chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πήγαινε στο screen and driver του ubuntu και επέλεξε για driver τους radeon και κάνε επαννεκίνηση. Αν πάει κάτι στραβά μην κάνεις format απλά πες μας εδώ να το διορθώσουμε.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το έκανα 50.000 φορές και ξανά μου βγάζει τους drivers που δείχνω στο print screen.Ευτυχώς που δεν πρόκειται ποτέ να καταργήσω τα win και μπορώ να έχω ένα stable λειτουργικό να κάνω δουλειά. Αυτό που μου έκανε σήμερα το ubuntu δηλαδή να μου βγάλει εντελώς στα ξαφνικά και χωρίς να το πειράξω ότι δεν μπορεί να κάνει enable τα εφέ είχα να το δω από τα '98 που έβγαζαν blue screen. ΤΡΑΓΙΚΟ
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δεν είναι καθόλου τραγικό και δεν στο έκανε το ubuntu αλλά ότι δεν ξέρεις να χειρίζεσε το λειτουργικό σου. Καταρχήν θα έπρεπε μια και δούλευε σωστά να μην πειράξεις τίποτα και να ρώταγες τι γίνετε. Οπως σου είπα η κάρτα σου δουλεύει άψογα με τους open driver που έρχονται προεγκατεστημένοι στο ubuntu. Tεσπα για να διορθώσεις την κατάσταση κάνε ότι λέει εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1954148&postcount=17
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το έκανα και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.Ας ελπίσουμε να μην αλλάξει ξανά όπως πριν.Γενικός δεν είχα άλλα προβλήματα εκτός την κάρτα γραφικών.Ολα μου φαίνονται απλά.Με την κάρτα είχα και παλιότερα προβλήματα και τα είχα παρατήσει για αρκετό καιρό.Τώρα όμως διάβασα πως διορθώνονται σιγά σιγά. chek2fire ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να παίξει κανονικά.
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Aπλά η κάρτα σου δεν χρειάζετε τους τελευταίους ati driver. Εχω την εντύπωση ότι ούτε καν υποστιρίζουν την κάρτα σου. Πάντως καλύτερα μια και οι open δουλεύουν άψογα και δεν υπάρχει περίπτωση αν δεν πειράξεις τίποτα να σου ξαναχαλάσει.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το πρόβλημα με την ATI είναι πως και στα xp αν βάλω τους τελευταίους drivers κρεμάνε τα γραφικά και όλο το σύστημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτώ ξανά την ΑΤΙ.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ένα πρόβλημα που μου προέκυψε είναι πως δεν μπορεί να κάνει mount τον εξωτερικό μου δίσκο που είναι ntfs.Τους άλλους τους αναγνωρίζει κανονικά με read and write. Πως γίνετε να το διορθώσω αυτό? Το βρήκα.Εκανα boot απο τα win και άλλαξα τα δικαιώματα του δίσκου.
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Oταν λες ότι δεν μπορεί να τον κάνει mount τι σύμαίνει ότι τον βάζεις πάνω και δεν τον βλέπει. Του εξωτερικούς να τους συνδεεις όταν μπαίνεις στο σύστημα και μην τους αφήνεις πάνω γιατι μετα το restart δεν θα μπορείς να τους δεις.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δεν τον άνοιγε καθόλου.Αλλά οκ τώρα δουλεύει κανονικά. Κάτι άλλο που δεν μπορώ να κάνω είναι να κάνω shoutcast απο το pc μου.Σαν αυτό αλλά για ubuntu.Εχω βάλει τον shoutcast server δουλεύει κανονικά αλλά πρέπει ακόμα να βάλω encoders και ένα πρόγραμμα να παίζει mp3.Δεν τρελαίνομε και τόσο για αυτό αλλά το δουλεύω μερικές φορές.
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εχασα τον κάδο ανακύκλωσης πως μπορώ να τον εμφανίσω ξανά? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω.
stathakis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εχασα τον κάδο ανακύκλωσης πως μπορώ να τον εμφανίσω ξανά? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω. ελα ρε...αυτο δεν ειναι τιποτα...πηγαινε στην κατω μπαρα και πατα διξι κλικ-->προσθηκη στον πινακα εφαρμογων-->απορριματα...
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Οντος δεν ήταν τίποτα αλλά δεν μου πήγε στο μυαλό να το ψάξω εκεί.Σε ευχαριστώ.
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 παίδες μπήκα κι εγώ στην κοινότητα του linux εδώ και 3 μέρες με το Ubuntu 7.10 σε ένα Toshiba laptop που έχω. μέχρι στιγμής όλα καλά, έβαλα και το compiz, έστησα και τον κύβο και γενικά πάει αρκετά καλά η συμβίωσή μας. αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι με τον firefox, δεν μου ανοίγει μερικές σελίδες σήμερα ενώ τις 2 πρώτες μέρες δεν είχα πρόβλημα. τι μπορεί να φταίει? έχω βάλει και το adblock plus, ελπίζω να μη μου την κάνει αυτό τη δουλειά. θα τα λέμε πιο συχνά τώρα και ελπίζω να με βοηθάτε όπου κολλάω.
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τον firefox αυτό το πρόβλημα.
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τον firefox αυτό το πρόβλημα. τότε τι μπορεί να φταίει? οι σελίδες, από το desktop (win vista), ανοίγουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.