Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

failed to fetch http://gr.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/v/vegastrike-data/vegastrike-data_0.4.3-3ubuntu.all.deb

Anomoio MD5SUM

sas leei tipota?mou to bgazei sto telos tou upgrade apo 7.4 se 7.10 kai stamataei

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έχω τα 7.10 και προσπαθώ να κάνω τους δίσκους κοινόχρηστους. Μέσα από τα ubuntu στο δίκτυο βλέπω κανονικά τους δίσκους, ενώ από τα windows μου ζητάει κωδικό για να συνδεθεί, και ο κωδικός δεν παίζει. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει να δω τα κοινόχρηστα μου από τα windows.

Επανέρχομαι με το δικό μου θέμα, black screen etc καθώς προσπαθεί να φορτώσει τον XServer... Μετά από διάφορες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα, έφτασα στη λύση του format και επανεγκατάστασης.

Όλα πήγαν καλά, είδα επιτέλους Gnome και είπα να συνδεθώ στο internet. Ενώ η κάρτα δικτύου μου (Realtek 8180) φαινόταν να είχε αναγνωριστεί σωστά, μόλις πήγα να βάλω WEP encryption, πήρα flashing CAPS LOCK.

Restart, boot in recovery mode και τσουπ, από το πουθενά... "Kernel Panic - not syncing: Fatal Exception in interrupt". Μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι ο πυρήνας δεν υποστηρίζει σωστά την κάρτα δικτύου μου και ο μόνος τρόπος μάλλον είναι ndiswapper. .. Κρίμα...

Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλήτερη λύση είναι το ubuntu forum.

http://ubuntuforums.org/

Μια αναζήτηση εκεί με το όνομα της κάρτας η του laptop θα σου δώσει λύση.

Ενημερώνω ότι η "επιχείρηση" module ueagle-atm στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Χθές το βράδυ πραγματοποίησα την αναβάθμιση σε 7.10 και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.

Η αναβάθμιση έγινε και το μοντεμάκι έπαιξε χωρίς να εκτελέσω ούτε μια εντολή στη κονσόλα(εκτός απο την pon ueagle-atm)!Είχα κατεβάσει και τα τελευταία firmware ,μπας κ υπάρξει κάποιο πρόβλημα,αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά.

Χρησιμοποιώ τα Ubuntu απο την 6.04 έκδοση και ήταν η πρώτη φορά που η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα(συνήθως μου κράσαρε ο X server)!Πιστεύω ότι τα ubuntu ανέβηκαν ένα επίπεδο,αλλά έχουν δρόμο μπροστά τους...

Θα ήθελα να πω ενα μεγάλο μπράβο για τη δουλειά που έγινε και ένα μεγαλύτερο για την υποστήριξη που υπάρχει απο την κοινότητα του ubuntu!

λοιπόν...βρήκα άκρη με την κάρτα ήχου...

μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς στο να σετάρω 2 ips?

έχω το τοπικό δύκτιο που παίρνει ip μέσω dhcp...

και θέλω να σετάρω και το AWMN...

πήγα να κάνω κάποια πράγματα με κάτι που βρήκα στο internet, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...

μπορώ να έχω καμία βοήθεια;

λοιπόν...βρήκα άκρη με την κάρτα ήχου...

μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς στο να σετάρω 2 ips?

έχω το τοπικό δύκτιο που παίρνει ip μέσω dhcp...

και θέλω να σετάρω και το AWMN...

πήγα να κάνω κάποια πράγματα με κάτι που βρήκα στο internet, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...

μπορώ να έχω καμία βοήθεια;

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=213833&page=2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...