chek2fire Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ναι ιδίως με τον firefox 3 πρέπει να έχουμε αυτή την επιλογή.
S2Katana Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 S2katana δυστηχώς συμβαίνει στα laptop αυτό. Σου εύχομαι να μάθεις το linux και να αφαιρέσεις και τελείως την εγκατάσταση των windows Nαι οκ, κανένα πρόβλημα, ήδη μου αρέσει.Απλά είχα καλομάθει να το αφήνω 2 ώρες και να είναι όλα έτοιμα.
headbanger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 έκανα και γω το βήμα σε 8.04. πλέον χωρίς παράθυρα . ΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ το wow.
DIMITRISG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 έκανα και γω το βήμα σε 8.04. πλέον χωρίς παράθυρα . ΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ το wow. Δεν με μου κανει έκπληξη πλέον οτι κάθε μέρα περισσότεροι συναντούν τον κόσμο του linux, και για να μπαίνουμε στο κλιμα του τι ειναι Linux γιατι πλεον δεν μιλαμε για ενα απλο λειτουργικό αλλα για μια φιλοσοφία και εναν τρόπο ζωης : ... no comments !
nzeppos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Πολύ ωραία διαφήμιση, πραγματικά ωραία. (επίσης πολύ ωραίο avatar, Δήμητρη).
DIMITRISG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Πολύ ωραία διαφήμιση, πραγματικά ωραία. (επίσης πολύ ωραίο avatar, Δήμητρη). Δεν ξερω αν εχει πεσει και αυτο στην αντίληψή σου : Linux: A European threat to our computers (σαρκαστικό βεβαια αλλα τα "λέει" ) και συγγνώμη για το offtopic
stathakis21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 check2fire ευχαριστω για το λινκ...οκ το πισι αυτο...τελικα ηταν αυτο που νομιζα...απενεργοποιησα το bluetooth services και ολα οκ τωρα...ανοιγει κανονικα...
The_Judas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Φορτώνω το cd του Ubuntu 7.10 και μου βγάζει αυτό το μύνημα πολλές φορές συνεχόμενα: ata 5.00: exception emask 0x0 Sact.... Μετα από μερικά λεπτά φορτώνει κανονικά το περιβάλλον. Επειτα, κατα την εγκατάσταση του λειτουργικού δεν αναγνωρίζει τον SATA δίσκο μου παρα μόνο τον IDE. Ο SATA δεν έχει κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά με winxp εγκατεστημένα.
stathakis21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Φορτώνω το cd του Ubuntu 7.10 και μου βγάζει αυτό το μύνημα πολλές φορές συνεχόμενα: ata 5.00: exception emask 0x0 Sact.... Μετα από μερικά λεπτά φορτώνει κανονικά το περιβάλλον. Επειτα, κατα την εγκατάσταση του λειτουργικού δεν αναγνωρίζει τον SATA δίσκο μου παρα μόνο τον IDE. Ο SATA δεν έχει κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά με winxp εγκατεστημένα. κατι αντιστοιχο παθαινα κι εγω οπως ειπα πριν...αλλα ευτυχως με ακυρο θεμα...περιμενε να σου απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα....λογικα αυτο ata 5.00: exception emask 0x0 Sact θα εχει να κανει με τον σατα...
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Γιατί όταν βάζω τους drivers της ati δεν μου δουλεύουν τα εφέ των παραθύρων?Και αυτά με τα περίεργα desktop δεν τα κατάφερα ποτέ.Είμαι άσχετος από linux όπως καταλαβαίνετε.Εχω εγκαταστήσει τα ubuntu 7.10 desktop και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από αυτό.
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ορίστε και ένα print screen.Οταν βάζω drivers δεν μου ανοίγει τα εφέ.Αν δεν βάλω drivers τα εφέ παίζουν αλλά όπως είναι λογικό κολλάνε τα παράθυρα.Εχω ati 9600pro.Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση με envy και πάλι τα ίδια.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος πάντως ΔΕΝ θα ξαναπάρω ποτέ ati καθώς και τα προβλήματα δεν τα έχω μόνο στο linux αλλά παντού.
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Το έλυσα το πρόβλημα.Το λάθος που έκανα είναι οτι έβαζα τους drivers που είχαν τα ubuntu με αποτέλεσμα να μου δημιουργούν πρόβλημα.Εκανα μια καθαρή εγκατάσταση ubuntu και χωρίς να κάνω κάτι άλλο πρώτα έβαλα τους drivers της ati με το envy και από εκεί και πέρα όλα πήγαν τέλεια με την βοήθεια του http://vistakiller.blogspot.com/2007/11/o-compiz-fusion.html. Φοβερό πρόγραμμα το envy.
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Το πρόβλημα δημιουργήται γιατί η κάρτα σου δεν χρειάζετε τους official driver της ati αλλά τους open που υπάρχουν ήδη μέσα στην διανομή.Γιαυτό όποτε έβαζες τους driver έχανες το compiz. Και το envy φαντάζομια αυτούς τους driver σου έβαλε. Για δώσε glxinfo και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει να δούμε.
johnyboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εκεί που λειτουργούσε μια χαρά ξαφνικά και χωρίς να πατήσω τίποτα μου έβγαλε ότι και πριν. Ορίστε και το paste από το glxinfo. Τώρα τι κάνω???? name of display: :0.0 display: :0 screen: 0 direct rendering: No (If you want to find out why, try setting LIBGL_DEBUG=verbose) server glx vendor string: SGI server glx version string: 1.2 server glx extensions: GLX_ARB_multisample, GLX_EXT_visual_info, GLX_EXT_visual_rating, GLX_EXT_import_context, GLX_EXT_texture_from_pixmap, GLX_OML_swap_method, GLX_SGI_make_current_read, GLX_SGIS_multisample, GLX_SGIX_hyperpipe, GLX_SGIX_swap_barrier, GLX_SGIX_fbconfig, GLX_MESA_copy_sub_buffer client glx vendor string: SGI client glx version string: 1.4 client glx extensions: GLX_ARB_get_proc_address, GLX_ARB_multisample, GLX_EXT_import_context, GLX_EXT_visual_info, GLX_EXT_visual_rating, GLX_MESA_allocate_memory, GLX_MESA_swap_control, GLX_MESA_swap_frame_usage, GLX_OML_swap_method, GLX_OML_sync_control, GLX_SGI_make_current_read, GLX_SGI_swap_control, GLX_SGI_video_sync, GLX_SGIS_multisample, GLX_SGIX_fbconfig, GLX_SGIX_pbuffer, GLX_SGIX_visual_select_group, GLX_EXT_texture_from_pixmap GLX version: 1.2 GLX extensions: GLX_ARB_get_proc_address, GLX_ARB_multisample, GLX_EXT_import_context, GLX_EXT_visual_info, GLX_EXT_visual_rating, GLX_OML_swap_method, GLX_SGI_make_current_read, GLX_SGIS_multisample, GLX_SGIX_fbconfig, GLX_EXT_texture_from_pixmap OpenGL vendor string: Mesa project: http://www.mesa3d.org OpenGL renderer string: Mesa GLX Indirect OpenGL version string: 1.4 (2.1 Mesa 7.0.1) OpenGL extensions: GL_ARB_depth_texture, GL_ARB_draw_buffers, GL_ARB_fragment_program, GL_ARB_imaging, GL_ARB_multisample, GL_ARB_multitexture, GL_ARB_occlusion_query, GL_ARB_point_parameters, GL_ARB_point_sprite, GL_ARB_shadow, GL_ARB_shadow_ambient, GL_ARB_texture_border_clamp, GL_ARB_texture_compression, GL_ARB_texture_cube_map, GL_ARB_texture_env_add, GL_ARB_texture_env_combine, GL_ARB_texture_env_crossbar, GL_ARB_texture_env_dot3, GL_ARB_texture_mirrored_repeat, GL_ARB_texture_non_power_of_two, GL_ARB_texture_rectangle, GL_ARB_transpose_matrix, GL_ARB_vertex_program, GL_ARB_window_pos, GL_EXT_abgr, GL_EXT_bgra, GL_EXT_blend_color, GL_EXT_blend_equation_separate, GL_EXT_blend_func_separate, GL_EXT_blend_logic_op, GL_EXT_blend_minmax, GL_EXT_blend_subtract, GL_EXT_clip_volume_hint, GL_EXT_copy_texture, GL_EXT_draw_range_elements, GL_EXT_fog_coord, GL_EXT_framebuffer_object, GL_EXT_multi_draw_arrays, GL_EXT_packed_pixels, GL_EXT_paletted_texture, GL_EXT_point_parameters, GL_EXT_polygon_offset, GL_EXT_rescale_normal, GL_EXT_secondary_color, GL_EXT_separate_specular_color, GL_EXT_shadow_funcs, GL_EXT_shared_texture_palette, GL_EXT_stencil_wrap, GL_EXT_subtexture, GL_EXT_texture, GL_EXT_texture3D, GL_EXT_texture_edge_clamp, GL_EXT_texture_env_add, GL_EXT_texture_env_combine, GL_EXT_texture_env_dot3, GL_EXT_texture_lod_bias, GL_EXT_texture_mirror_clamp, GL_EXT_texture_object, GL_EXT_texture_rectangle, GL_EXT_vertex_array, GL_APPLE_packed_pixels, GL_ATI_draw_buffers, GL_ATI_texture_env_combine3, GL_ATI_texture_mirror_once, GL_ATIX_texture_env_combine3, GL_IBM_texture_mirrored_repeat, GL_INGR_blend_func_separate, GL_MESA_pack_invert, GL_MESA_ycbcr_texture, GL_NV_blend_square, GL_NV_fragment_program, GL_NV_light_max_exponent, GL_NV_point_sprite, GL_NV_texgen_reflection, GL_NV_texture_rectangle, GL_NV_vertex_program, GL_NV_vertex_program1_1, GL_SGI_color_matrix, GL_SGI_color_table, GL_SGIS_generate_mipmap, GL_SGIS_texture_border_clamp, GL_SGIS_texture_edge_clamp, GL_SGIS_texture_lod, GL_SGIX_depth_texture, GL_SGIX_shadow, GL_SGIX_shadow_ambient, GL_SUN_multi_draw_arrays visual x bf lv rg d st colorbuffer ax dp st accumbuffer ms cav id dep cl sp sz l ci b ro r g b a bf th cl r g b a ns b eat ---------------------------------------------------------------------- 0x22 24 tc 0 24 0 r y . 8 8 8 0 0 16 0 0 0 0 0 0 0 None 0x23 24 tc 0 24 0 r y . 8 8 8 0 0 16 8 16 16 16 0 0 0 None 0x24 24 tc 0 32 0 r y . 8 8 8 8 0 16 8 16 16 16 16 0 0 None 0x25 24 tc 0 32 0 r . . 8 8 8 8 0 16 8 16 16 16 16 0 0 None 0x3d 32 tc 0 32 0 r . . 8 8 8 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Ncon
S2Katana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Παιδιά πως ξέρω αν υπάρχουν updates για τους dvrs?Τους έβαλε όλους μόνο του, έκανε κάποια updates μετά το first boot, αλλά πολλοί είναι generic drvs και όχι εξειδικευμένοι για το συγκεκριμένο hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.