ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 2.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΤΟ ΒΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 κατ αρχήν εδώ γράφουμε με μικρά γιατί τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις. Αν μπορείς άνοιξε το κουτί και δες αν είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο ή πιο απλά ανάβει κανένα φωτάκι στο drive ανοιγοκλείνει το συρταράκι αν πατήσεις το κουμπί??
bb_slave Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μήπως άλλαξες και κανένα δίσκο? ειναι SATA ή IDE? αν είναι ide δες μήπως άλλαξες τπτ στα jumpers Master/Slave
gate6 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 παιδια ευχαριστω πολυ ειχε δικιο ο φιλος androu.Συγνωμη που αργησα να σας απαντησω το συνδεσα και ολα ενταξει ευχαριστω για το χρόνο σας!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.