madbeezboy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής θέμα..Είχα μια κάρτα ήχου on board και αγόρασα μια νέα κάρτα ήχου γιατί η παλιά μου δεν υποστήριζε 5.1...τώρα όμως δεν ξέρω πως να την τοποθετήσω στην θύρα pci.το προβλημα ειναι οτι μου ζητάνε 30 ευρο για την εγκατάσταση.Έχω την εντύπωση πως με την σωστή καθοδήγηση μπορώ να την τοποθετήσω μόνος μου.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ας με βοηθήσει..
madsc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά αν κρίνω από την ερώτηση σου, καλύτερα βρες κάποιο γνωστό σου που ξέρει να σου δείξει την 1η φορά. /sc
Tzimmys Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μη φοβάσε, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Βγάλε καταρχήν το pc από την πρίζα. Άνοιξε το πλαινό καπάκι, βρες μια άδεια θήρα pci, και βάλε την κάρτα σου. Μετά άνοιξε το pc και μόλις ανοίξει, θα δει ότι έβαλες καινούρια κάρτα, και θα βγάλει ένα παράθυρο για να εγκαταστήσεις την κάρτα. Στην πρώτη ερώτηση που θα σουζητήσει να συνδεθεί στι internet απάντα ;oxi, μετά βάλε το cd και λογικά θα αρχήσει την εγκατάσταση μόνο του. Αν όχι, πάτα επόμενο-επόμενο, βάλε θέση προορισμού το cd, και πάτα εγκατάσταση. Δεν είναι τίποτα, μη δώσεις 30 ευρώ για 3 λεπτά δουλειά. Άκου τους μάγκες. Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.