FrAcTaL-gR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 firewall? μπα, βάζω το cd, φορτώνει το ubuntu, και δεν κάνω κάτι άλλο. Και στα vista που χρησιμοποιώ, δεν έχω κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Πάντως κι εμένα μου φάνηκε περίεργο. Θα δοκιμάσω και το kubuntu, και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ubuntu tweak http://ubuntu-tweak.com/screenshots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 παιδια οταν παω να εγκαταστησω τους drivers απο το site της nvidia,μου πεταει συνεχεια αυτο το μηνυμα... ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver download page at http://www.nvidia.com. ... πως μπορω να βρω απο τον X server για να κανω την εγκατασταση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 CTRL+ALT+F1 και με ALT+F7 ξαναγυριζεις αλλα οταν βγεις και βαλεις τους drivers κανε ενα reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Η διαδικασία είναι έχεις βάλεις τους driver στο home σου αρχικά και μετά θα πατήσεις ctrl+alt+f6 θα σε βγάλει σε γραμμή εντολών δώσε εκεί το name και pass και μετά δώσε στην γραμμή εντολών sudo /etc/init.d/gdm stop μετά αν κολήσει στην μπάρα πάτα ξανά alt+f6 και στην γραμμή εντολών που θα σε βγάλει δώσε sudo sh NV(και μετά το NV πάτα το tab για να συμπληρώσει το όνομα του αρχείου αυτόματα) Πάτα οκ σε όλα και yes στον wizard για εγκατάσταση και μόλις τελειώσει δώσε sudo /etc/init.d/gdm start και μετά πάτα ctrl+alt+f7 και αν έχουν πάει όλα καλά θα έχουν μπεί οι driver. To θέμα είναι γιατί θέλεις να βάλεις τους τελευταίους και δεν βάζεις αυτούς που υπάρχουν στα repositories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 παιδια ευχαριστω..μολις το εκανα...ολα καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Για οποιον θέλει τα unstable plugin του compiz-fusion μπορείτε να δείτε εδώ οδηγίες εγκατάστασης http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=659282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Έχω μια Radeon 1600 κάρτα γραφικών με τους τελευταίους drivers όταν σε κονσόλα δίνω compiz fusion παίρνω το εξής μήνυμα >Checking for Xgl: not present. Detected PCI ID for VGA: 01:00.0 0300: 1002:71c2 (prog-if 00 [VGA]) Checking for texture_from_pixmap: not present. Trying again with indirect rendering: Checking for texture_from_pixmap: present. Checking for non power of two support: present. Checking for Composite extension: present. Comparing resolution (1440x900) to maximum 3D texture size (4096): Passed. Checking for nVidia: not present. Checking for FBConfig: present. Checking for Xgl: not present. Starting gtk-window-decorator /usr/bin/compiz.real (core) - Error: Couldn't load plugin 'fusion' /usr/bin/compiz.real (video) - Warn: No 8 bit GLX pixmap format, disabling YV12 image format psilos@linuxpc:~$ fglrxinfo display: :0.0 screen: 0 OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc. OpenGL renderer string: Radeon X1600 Series OpenGL version string: 2.1.7276 Release έχει κανείς καμιά να μου πεί πώς θα ενεργοποιήσω το compiz-fusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Τους τελευταίους ati driver έχεις? Αν ναι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις εδώ http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu τα βήματα για ενεργοποιήση του compiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 παιδια πριν λιγο δοκιμασα να εγκαταστησω σε 1 πισι το ubuntu(προσπαθω να το διαδωσω οσο περισσοτερο μπορω)...και παντα οταν παταω να μπουταρει το ubuntu φοτρωνει για λιγο η μπαρα και μετα απο λιγο το πισι ουσιαστικα 'παγωνει',και σε μια μαυρη οθονη μου λεει το εξης: [135.068000] usb 2-3: device descriptor read/64, error -110(αυτο συνεχιζει να το γραφει συνεχεια) ... το πισι αυτο,αν παιζει καποιο ρολο ειναι HP... μπορει να μου πει καποιος(αν ξερει) τι ακριβως συμβαινει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Αυτούς έχω ati-driver-installer-8-01-x86.x86_64 Αυτοί δεν είναι οι τελευταίοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 chek2fire διάβασα το link που έδωσες. Έκανα κάποια βήματα και τώρα όταν δίνω compiz παίρνω αυτό >Checking for Xgl: not present. Detected PCI ID for VGA: 01:00.0 0300: 1002:71c2 (prog-if 00 [VGA]) Checking for texture_from_pixmap: not present. Trying again with indirect rendering: Checking for texture_from_pixmap: present. Checking for non power of two support: present. Checking for Composite extension: present. Comparing resolution (1440x900) to maximum 3D texture size (4096): Passed. Checking for nVidia: not present. Checking for FBConfig: present. Checking for Xgl: not present. Starting gtk-window-decorator /usr/bin/compiz.real (video) - Warn: No 8 bit GLX pixmap format, disabling YV12 image format τώρα δεν μου βγάζει Error: Couldn't load plugin 'fusion' όταν κουνάω το παράθυρο της κονσόλας φαίνεται ότι δουλεύει το compiz δεν μετακινείται σαν απλό παράθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 E τότε είσαι μια χαρά και το compiz από τι βλέπω λειτουργεί. Δες εδώ για να το ρυθμίσεις http://vistakiller.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 παιδια μετα απο αλλαγη καρτας(μιας και η παλια μου χαλασε)εχω το εξης προβλημα...(τωρα εχω μια 8600gts)...οταν ανοιξα το πισι,εβγαλα αυτoυς που ειχε απο το add/remove και εβαλα τους τελευταιους(οκ,ισως βλακεια,αλλα εχω προσεξει οτι με αυτους που εχει απο μονο του,οταν δειξει κατι 3d,αυτοματος το ανεμιστηρακι παει στο full και κανει πολυ θορυβο)...εβαλα τους τελευταιους και ολα οκ...το προβλημα ειναι οτι με το που εκανα επανεκκινηση με εβγαλε σε low-grafics mode...εκανα εγκατασταση παλι τους drivers...εφτιαξε,αλλα μετα την επανεκκινηση παλι το ιδιο... μηπως φταιει οτι αλλαξα καρτα?? γιατι οταν εδωσα >nano /etc/X11/xorg.conf ειναι οτι ανεφερε καπου 7900gt/gto που ηταν η παλια μου καρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει. Θα πρότεινα να : 1) απεγκαταστήσεις ό,τι drivers έχεις. 2) να βάλεις τους restricted από το menu του Ubuntu 3) reboot 4) να βάλεις τους τελευταίους με envy 5) reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.