Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το πρώτο αφού έχεις κάνει εγκατάσταση του ελληνικού ορθογράφου θα πρέπει να κάνεις δεξί κλικ στο πεδίο που θέλεις και να άλλάξεις την γλώσσα του ορθογραφικού ελέγχου από τα αγγλικά στα ελληνικά.Για το open office υπάρχει το πακέτο openoffice.org-l10n-el εγκατέστησε το μέσω synaptic.Για το τρίτο πάντως δεν γνωρίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ΑΧΑ!!!! Είδα φως!!!! Επιτέλους γιατί από ορθογραφία δεν τα πάω καθόλου καλά!!!

Λύθηκε λοιπόν το πρόβλημα στον Firefox. Ευχαριστώ!

Για το open office τώρα... το εγκατέστησα το openoffice.org-l10n-el αλλά γράφω στο open office χωρίς να μου διορθώνει τα λάθη. Τι δεν κάνω σωστά;

1) Δεν μπορώ να σε βοηθήσω μια και σε εμένα δούλεψε απροβλημάτιστα μόλις το εγκατέστησα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι δεν έχει γίνει σωστά στην εγκατάστασή σου.

2) system ---> administration --> language support και τσεκάρεις τα ελληνικά και κλικάρεις στο OK (και φτιάχνονται όλα αυτόματα)

3) Δε γνωρίζω να σου πω (wired connection FTW :-) ).

Στο open office έχεις πατήσει την επιλογή abc που υπάρχει στην μπάρα ώστε να σου υπογραμμίζει της λέξεις με τα ορθογραφικά λάθοι?

Στο open office έχεις πατήσει την επιλογή abc που υπάρχει στην μπάρα ώστε να σου υπογραμμίζει της λέξεις με τα ορθογραφικά λάθοι?

Ναι, και δεν κάνει τίποτα.

Θα δοκιμάσω αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω αλλά μετά γιατί τώρα είμαι στην δουλειά και έχω windows.

Ναι, και δεν κάνει τίποτα.

Θα δοκιμάσω αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω αλλά μετά γιατί τώρα είμαι στην δουλειά και έχω windows.

βασικα εμενα αυτο το προβλημα διορθωθηκε οταν πηγα Συστημα->Διαχειριση συστηματος->γλωσσικη υποστηριξη και επελεξα τα ελληνικα(ισως εσανα να σου τα λεει ολα αυτα στα αγγλικα αρχικα πχ αντι για συστημα να λεει system)...μετα το open office αυτοματως υποστηριζε ελληνικα...οσο για το firefox ειχα κι εγω την ιδια απορια αλλα εκανα αυτο που ειπε ο chek2fire και ολα οκ τωρα!!!

EDIT:

α....και κατι ασχετο...πλεον οταν ανοιγω το aMSN μου βγαζει οτι ειναι διαθεριμη η νεα εκδωση 0.97...να τη βαλω ή θα εχει το προβλημα με τη γλωσσα και τις γραμματοσειρες???

παιδια πριν λιγο ξαφνικα επαθα αυτο...

απο να ακουσω μουσικη και βλεπω οτι ακουγεται μονο απο το ενα ηχειο και πολυ σιγα...εψαξα λιγο...πηρα το εικονιδιο με το ηχειο πανω δεξια και οταν πατησα στο "ανοιγμα ελεγτη ηχου" μου πεταει αυτο...

"Αποτυχία εκκίνησης ελεγκτή ήχου: Αποτυχία εκτέλεσης θυγατρικής διεργασίας "gnome-volume-control" (No such file or directory)"...εχω χασει κατι???πρεπει να κανω κατι???

Edit:πατησα μια φορα σιγαση μετα ηταν απενεργοποιησα και τωρα παιζει και τα με δυο:confused::confused:

αλλα με το σσφαλμα που ειπα πριν τι γινεται???

Τι ανάλυση έχεις τώρα και ποιά κάρτα γραφικών έχεις?

εχω την 7900gt...οταν ανοιγει εχει μια παρα πολυ μικρη...δεν εχω κοιταξει αλλα πρεπει να ειναι 640x480 ή κατι τετοιο...

Toυς driver της κάρτας σου τους έχεις περάσει?Θα τους βρείς και θα τους εγκαταστήσεις μέσω του προγράμματος διαχείριση οδηγών κλειστού κώδικα που θα βρείς στο μενού Συστημα>ρυθμίσεις συστήματος.Θα πρέπει να έχεις και σύνδεση στο internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...