Προς το περιεχόμενο

Δωρο απο την forthenet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα μου στείλανε από την forthenet μέσα σε ένα φάκελο ένα φίλτρο.

Βασικά δεν γράφει τίποτα από πάνω αν είναι φίλτρο αλλά έχει από την μία μεριά το τηλεφωνάκι και από την άλλη γράφει line. Λογικά φίλτρο είναι!!!!

Πώς και το στείλανε αυτοί εγώ δεν παρήγγειλα κάτι τέτοιο.

Αρχίσανε να κάνουνε δωράκια???

Δημοσ.

Οκ. Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν δώρο από την Forthnet.

Πέρα από την πλάκα, σε όλους στέλνουν splitters (τέτοιο πρέπει να σου έχουν στείλει).

Δημοσ.

Splitter είναι η συσκευή που έχει μια υποδοχή για το καλώδιο που έρχεται από την πρίζα του τηλεφώνου (line in) και έχει δύο εξόδους: η μία είναι για τη συσκευή του τηλεφώνου (πρέπει να σου δείχνει μια τηλ. συσκευή λογικά) και η άλλη για το modem η router σου.

Αν θες στην ίδια πρίζα να έχεις και συσκευή τηλεφώνου και το modem/router πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις splitter.

Στο φίλτρο συνδέεις μόνο τηλεφωνική συσκευή. Εχει μια υποδοχή για είσοδο (καλώδιο απο την πρίζα ώς αυτό) και μια για την έξοδο (για το καλώδιο από φίλτρο εώς τηλ. συσκευή). Ουσιαστικά κόβει κάποιες "συχνότητες" του DSL που θα έκαναν παράσιτα στη συσκευή τηλεφώνου σου.

Δημοσ.

καθε ποτε θελει αλλαγη το splitter.εχει καποιο χρονικο διαστημα?η παρουσιαζει καποια σημαδια ωστε να σε οδηγουν στην αλλαγη

Δημοσ.
καθε ποτε θελει αλλαγη το splitter.εχει καποιο χρονικο διαστημα?η παρουσιαζει καποια σημαδια ωστε να σε οδηγουν στην αλλαγη

Μπα, δεν νομιζω να θελει αλλαγη. Μονο (σαν κλασσικο καλωδιο) αμα φθαρει (αν το πατας συεχεια επειδη ειναι μες στην μεση του δωματιου σαν το δικο μου :P).

Φοβερα δωρα η φορθνετ. Ειχανε στειλει ενα φιλτρο και σε καποιο αλλο μελος του insomnia περσι. Ξοδευονται, 3 ευρω τον χρονο :lol:

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι απλά RLC κυκλώματα, μόνο με παθητικά εξαρτήματα δηλαδή. Τί να πάθει; Θα έχουμε πλέον Fiber To The Home και αυτό ακόμη θα δουλεύει. Μόνο που τότε δε θα έχεις πού να το συνδέσεις πια! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...