johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το azureus?εγώ αυτό έχω και είναι μια χαρά.Υπάρχει και στο synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Γιατι είναι java και εκτός χρησιμοποιεί πολύ μνήμη χάρη στη java δεν είναι και τόσο stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ktorrent και ξερό ψωμί. Και σε περιβάλλον gnome παίζει περίφημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εχω μικρό πρόβλημα.μου φεύγουν τα παράθυρα τω προγραμμάτων η φακέλων πολυ πάνω με αποτέλεσμα να μημ μπορώ να τα μετακινήσω η να τα κλείσω κλπ.Πως μπορώ να τα κάνω να μην φεύγουν τόσο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 @sa3rdna το κ3b είναι ανώτερο του nero (linux edition) καθώς και το καλύτερο όλων με διαφορά... το ξέρω ότι το k3b είναι καλύτερο απλά είπα να του προτείνω και κάτι εναλλακτικό σε περίπτωση που δεν του δούλευε τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οσοι έχετε kubuntu καλύτερα να χρησιμοποιήτε τον synaptic αντι για τον adept που ακόμα και στο hardy συνεχίζει να έχει προβλήματα. Ο synaptic είναι αρκετά πιο αξιόλογος package manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 O kpackage τι λέει?Αξίζει ή θέλει δουλειά ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εγώ στο kubuntu δεν κατάφερα ούτε το synaptic να βάλω.Πέταγε σφάλμα.Θα δοκιμάσω την 8.04 μόλις βγει η κανονική διανομή και όχι beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Εγώ στο kubuntu δεν κατάφερα ούτε το synaptic να βάλω.Πέταγε σφάλμα.Θα δοκιμάσω την 8.04 μόλις βγει η κανονική διανομή και όχι beta. Υποθέτω οτι δεν έβαλες το synaptic γιατί ζητούσε το DVD το οποίο έπρεπε να βγάλεις απο τα repositories. Ενός λεπτού υπόθεση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Υποθέτω οτι δεν έβαλες το synaptic γιατί ζητούσε το DVD το οποίο έπρεπε να βγάλεις απο τα repositories. Ενός λεπτού υπόθεση.... Αν ρίξεις μια ματιά στην σελίδα 48 θα καταλάβεις το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Απο την αρχή της εγκατάστασης είχες αυτό το πρόβλημα? Σε νέα εγκατάσταση το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το repository του DVD/CD και να εγκαταστήσεις το synaptic.Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτοματοποιημένα scrips τύπου automatix,envy κτλ.Επίσης πριν εγκαταστήσεις κάτι να κάνεις πάντα update και upgrade. Δεν έχω ATI , αλλά αν εγκαταστήσεις driver μέσω του restricted-manager-kde υπάρχει πρόβλημα? Το έχεις δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση kubuntu σε partition άλλου δίσκου απο τα ubuntu/xp και μου βγάζει στο 94% πως δεν μπορεί να κάνει install το grub.Και να αποσυνδέσω τον δίσκο με τα ubuntu/xp πάλι το ίδιο κάνει.πως μπορώ να το διορθώσω αυτό? Ftso δεν δοκίμασα να βγάλω τα repository από cd/dvd.Αν καταφέρω να το κάνω install θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Πρώτα τέσταρε το CD όπως λέει εδώ. Μετά δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον grub (εφόσον το CD είναι εντάξει ) όπως λέει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Πρώτα τέσταρε το CD όπως λέει εδώ.Μετά δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον grub (εφόσον το CD είναι εντάξει ) όπως λέει εδώ. Μάλλον σε μπέρδεψα.Εχω ήδη εγκατεστημένο ubuntu 7.10 με winxp και το grub παίζει κανονικά.Τώρα θέλω να βάλω και kubuntu σε άλλο δίσκο και να μπει και αυτό στην λίστα με τις επιλογές.Αλλά όταν κάνω εγκατάσταση το kubuntu βγάζει σφάλμα οτι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το grub.Το dvd είναι μια χαρά γιατί τα είχα εγκαταστήσει μερικές μέρες ποιο πριν χωρίς κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.