Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για βγάλε το adblock και αν έχεις και άλλα τέτοια addons για προστασία βγάλε και εκείνα και δες αν μετά λειτουργεί κανονικά.Στα win είχα τέτοια προβλήματα με το firefox, οταν έβαζα 2-3 addon κολλούσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
έβαλα και το compiz, έστησα και τον κύβο

Ηelp, τι είναι αυτά τα 2?Επίσης, σε πολλές screenshots είδα ότι είναι πολύ όμορφη επιφανεια εργασίας σας.Πως λέγεται αυτή η toolbar κάτω χαμηλά?

Ηelp, τι είναι αυτά τα 2?Επίσης, σε πολλές screenshots είδα ότι είναι πολύ όμορφη επιφανεια εργασίας σας.Πως λέγεται αυτή η toolbar κάτω χαμηλά?

Beryl demos:

, εδώ κι
. Βασικά είναι όλα τα 3d εφέ που μπορεί να κάνει το linux. Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείς εδώ.

Η μπάρα λέγεται Avant Window Navigator και οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρεις εδώ. Καλό θα ήταν να διαβαάσεις αναλυτικά τον συγκεκριμένο οδηγό. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.

Για βγάλε το adblock και αν έχεις και άλλα τέτοια addons για προστασία βγάλε και εκείνα και δες αν μετά λειτουργεί κανονικά.Στα win είχα τέτοια προβλήματα με το firefox, οταν έβαζα 2-3 addon κολλούσε.

τελικά βρήκα έναν οδηγό στο e-pcmag.gr, που έλεγε κάντε τον firefox γρηγορότερο κι έκανα ότι έλεγε.

ευτυχώς έπιασε και τώρα ο ff πάει σφαίρα.

κάτι ακόμα που παρατήρησα στο ubuntu σε σχέση με τα win είναι ότι η σύνδεση μου στο net γενικά πάει πολύ καλύτερα.

μιλάμε κατεβάζω σχεδόν από παντού τέρμα και οι σελίδες τώρα ανοίγουν πριν καλά καλά πατήσω το link :lol:

Beryl demos:
, εδώ κι
. Βασικά είναι όλα τα 3d εφέ που μπορεί να κάνει το linux. Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείς εδώ.

Η μπάρα λέγεται Avant Window Navigator και οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρεις εδώ. Καλό θα ήταν να διαβαάσεις αναλυτικά τον συγκεκριμένο οδηγό. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, γιατί το ήθελα αυτό!:-D

O KGRUBEditor είναι μόνο για KDE η παίζει και σε gnome ? Αυτό δεν το πολυκατάλαβα.Εχω βάλει ένα start up manager αλλά δεν έχει πολλές επιλογές.

Και κάτι άλλο.Το XMMS μου βγάζει το menu κάτι γράμματα ακαταλαβίστικα και δεν μπορώ να το ρυθμίσω.Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει?

Για να συνδέομαι στο ιντερνετ έχω ακολουθήσει αυτό τον οδηγό:

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=40602

Επειδή έχω το modem της sagem που δίνει η OTEnet.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το απεγκαταστήσω και να βάλω το ubudsl;

Στην ελβετία 9000 σχολεία θα περάσουν από το νέο διδακτικό έτος σε ubuntu

http://www.digitalnews.gr/modules/mynews/item.php?itemid=824

Απο το άρθρο κρατάω αυτό :

[...] Τέλος βλέπει ότι τη χρήση FOSS ως μία νέα προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες για τους μαθητές.

Εχω ένα πρόβλημα με την διανομή kubuntu που έχω δοκιμαστικά σε ένα partition.Οτι και να πάω να εγκαταστήσω μου πετάει το παρακάτω.

xxsdptv59h2inq3k0vzd.png

Επίσης έχω το κλασικό πρόβλημα με την ati αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να λύσω το παραπάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

root@johnypc:/home/johny# sudo apt-get upgrade

Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε

Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων

Reading state information... Ολοκληρώθηκε

Ίσως να πρέπει να τρέξετε apt-get -f install για να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα.

Τα ακόλουθα πακέτα έχουν ανεπίλυτες εξαρτήσεις:

docbook-xml: Εξαρτάται από: sgml-data (>= 2.0.2) αλλά δεν είναι εγκατεστημένο

synaptic: Εξαρτάται από: libvte9 (>= 1:0.16.9) αλλά δεν είναι εγκατεστημένο

E: Ανεπίλυτες εξαρτήσεις. Δοκιμάστε με το -f.

root@johnypc:/home/johny#

το sudo apt-get update γίνετε κανονικά

με sudo apt-get upgrade βγάζει τα παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...