-WISE- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Skeftomai na agorasw to sony ericsson S550i.alla 8elw gnwmes prin to parw.gia osous den to 3eroun: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60903894&product=973939 den lew einai panemorfo kin alla den einai ligo akrivo?tou leipoun kapoia xaraktiristika arketa simantika.opws to radiofwno,den exei uperi8res(pou olo kai kapou xreiazontai)
ALFR3D Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 katarxhn einia lepto kai stilato ,exei teleia othonh kai hxo apo ta hxeia tou,exei ta vasika sto hxo apo ta akoustika me ypwtipodes equalizer,poly metria kamera eos kakisth gia afta pou mas exei mathei h se,ta idia einai kai sto video ,den periexei mnhmh sth syskevasia ,to phre enas kolhtos mou kai to doulepsa kai egw arketa dne me enthousiase,me afta ta lefta perneis kati poly anwtero apo thn seira walkman ths se
-WISE- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ALFR3D auto skeftika kai gw...kai gw toxw doulepsei ligo!gia na kaneis to kommati sou einai o,ti prepei..omws kapou kollaw!apo o8oni exesi dikio,an kai i cam tou marese..diladi travi3a kapoies fwto (se fwtismo meras) kai itan ikanopoiitikes! apla esu pou to xeis doulepsei 3ereis oti exei polu kali ais8isi sto xeri sou. diladi esu den 8a to pairnes e? kai pio protineis?
ALFR3D Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 nai kalh poiothta exei synolika kai aksizei na to exei kaneis pou den thelei mp3 player gia na akouei syxna,kai travaei foto giana tis valei san wallpaper sto knt,alla giati na mh dwseis kati parapanw kai na pareis px to k800 pou exei kai super kamera kai hxo kai video kai radio kai apola ,sigoura oxi toso stilato kai toso neo alla ta exei OLA http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000457
-WISE- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 na sou pw tin ali8eia gia mp3 player den 8a to xw.oute gia na akouw radio.exw mp3 giauti tin douleia. den lew kai auto kinitara einai,to xoun polloi pou 3erw. panw katw sta idia lefta einai..alla to 800 einai 3 fores kalutero..ousiastika to mono pou plirwneis prepei na nai to stul sto s550
Nomikaria Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ειναι πολυ ομορφο το S500i και εντυπωσιακο...Εχω ακουσει ομως οτι δεν ειναι πολυ ανθεκτικο!!Εξαρταται τι χρηση θα κανεις...Παντως,αφου δεν θα το χρησιμοποιεις και σαν συσκευη για αναπαραγωγη μουσικης,ειναι καλη αγορα!!
-WISE- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ειναι πολυ ομορφο το S500i και εντυπωσιακο...Εχω ακουσει ομως οτι δεν ειναι πολυ ανθεκτικο!!Εξαρταται τι χρηση θα κανεις...Παντως,αφου δεν θα το χρησιμοποιεις και σαν συσκευη για αναπαραγωγη μουσικης,ειναι καλη αγορα!! fainetai oti den einai an8ektiko gt einai arketa pws na to pw...leptepilepto. pisteuw oti 8a pesei grigora i timi tou pantws...
Nomikaria Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Οντως,απο κοντα ειναι πολυ λεπτο!!Παντως αν δεν προοριζεται για...σκληρη χρηση ειναι αρκετα καλο και σε καλη τιμη!!
alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Το συγκεκριμένο μοντέλο (όπως και το w580 που είναι το ίδιο κινητό σε walkman έκδοση) έχει προβληματικό πληκτρολόγιο. Ραγίζουν και σπάνε τα πλήκτρα (συνήθως σε αυτά που είναι κατασκευασμένα μεταξύ w32-w34). Κατά τα άλλα τώρα είναι πανέμορφο και αρκετά φθηνό.
ana_mas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Την Παρασκευή πήγα στην Wind και το είδα από κοντά πράγματι πάρα πολύ λεπτό δεν είναι για "σκληρή" χρήση... και όμορφο όχι πολύ ακριβό. Και έκανα και μια ζημιά την ώρα που το είχα στα χέρια μου και είχα μπει στα μενού για να δω την λειτουργία του ακούω ένα κρακ και έσπασε στην μέση το πληκτρολόγιο στο σημείο που είναι ο αριθμός πέντε.... Αμάν λέω ... θα πληρώσω κινητό που δεν είναι και δικό μου... εεε τι να κάνω πάω στον υπάλληλο αναφέροντας του τι συνέβη μου λέει " Aααα μην ανυσηχείτε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα θα το στείλουμε στην SE και θα μας το αντικαταστήσουν ..." και μου λέει χαμηλόφωνα "Μην κοιτάτε αυτό το μοντέλο αν δεν θέλετε να πετάξετε τα λεφτά σας... υπάρχουν πολύ καλύτερα της SE"
mihalakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Οπότε επιβεβαιώνεται και το σπάσιμο του πληκτροκογίου. Σαν κινητό είναι ανέμορφο,το έχω δουλέψει κιόλας αλλά αυτό με το πληκτρολόγιο με βάζει σε τρελές σκέψεις.Πίστευα οτι τα SE ήταν πολύ ποιοτικά κατασκευασμένα (για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ αξιόπιστα) αλλά αυτό με το πληκτρολογιο παραείναι αν τλκ εμφανίζεται σε κλίμακα. Αυτό που πληρώνεις βασικά είναι το στυλ,όπως κανεις στο lg prada, στα razr και αλλα συναφή. Θα προτιμούσα κατι πιο γεμάτο σε προδιαγραφές αν και το σχεδιο του ειναι αρκετο για να το αγοράσεις.
alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Αυτό με το πληκτρολόγιο έχει ξενερώσει πολύ κόσμο. Εγώ ευτυχώς με το w580 δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Εννοείται το service της SE δεν θα σας πει κουβέντα για το πληκτρολόγιο γιατί το ξέρουν το πρόβλημα, αλλά και πάλι είναι σπαστικό. Λογικά τα νέα μοντέλα δεν το έχουν άλλο αυτό το πρόβλημα. Έτσι διαβάζω και στα φόρουμ.
mihalakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Τότε θα πρέπει να αποφύγει τα κινητά της εβδομάδας 32-34...Το θέμα είναι πως το εξακριβώνει αυτό και πως λεει στο μαγαζι οτι δεν θελει το συγκεκριμένο κινητό αλλά κάποιο άλλο
-WISE- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ali8eia???auto einai egklimatiko!!ti piga na pa8w!!! lol!!!fantasou egw to kaiw sta minimata!!8a mou meinei sto xeri stin prwti vdomada!!bravo re paides kala pou mou to pate! kamia protasi exoume?
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Τότε θα πρέπει να αποφύγει τα κινητά της εβδομάδας 32-34...Το θέμα είναι πως το εξακριβώνει αυτό και πως λεει στο μαγαζι οτι δεν θελει το συγκεκριμένο κινητό αλλά κάποιο άλλο Βασικά νομίζω ότι μπορείς να το δεις στο κουτί του και σίγουρα μπορείς να το δεις στην συσκευή. Αλλά έχει δίκιο σε αυτό που λες. Εκτός και αν έχει γνωστό στο μαγαζί και μπορέσει να διαλέξει (λέω εγώ τώρα...). ali8eia???auto einai egklimatiko!!ti piga na pa8w!!!lol!!!fantasou egw to kaiw sta minimata!!8a mou meinei sto xeri stin prwti vdomada!!bravo re paides kala pou mou to pate! kamia protasi exoume? Δεν έχει σχέση το πόση ώρα το χρησιμοποιείς. Ή θα σπάσει (και ας μην στέλνεις κανένα μήνυμα) ή δεν θα σπάσει (και ας γράφεις την Ηλιάδα σε sms).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.