chek2fire Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 pusher για την εγκατάσταση των driver ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που σου έδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ακολουθόντας τις οδηγίες από το site του pc magazine όπως είχαν αναφερθεί σε άλλο ποστ κατάφερα να εγκαταστήσω το μόντεμ αλλά μπαίνει με την 2η ή την 3η απόπειρα στο ιντερνετ ή ακόμα περισσότερες, μετά την εντολή pon ueagle-atm και ενώ ενδιάμεσα το αποσυνδέω και το ξανασυνδέω. Τι φταίει και πως μπορώ να το φτιάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Εμένα κολλάει στην εγκατάσταση αφού φτιάξω τα partition. Δοκιμάζω το ubuntu 7.10, τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Όταν λες κολλάει? Για εξήγησε καλύτερα. Σε ποιο ποσοστό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Όχι δεν έχει πάει ακόμα στα ποσοστά, αφού φτιάξω manual τα partition πατάω forward και κολλάει εκεί, δεν αποκρίνεται καθόλου ούτε ποντίκι ούτε τίποτα. Γενικά από την αρχή το σύστημα όταν τρέχει από το cd αργεί πάρα πολύ ακόμα και εκεί που επιλέγω γλώσσα. Έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά cd μήπως και δεν είχε γραφτεί καλά το πρώτο αλλά τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Tι σύστημα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Όχι δεν έχει πάει ακόμα στα ποσοστά, αφού φτιάξω manual τα partition πατάω forward και κολλάει εκεί, δεν αποκρίνεται καθόλου ούτε ποντίκι ούτε τίποτα. Γενικά από την αρχή το σύστημα όταν τρέχει από το cd αργεί πάρα πολύ ακόμα και εκεί που επιλέγω γλώσσα.Έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά cd μήπως και δεν είχε γραφτεί καλά το πρώτο αλλά τα ίδια Για δώσε screenshot του partition manager , καθώς και screenshot από τις επιλογές που κάνεις για να προχωρήσει η εγκατάσταση (στο partitioning αναφέρομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Το σύστημα είναι: athlon xp 2000+, shuttle nforce2, wd 40GB, 256MB RAM Screenshot δεν ξέρω πως να πάρω σε εκείνο το σημείο αλλά μπορώ να περιγράψω: Έχω ένα διαμέρισμα των windows mounted στο /media/hda1 κάνω ένα ακόμα διαμέρισμα 9GB και δίνω mount point / και ext3 πιλογή και τικάρω το format και ένα ακόμα 580ΜΒ που δίνω επιλογή για swap, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να τσεκάρω το κουτάκι format για το swap partition και όταν πατάω forward κολλάει εκεί χωρίς να κινούνται δείκτες ποντικιών κτλ κτλ Μήπως κατέβασα λάθος iso? Είναι μόνο ένα cd ενώ τα 7.04 που είχα παλιότερα ήταν γεμάτο dvd. 32bit είναι πάντως ελεγμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 1) Με 256 MB είσαι πολύ οριακά για install από το live-cd. Καλύτερα να κατεβάσεις το alternate cd (υπάρχει και DVD, αλλά δεν έχει νόημα, εφόσον τα κατεβάζεις όλα από νετ μετά). 2) Το swap δεν φορμάρεται, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί. 3) Κάνε ένα καλό defrag στα Win πριν επιχειρήσεις να κάνεις το διαμέρισμα των 9 GB (ext3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Βασικά τα partition είναι ήδη έτοιμα, έχω δηλαδή χώρο για τα linux δικό τους απλώς τον χώρισα σε root και ένα μικρό για swap. Δεν πάω να κόψω δηλαδή από τον χώρο των windows. Οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα, πρέπει να έχεις δίκιο όμως για τη μνήμη γιατί διαρκώς μου δίνει την εντύπωση ότι πάει να κολλήσει, είναι τρομακτικά αργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ακολουθόντας τις οδηγίες από το site του pc magazine όπως είχαν αναφερθεί σε άλλο ποστ κατάφερα να εγκαταστήσω το μόντεμ αλλά μπαίνει με την 2η ή την 3η απόπειρα στο ιντερνετ ή ακόμα περισσότερες, μετά την εντολή pon ueagle-atm και ενώ ενδιάμεσα το αποσυνδέω και το ξανασυνδέω.Τι φταίει και πως μπορώ να το φτιάξω; Μην το σκέφτεσαι. Να χαίρεσαι που λειτούργησε. Μου το έκαμνε κι εμένα αυτό δυστυχώς. Νομίζω το αναφέρει και στον οδηγό αυτό το κολληματάκι που μπορεί να συμβεί. Να ρωτήσω μόνο αυτό: Στο αρχείο /etc/ppp/peers/ueagle-atm ποιο περιεχόμενο έβαλες; Γιατί δίνει δύο δυνατότητες στο παράθεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Για δείτε και αυτές εδώ τις οδηγίες http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=149134 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει τρόπος να ξεκινάει το gdesklets φορτώνοντας μόνο αυτά που του έχουμε ορίσει αλλά όμως όχι το παράθυρο της εφαρμογής ; Αυτό δηλαδή που διαλέγεις τι να φορτώσεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 >lcp-echo-failure 3 noipdefault defaultroute #nb put your username and isp in the following line user "[email protected]" noauth noaccomp nopcomp noccp novj holdoff 4 persist maxfail 25 updetach usepeerdns #nb pppOE users put plugin pppOE for the next line plugin pppoatm.so #nb instead of 0.00* put your vpi.vci (if you are using pppOATM) (pppOE users put nas0) 8.35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Επίσης, όταν βάζω στον card reader του φορητού μια καρτούλα μνήμης, την αναγνωρίζει κανονικά, αλλά μετά από καναδυό δευτερόλεπτα, ο nautilus σταματά να αποκρίνεται. Γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω; 6:06.0 CardBus bridge: Texas Instruments PCIxx21/x515 Cardbus Controller 06:06.3 Mass storage controller: Texas Instruments PCIxx21 Integrated FlashMedia Controller 06:06.4 Generic system peripheral [0805]: Texas Instruments PCI6411/6421/6611/6621/7411/7421/7611/7621 Secure Digital Controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.