msymvoulakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μετά απο πολλή έρευνα για την αγορά ενός φορητού υπολογιστή κατεληξα στον υπολογιστη του link...θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε την γνώμη σας πριν προχωρήσω στην αγορά του... Best Laptop value price YΓ Αν καποιος ξέρει κατι καλύτερο, θα ήμουν υπόχρεος αν μου έλεγε!
Venisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 χα χα αυτά είναι!!κορυφαίο..αλλά μάλλον έπρεπε να πάει αλλού αυτό το θέμα ρε συμπολίτη..
msymvoulakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 χα χα αυτά είναι!!κορυφαίο..αλλά μάλλον έπρεπε να πάει αλλού αυτό το θέμα ρε συμπολίτη.. Δεν εχεις άδικο αλλα πιστεύω οτι έπρεπε να υπάρχει κατι πιο light στην ενότητα αυτή
mihalakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Φίλε το έχω αυτό το μηχάνημα.Να ξέρεις οτι έχω πρόβλημα στους drivers των Vista και έχω παρατηρήσει οτι η μπαταρία του δεν κρατάει τρομερά (30-40 λεπτά) με το ασύρματο ανοιχτό και πλοήγηση με όπερα. Επίσης πιστεύω οτι αξίζει να πληρώσεις για την επέκταση της εγγύησης που δίνει ο κατασκευαστής
Venisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 lololol..βάλε κ κανένα γελαστό ανθρωπάκι παραπάνω γιατί βλέπω να αρχίζουν να σε ρωτάνε για τι χρήση τον θες και πόσα δίνεις και τα σχετικά που ρωτάμε κάθε φορά..lololol...
tasosvel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 πολύ καλό και με απίστευτη φορητότητα Μόνο να προσέχετε μην τρακάρετε σε κανένα φώς στον δρόμο !!
msymvoulakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω οτι η έξτρα εκδοση εχει και φλάς για αποφυγή ατυχημάτων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.