Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μια εντυπωσιακή είδηση το ubuntu forum έπιασε τους 500.000!! εγγεγραμμένους χρήστες με 800 εγραφές καθημερινά

http://matthewhelmke.net/index.php/2008/02/10/34-ubuntu-forums-reaches-500000-members

http://www.mikesplanet.net/2008/02/dr-evil-i-want-one-half-of-a-million-forum-users/

Το πρώτο σχόλιο όμως είναι όλα τα λεφτά

Of course, 499,997 of those are people saying "I can't get ____ to work" and "Hey, me too!". The other three are the ones who actually can get it to work, and they're a bit busy posting actual answers...

Oh, and: congratulations!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πω πω ανυπομονώ να δω το dolphin file manager, το ψιλοβαρέθηκα το Konqueror... :D

κι εγω θελω να δουλεψω λιγο με dolphin για να δω τι λεει αλλα ο konqueror ειναι μεσα στην καρδια μου και δεν ξερω πως θα νιωσω οταν θα τον αποχωριστω. Ελπιζω ο dolphin να τον ξεπερναει γιατι o konqueror απλα αγγιζει το τελειο !

για οποιν ενδιαφερεται να το amsn 0.97(τελικο, οχι beta) με το fix για τα ελληνικα...

http://rapidshare.com/files/91529776/fixamsn.sh

το πηρα απο το ubuntu-forums

(τελικα στο πισι εκανα φορματ)

επειδη ενα φιλαρακι ειχε το προβλημα αυτο, βρηκα αυτη τη λυση για οποιον δοκιμαστικα εβαλε kde (kubuntu) στο ubuntu με την ατυχη εντολη

>apt-get install kubuntu-desktop

Μπαινει λοιπον το γιγαντο πακετο kde !! Αν σου αρεσει οκ αλλα αν θελεις να το βγαλεις και οτι εχει κουβαλησει μαζι του ενα

>apt-get remove --purge kubuntu-desktop

δυστυχως δεν φτανει

βρηκα στο νετ πως γινεται με τις apt και dpkg

>
$ apt-get remove --purge `apt-cache depends kubuntu-desktop | cut -d : -f 2 | grep kde`
$ apt-get remove --purge `dpkg -l | grep kde | cut -d \  -f 3`
$ apt-get remove --purge `deborphan`

και

>$ apt-get install deborphan

και το συστημα εγινε οπως πριν

παιδια μια ερωτηση...εχω παρατηρησει οτι παντα οταν ανοιγει η οθονη παιζει στα 60hz....και να το βαλω 75hz παλι 60 μενει...ο μονο τροπος να το αλλαξω ειναι να μπω στο terminal και να δωσω nvidia-settings και να το αλλαξω απο κει...μετα απο 1 restart ομως παλι χαλαει...τι μπορω να κανω για να το αλλαξω???πρεπει να βαλω αλλους drivers???

παιδια μια ερωτηση...εχω παρατηρησει οτι παντα οταν ανοιγει η οθονη παιζει στα 60hz....και να το βαλω 75hz παλι 60 μενει...ο μονο τροπος να το αλλαξω ειναι να μπω στο terminal και να δωσω nvidia-settings και να το αλλαξω απο κει...μετα απο 1 restart ομως παλι χαλαει...τι μπορω να κανω για να το αλλαξω???πρεπει να βαλω αλλους drivers???

να πατησεις save to X configuration file

και αν δεν μπορεις να το σωσεις , ανοιξε το nvidia-settings απο root και σωστο μετα

stathakis21 το nvidia-settings έχει ένα πρόβλημα και δεν δείχνει τα σωστά hz για την οθόνη η για την ακρίβεια ενώ είναι σωστά τα δείχνει λάθος.

stathakis21 το nvidia-settings έχει ένα πρόβλημα και δεν δείχνει τα σωστά hz για την οθόνη η για την ακρίβεια ενώ είναι σωστά τα δείχνει λάθος.

χμ...οταν παω το βαζω 75 αναβοσβηνει στιγμιαια η οθονη...μετα και απο το μενου της οθονης(απο τα κουμπια που εχει πανω δηλαδη) και λεει οτι ειναι 75hz ενω πριν ελεγε 60hz...γινεται να ειναι λαθος???

Ρε παιδιά, ο firefox σας τρέχει γρήγορα; Έχει γρήγορη απόκριση; Δε μιλάω για το ίντερνετ, αλλά για το ίδιο το πρόγραμμα.

Σε μένα ο firefox 2.0.0.12 με ubuntu 7.10, πάει σφαίρα.

Έχω εγκαταστήσει το flashblocker για να μη φορτώνει όλα τα flash στις βαρειές σελίδες και έχω κάνει και μερικές ακόμη ρυθμίσεις που θα βρείς εδώ:http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1299854/posts

Μου φαίνεται ή όντως είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην απόκριση του desktop με την 8800GT σε σχέση με την 7900GTX; Το ξέρω ότι θεωρητικά δεν έπρεπε να υπάρχει διαφορά, αλλά τι να πω... Πριν είχα τους restricted που έβαζε το Ubuntu, τώρα έβαλα τους τελευταίους με το envy...

check2fire,

μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει με τους package managers στο Ubuntu; Δηλαδή, αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε με διπλό κλικ κάθε package με .deb extension, τότε γιατί δε βγαίνουν όλα σε deb για να μην ταλαιπωρούμαστε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...