pusher Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Κάνοντας format λύθηκε το πρόβλημα με το NTFS. Όχι όμως και με το Sagem. Αυτό μάλλον με το επόμενο format!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 pusher, δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα το modemάκι. Ο σύνδεσμος σε μένα ποαραπέμπει κατευθείαν εκεί που ήθελα να σου πω. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπεις και μπερδεύεσαι. Τελευταία προσπάθεια: πήγαινε http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=9935 και κάνε scroll ή με αλληγή σελίδας μέχρι το post νούμερο 42 στο συγκεκριμένο topic. Επιμένω γιατί θέλω να βοηθήσω και είχα στο παρελθόν βοηθηθεί από εκεί. Και διαβάζω ότι το καταφέρανε και στο Gutsy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 pusher, δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα το modemάκι. Ο σύνδεσμος σε μένα ποαραπέμπει κατευθείαν εκεί που ήθελα να σου πω. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπεις και μπερδεύεσαι. Τελευταία προσπάθεια: πήγαινε http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=9935 και κάνε scroll ή με αλληγή σελίδας μέχρι το post νούμερο 42 στο συγκεκριμένο topic. Επιμένω γιατί θέλω να βοηθήσω και είχα στο παρελθόν βοηθηθεί από εκεί. Και διαβάζω ότι το καταφέρανε και στο Gutsy. Που βλέπεις τους αριθμούς στα posts; Εγώ δε βλέπω αριθμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το καταραμένο modem. Κοίταξα τον οδηγό και ακολούθησα πιστά όλα όσα έλεγε αλλά τίποτα ακόμη.Δεν πειράζει θα προσπαθήσω ξανά. @pusher : Το post #42 είναι στη 3η σελίδα http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=9935&st=30 Ο αριθμός των post είναι δεξιά δεξιά,απέναντι απ' το όνομα του poster(με μικρούς αριθμούς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Aν έχετε πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του amsn και την εμφάνιση των ελληνικών υπάρχει αυτό εδώ το script που ρυθμίζει το πρόγραμμα άψογα http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=3659583#post3659583 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το καταραμένο modem. Κοίταξα τον οδηγό και ακολούθησα πιστά όλα όσα έλεγε αλλά τίποτα ακόμη.Δεν πειράζει θα προσπαθήσω ξανά. Πού συναντάς δυσκολία ακριβώς; Κάποιο σφάλμα; Κάποια ένδειξη; Δεν αναβοσβήνουν καθόλου τα λαμπάκια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Πού συναντάς δυσκολία ακριβώς; Κάποιο σφάλμα; Κάποια ένδειξη; Δεν αναβοσβήνουν καθόλου τα λαμπάκια; Λοιπόν..πρέπει να έχω καταφέρει να κάνω τα ubuntu να αναγνωρίσουν το modem γιατί το και τα 2 λαμπάκια είναι αναμμένα.Από εκεί και μετά έχω πρόβλημα.Που πρέπει να βάλεις username κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν..πρέπει να έχω καταφέρει να κάνω τα ubuntu να αναγνωρίσουν το modem γιατί το και τα 2 λαμπάκια είναι αναμμένα.Από εκεί και μετά έχω πρόβλημα.Που πρέπει να βάλεις username κλπ... Ποιον οδηγό χρησιμοποίησες για να το στήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Τον οδηγό από το forum του pc mag(το link βρίσκεται στη προηγούμενη σελίδα,εκεί που σου απαντάω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Fovero to Ubuntu 7.10 alla sto laptop mou kanei 5 lepta na mpei sto login screen... Den kserw an to exete apantisei pio prin (kai sugnwmh an to rwtaw ksana) alla mipos kserei kaneis ti na kanw gia na paei pio grigora? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Fovero to Ubuntu 7.10 alla sto laptop mou kanei 5 lepta na mpei sto login screen... Den kserw an to exete apantisei pio prin (kai sugnwmh an to rwtaw ksana) alla mipos kserei kaneis ti na kanw gia na paei pio grigora? Υπάρχει ένα αναφερθέν bug στο launchpad για παρόμοιο πρόβλημα. Ίσως διορθωθεί σε μερικές μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν..πρέπει να έχω καταφέρει να κάνω τα ubuntu να αναγνωρίσουν το modem γιατί το και τα 2 λαμπάκια είναι αναμμένα.Από εκεί και μετά έχω πρόβλημα.Που πρέπει να βάλεις username κλπ... Πρέπει πρώτα να αναβοσβήνει το link για λίγα δευτερόλεπτα πριν σταθεροποιηθεί. Μόνο τοτε έχει αναγνωρισθεί το Modem. Αν συνδέοντάς το στη USB ανάβουν και μένουν μονίμως αναμένα αμέσως και τα δύο λαμπάκια, δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει πρώτα να αναβοσβήνει το link για λίγα δευτερόλεπτα πριν σταθεροποιηθεί. Μόνο τοτε έχει αναγνωρισθεί το Modem. Αν συνδέοντάς το στη USB ανάβουν και μένουν μονίμως αναμένα αμέσως και τα δύο λαμπάκια, δεν έχει εγκατασταθεί σωστά ακόμα. Ευχαριστώ friedlich δεν το ήξερα.Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα και θα δούμε.Είναι και πρώτη φορά που χρησιμοποιώ ubuntu και γενικά άλλο OS(άσχετος βλέπεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει ένα αναφερθέν bug στο launchpad για παρόμοιο πρόβλημα. Ίσως διορθωθεί σε μερικές μέρες... Euxaristw gia tin apantish! Perimenw na dw apo to update ti ginete me auto to thema giati den einai na kanw shutdown h restart to laptop mou Kata t'alla ok me tin ATI 200M kai to Compiz Mono pou mou bgazei sunexei na kanw update ta compononts tou Compiz kai den to exw kanei...fovamai min mou kanei kapio error kai ante meta ksana na ta pernaw apo tin arxh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους,όσο περνάει ο καιρός με το Ubuntu τόσο λιγότερο κάνω login στα windows!Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το Open Office?Έβαλα τον Ελληνικό ορθογράφο αλλα δεν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει!Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.