Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που δε διευκρίνησα και πιθανότατα έχει σημασία ειδικά για το Compiz-Fusion είναι ότι έχω Kubuntu! Σε περίπτωση που έχει όντως σημασία (μάλλον έχει μιας και δε μπόρεσα να βρω άκρη) περιμένω νεώτερες οδηγίες.

Ακόμη είδα τους νέους οδηγούς της ATI για Linux είδα και τις οδηγίες εγκατάστασης αλλά όταν εκτελώ την εντολή sh ./ati-driver-installer-8.42.3.run παίρνω sh: Can't open ./ati-driver-installer-8.42.3.run. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ακολούθησε της οδηγίες εδώ

http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Gutsy_Installation_Guide

η βάλε το envy script για να τους εγκαταστήσει αυτόματα από εδώ

http://www.albertomilone.com/nvidia_scripts1.html

Διάβασα μερικές οδηγίες για την ενεργοποίηση του Compiz Fusion σε προηγούμενα posts αλλά δεν είμαι σίγουρς για το πως γίνονται όλα. Είδα κι όλας ότι ίσως να μην υποστηρίζεται από τους τρέχοντες οδηγούς της ΑΤΙ... Όποιος μπορεί να μου κάνει λιανά τη διαδικασία τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε μένα δεν υποστηρίζεται πάντως. Έχω ATI X700, εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος. Για να το δοκιμάσεις, είναι το System > Appearance Preferences > Visual Effects

Τέλος όταν χρησιμοποιώ τον gcc compiler λείπουν αρκετές βιβλιοθήκες. Τις βασικές τις εγκατέστησα... Αλλά θέλω κάθε φορά που ψάχνω κάποια βιβλιοθήκη να ξέρω που μπορώ να τη βρω και πως να την εγκαταστήσω. Περιμένω τη βοήθειά σας!

>sudo apt-get install build-essential

Να ασκάρω μια κουέστιον...

Θέλω να βάλω την Gutsy (fresh, φορμάροντας το partition με τη Feisty), αλλά δεν ξέρω: να βάλω την 32άρα ή την 64άρα; Έχει ξανασυζητηθεί και νομίζω καταλήξαμε πως σε γενικές γραμμές βολεύει η 32bitη έκδοση της διανομής, άρα προς τα εκεί πάω. Απλώς με νοιάζει, η 32άρα θα δουλέψει χωρίς προβλήματα σε 64bitη CPU (Athlon x2, 3500 νομίζω);

Με τα χίλια μύρια προβλήματα ξαφνικότατα στο OpenOffice τι λέτε να βοηθήσει ?Ανοιξα ένα Word Document πάτησα το Chelling Spell για ένα Ελληνικό κειμενο και κλείσαν όλα.Απο εκείνη την ώρα κανένα το word κάνει όλο κόλπα.Τι θα μπορούσε να βοηθήσει??

Θέλω να βάλω την Gutsy (fresh, φορμάροντας το partition με τη Feisty), αλλά δεν ξέρω: να βάλω την 32άρα ή την 64άρα; Έχει ξανασυζητηθεί και νομίζω καταλήξαμε πως σε γενικές γραμμές βολεύει η 32bitη έκδοση της διανομής, άρα προς τα εκεί πάω. Απλώς με νοιάζει, η 32άρα θα δουλέψει χωρίς προβλήματα σε 64bitη CPU (Athlon x2, 3500 νομίζω);

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.

Σε μένα δεν υποστηρίζεται πάντως. Έχω ATI X700, εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος. Για να το δοκιμάσεις, είναι το System > Appearance Preferences > Visual Effects

[/code]

Οι driver που υπάρχουν στο envy υποστιρίζουν την κάρτα σου κανονικά και θα έχεις και compiz-fusion

Kανένα πρόβλημα και σου προτείνω να δοκιμάσεις την 32αρα μια και είσαι αρχάρειος στο linux γιατί η 64αρα θέλει και λίγο σετάρισμα.Αργοτερα φυσικά μπορείς να την εγκαταστήσεις.

Με τα χίλια μύρια προβλήματα ξαφνικότατα στο OpenOffice τι λέτε να βοηθήσει ?Ανοιξα ένα Word Document πάτησα το Chelling Spell για ένα Ελληνικό κειμενο και κλείσαν όλα.Απο εκείνη την ώρα κανένα το word κάνει όλο κόλπα.Τι θα μπορούσε να βοηθήσει??

Δοκίμασε αρχικά επανεγκατάσταση του open office να δεις αν λύθηκανε τα προβλήματα.Αν όχι δοκίμσε και το abiworld.

Δοκίμασε αρχικά επανεγκατάσταση του open office να δεις αν λύθηκανε τα προβλήματα.Αν όχι δοκίμσε και το abiworld.

Μακάρι να ήταν μονο το Word τελικά,δεν ανοίγει ούτε το Draw ούτε το Database,Το word και το Spreadsheet ανοίγουν μετά από 2-3 crash αλλα έστω και αν ανοίξω τα options κολλάνε!Τα έβγαλα όλα τα ξανάβαλα και πάλι τα ίδια!Δεν μπορώ να καταλάβω πως από το πουθενά σταμάτησαν να δουλεύουν!

Μακάρι να ήταν μονο το Word τελικά,δεν ανοίγει ούτε το Draw ούτε το Database,Το word και το Spreadsheet ανοίγουν μετά από 2-3 crash αλλα έστω και αν ανοίξω τα options κολλάνε!Τα έβγαλα όλα τα ξανάβαλα και πάλι τα ίδια!Δεν μπορώ να καταλάβω πως από το πουθενά σταμάτησαν να δουλεύουν!

Για δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση και της java.Δοκίμασε να το τρέξεις και μέσω κονσόλας μήπως σου εμφανίζει κάποιο μήνημα λάθους.Αν το πρόβλημα συνεχίζετε δοκίμασε το abiword η το koffice.

>sudo apt-get install build-essential

Κοιτάζοντας με προσοχή αυτή τη φορά το σφάλμα της μεταγλώττισης είδα ότι απλά δεν είχα κάνει include κάποια βιβλιοθήκη (είχα ξεχάσει τη #) και όντως είμαι (και ήμουν) καλυμμένος κάνοντας

sudo apt-get install build-essential

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...