Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τώρα τα εκτελεί και τα 2 κανονικά χωρίς σφάλματα.Αλλά ούτε τώρα μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα.

Θα περιμένω την νέα έκδοση να δοκιμάσω.Αυτή μου βγάζει πάρα πολλά προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι όταν πας να κάνεις εγκατάσταση τι σου λέει. Ανοιξε τον synaptic και γενικά να δουλεύεις με τον synaptic και πήγαινε στην ενότητα κατάσταση και μετά επέλεξε από πάνω κατεστραμένες εξαρτήσεις και πες μας ποιά πακέτα υπάρχουν στα δεξιά.

Το synaptic δεν με αφήνει να το βάλω καθόλου μου βγάζει το σφάλμα που έδειξα ποιο πριν.Οταν κάνω εγκατάσταση το envy κάπου στο 74% μου βγάζει σφάλμα οτι δεν έχω σύνδεση με internet ενώ έχω κανονηκά.Τώρα τον έκανα format το δίσκο για data.Βασικά απο περιέργεια τα έβαλα να δω τι λένε αλλά είχα πολλά προβλήματα.Εκανα εγκατάσταση 3 φορές μήπως και κάτι δεν πήγε καλά αλλά πάλι τα ίδια.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιο plugin οταν γράφω ένα audio cd να περνάει και τους τίτλους των κομματιών στο cd?Με το brasero που γράφω δεν το κάνει αυτό.

Καλησπέρα,

Έχω μία ερώτηση και παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει:

Έχω εγκαταστήσει σε έναν σχετικά παλιό Η/Υ το Ubuntu 7.10 και το χρησιμοποιώ κυρίως για να κατεβάζω από το net. Για τα torrent χρησιμοποιώ το utorrent 1.8.0 σε συνδιασμό με το wine. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ όλα πηγαίναν καλά σε κάποια φάση έφαγε ένα κόλλημα και δεν μου ανοίγει το gui του utorrent, ενώ το system tray icon ανοίγει κανονικά και κατεβάζει από το net. Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω ώστε να μου εμφανίζει και πάλι κανονικά το περιβάλλον;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εχω ένα πρόβλημα με την διανομή kubuntu που έχω δοκιμαστικά σε ένα partition.Οτι και να πάω να εγκαταστήσω μου πετάει το παρακάτω.

xxsdptv59h2inq3k0vzd_thumb.png

Έχω βάλει kubuntu 7.10 σε desktop και σε laptop και μου εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα συνέχεια. Κάθε φορά το διορθώνω και όποτε του 'ρθει μου το ξαναπετάει. Ευτυχώς είχα προλάβει να βάλω synaptic, το οποίο σου προτείνει να δώσεις μέσω κονσόλας:

sudo dpkg --configure -a

Στη συνέχεια σε ρωτάει κάτι λίγα διάφορα και το πρόβλημα φαίνεται να επιλύεται.

Δεν έχω καταλάβει γιατί και πώς παρουσιάζεται το πρόβλημα αυτό είτε στο synaptic, είτε στο adept_installer, είτε στο adept_updater!

Πάντως εδώ και 2 μέρες έχω το εξής πρόβλημα: Έχω εγκαταστήσει το JDK της Java, τα javadocs και διάφορες άλλες μπούρδες για να προγραμματίζω σε java και να μπορώ να παίζω παιχνίδια μέσω του site της yahoo. Κάθε φορά που πάω να εγκαταστήσω ή να αναβαθμίσω κάτι, το synaptic μου εμφανίζει ενα μήνυμα κονσόλας ότι υπάρχει πρόβλημα με το JDK και φυσικά η αναβάθμιση δε πραγματοποιείται ακόμα και αν κάνω unistall το JDK. Ιδού το screenshot καθώς έβαζα κάτι άσχετο, ας πούμε το ksudoku:

b15p75tzcfhg4g76w70l_thumb.jpg

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

edit: Το πρόβλημα λύνεται κατεβάζοντας το Java SE Development Kit Documentation 6 από εδώ: https://sdlc5d.sun.com/ECom/EComActionServlet;jsessionid=5A1FAAF1F3014CAF5BFA707205E86D9F

και στη συνέχεια μεταφέρουμε αυτό που κατέβηκε ( jdk-6-doc.zip ) στον φάκελο /tmp

Τέλος, μέσω κονσόλας εκτελούμε:

sudo chown root:root /tmp/jdk-6-doc.zip

.

Καλησπέρα,

Έχω εγκαταστήσει σε έναν σχετικά παλιό Η/Υ το Ubuntu 7.10 και το χρησιμοποιώ κυρίως για να κατεβάζω από το net. Για τα torrent χρησιμοποιώ το utorrent 1.8.0 σε συνδιασμό με το wine. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ όλα πηγαίναν καλά σε κάποια φάση έφαγε ένα κόλλημα και δεν μου ανοίγει το gui του utorrent, ενώ το system tray icon ανοίγει κανονικά και κατεβάζει από το net. Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω ώστε να μου εμφανίζει και πάλι κανονικά το περιβάλλον;;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το πρόβλημα διορθώθηκε με αναβάθμιση του wine!

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σου προτείνω να ξηλώσεις το utorrent και να βάλεις ktorrent (kubuntu) ή deluge (ubuntu).Δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω ο utorrent κρασάτος παρά ένα άθλιο gui και περισσότερη χρήση μνήμης.

@sa3rdna το κ3b είναι ανώτερο του nero (linux edition) καθώς και το καλύτερο όλων με διαφορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...