motherfucker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Καλησπερα, εχω το battlefield 2 για PC και θα ηθελα να το παιξω με το Logitech rumblepad χειριστηριο για PC (που παιζω και το Pro evolution). Tι πρεπει να κανω? Ενω το Pro με το που το εβαλα "ειδε" το χειριστηριο (οπως και το Metal Gear) το Bttlefield δεν το "βλεπει". Τι πρεπει να γινει? (αν γινεται τιποτε). Ευχαριστω εκ των προτερων
S2Katana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αμφιβαλλω αν αξιζει ο κοπος γιατι θα ειναι δυσκολη η στοχευση...
motherfucker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μαλιστα, σε ευχαριστω πολυ. Απλα δεν εχω συνηθησει το πληκτρολογιο γαμωτο. Ειμαι απο τους....παραδοσιακους του PSX. Κανας αλλος????
fabiawrc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 το bf2 ειναι απαιτητικο παιχνιδακι και νομιζω το gamepad δεν θα σε καλυψει.τωρα να μπορεις και παιξεις τι να πω.κατσε λιωσε και οταν συνιθησεις θα γουσταρεις.
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 οφφ τοπικ, αλλα εγω ψαχνω ακριβως το αντιθετο, mouse στο PS3. lol, αλλα κατι εχω βρει
motherfucker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια, μαλλον θα δοκιμασω το πληκτρολογιο. Και το expadder ομωε φαινεται καλη φαση
pappous_soulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Battlefield 2 και χειριστήριο είναι σαν να λες οτι θα φας την σούπα με το πιρούνι.
@byZo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Καλησπερα, εχω το battlefield 2 για PC και θα ηθελα να το παιξω με το Logitech rumblepad χειριστηριο για PC (που παιζω και το Pro evolution). Τα gamepads είναι μόνο για παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για gamepads. Το Battlefield (...για PC), έχει σχεδιαστεί για χρήση με συνδιασμό mouse/keyboard. Πρέπει να το παίξεις έτσι αλλιώς χάνεις την ουσία!
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Χανεις την ουσια και το κεφαλι σου, μετα απο απανωτα deaths...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.