alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ο Smyth χώρισε 100 εθελοντές φοιτητές τυχαία σε 4 ομάδες. Μία ομάδα πήρε μάρκες για να παίξει arcade παιχνίδια, σε μια δεύτερη ομάδα δόθηκε το παιχνίδι περιπέτειας «Gauntlet: Dark Legacy» σε Playstation 2 και στην τρίτη ομάδα το παιχνίδι ρόλων «Diablo II» χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο καθηγητής έδωσε στην τέταρτη ομάδα το MMORPG «Dark Age of Camelot» με δυνατότητα να παίζουν διαδικτυακά. ζωάρα στα πανεπιστήμια
hiphopas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 παντος εμενα ενσ φιλος μου που παιζει wow τα εχει ολα 20 σε βαθμους στο σχολιο ακομα δεν μπορω να το καταλαβω
the_eye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 καλά και το να μασάς τσίχλα είναι εθιστικό αλλά δεν το κάνουμε θέμα.
ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 πραγματικα τα online παιχνιδια ειναι πολυ καψημο
petris101 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 οι private servers που ειναι τσαμπα ειναι κακιστοι και με bugs Αγαπα το φιλο σου με τα ελλατωματα του .Παιζω και official και τζαμπε με xp ιδια με του official,προτιμω το τζαμπε γιατι εχω ολους τους φιλους μου εκει,παρολο που πληρωνα για official επαιζα το πολυ 5 μερες και μετα γυριζα στο τζαμπε γιατι απλα δεν εχω φιλους.και στο server που παιζω δεν εχει και πολλα bugs,μονο αρκετα quests στο northrend και ελαχιστες μαγειες/abilities. επισης δεν χρειαζεται ερευνα για να μαθουμε οτι παιζουμε 25 ωρες το 24ωρο mmo . και εγω τουλαχιστον ποθ παιζω 8-12 ωρες την ημερα pc παλι δεν ειμαι εθισμενος,οποτε θελω σταματαω,αλλα δεν θελω . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ---------- sorry που ξαναγραφω αλλα δεν βρηκα πουθενα το edit. ps.ο oserver για οποιον θελει λεγεται deathknell http://wow.deathknell.cc
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω τουλαχιστον ποθ παιζω 8-12 ωρες την ημερα pc παλι δεν ειμαι εθισμενος,οποτε θελω σταματαω,αλλα δεν θελω . Αυτός είναι ο εθισμός. Γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να το περιορίσεις. Τι ηλικία έχεις, αν επιτρέπεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 είναι σε άρνηση! 8-12 ώρες ρε καρακαμένε?
little loulou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και αυτή τη στιγμή, με συγκίνηση και δάκρυα, περιμένουμε τον Thresh να παραδώσει το Χρυσό Φτυάρι στον Skatoprama. είναι topic του 2008, είναι σκέτο φτυάρι ούτε καν bronze παλιο μεν αλλα δεν αρνειται να ποσταρει προκειμενου να ανεβει ο αριθμος των ποστς του... εδω εγω περσυ καθομουν 2μερες συνεχομενα για να τελειωσω ενα παιχνιδι,.. και να ηταν μονο τα παιχιδια εθιστικα.. να..ενα αλλο παραδειγμα που μου ερχεται εντελως τυχαια ειναι να προσπαθεις να ανεβασεις τον αριθμο των ποστς σου..
Deponakias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχουν παιξει μαλλον football manager εκει να δεις καψιμο Πολυ περισσοτερο απο online games
slipknot Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δε ξέρω, το football manager δε προκαλεί και τόσο εθισμό. Είναι κάτι άλλα games που τα παίζεις και νομίζεις ότι είσαι πράγματι ο πρωταγωνιστής, αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σαν κι αυτόν κλπ. Ντιλαντί... παίκτες ντεν φταίνε... όλο φτέξιμο είναι καθαρά ντικό μου... βγκίκαμε φοβισμένοι... τέλαμε δεξί χαφ.
giorgosa5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 για ποιον απευθυνεται το σχολιο?? little loulou και να ηταν μονο τα παιχιδια εθιστικα.. να..ενα αλλο παραδειγμα που μου ερχεται εντελως τυχαια ειναι να προσπαθεις να ανεβασεις τον αριθμο των ποστς σου..
little loulou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 για ποιον απευθυνεται το σχολιο?? little loulou και να ηταν μονο τα παιχιδια εθιστικα.. να..ενα αλλο παραδειγμα που μου ερχεται εντελως τυχαια ειναι να προσπαθεις να ανεβασεις τον αριθμο των ποστς σου.. απλα εφερα ενα παραδειγμα εθισμου που συνανταμε ακομη και εδω στο φορουμ για να τονισω οτι δεν ειναι μονο το διαδυκτιο εθιστικο.. γενικα ο ανθρωπος πα8ιαζεται με διαφορα...
XronisR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το απόλυτο κάψιμο είναι όταν παίζουν και μιλάνε σε Skype ή σε Ventrilo ταυτόχρονα εκείνη την ώρα..
Erwdios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Το απόλυτο κάψιμο είναι όταν παίζουν και μιλάνε σε Skype ή σε Ventrilo ταυτόχρονα εκείνη την ώρα.. Team Speak FTW αδαή. Πάντως έχει την πλάκα του να μιλάς ενώ παίζεις, τουλάχιστον διατηρείς μία επαφή με το περιβάλλον. Επίσης, μέχρι 3-4 ώρες παλεύεται, μετά επηρεάζει υγεία, σωματική και ψυχολογική. Για να μην μιλήσουμε για την περιθωριοποίηση στην οποία χώνεις τον εαυτό σου.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μου θυμίζει τα τόπικ με τα μηχανάκια που όλοι βγάζουν την υπέρμετρη ωριμότητα κ την αυτοσυγκράτηση που τους διέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα