Skia11 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα το πρωτοδημοσίευσα στα forum του adslgr χθές και θεώρησα σωστό να το δημοσιέυσω και στο insomnia προς ενημέρωση των insomniacs: "Λοιπόν αποφάσισα να γράψω την περιπετειά μου με σκοπό μήπως και μπορέσω να γλυτώσω κανέναν άνθρωπο που σκοπεύει να αιτηθεί σε αυτόν τον καρνάβαλο που λέγεται Vivodi. Στις αρχές Ιουλίου είχα κάνει αίτηση για MAXX10 shared LLU στο νέο μου σπίτι που μόλις είχα μετακομίσει στο Μοσχάτο. Όλα καλά και ωραία στη αρχή, έπεσε και το σχετικό δούλεμα του στύλ "σε 20 μέρες θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες μας" απο το cc τους όταν έκανα την αιτηση και όλα καλά και ανθηρά. Πέρασε 1 μήνας: "περιμένουμε τον ΟΤΕ", πέρασε δεύτερος μήνας: "είσαστε στο τελικό στάδιο της ενεργοποιήσης", πέρασε και ο τρίτος μήνας: "είσαστε στο τελικό στάδιο της ενεργοποιήσης"...αφού είδα και αποείδα κατάλαβα ότι με δουλεύαν ψιλό γαζί καθώς ούτε ημερομηνίες μου έλεγαν στο cc, ούτε ποιό ήταν αυτό το περίφημο "τελικό στάδιο", ούτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ζητούσα (πότε πήγε το αιτημά μου στον ΟΤΕ κτλπ). Αποφασίζω λοιπόν και εγώ και στέλνω μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετά απο μερικές μέρες στέλνω fax ακύρωσης στη Vivodi το οποίο επιβεβαίωσα τηλεφωνικά μιλώντας με το αρμόδιο τμήμα ακυρώσεων όπου μια εκ των υπαλλήλων εκεί μου διάβασε και το κείμενο του fax όπου εν ολίγοις του ξέχεζα για την συμπεριφορά τους. Αφού υπέθεσα οτι καθάρισα με δαύτους αποφασίζω την ίδια μέρα και κάνω αίτηση στην ΝΕΤΟΝΕ για Full LLU τηλεφωνία και internet. Οι άνθρωποι απο την αρχή μου φέρθηκαν με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν υποψήφιο πελάτη τους κρατώντας με ενήμερο σε κάθε βήμα και για οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε ΑΜΕΣΑ. Προχθές ήρθε ο εξοπλισμός της ΝΕΤΟΝΕ και με ενημερώσανε στο τηλ ότι 24/10 το αργότερο θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες που αιτήθηκα. Και σήμερα λοιπόν αρχίζει το adventure....με παίρνει κάποιος κύριος απο την Vivodi και μου λέει ότι εντός 2 ημερών θα λάβω τους κωδικούς για την υπηρεσία MAX10 που είχα αιτηθεί και ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το MAXX10!!!! ! Αφού του λέω ότι είχα ακυρώσει την αιτησή μου 1 ΜΗΝΑ πριν και ότι το είχα επιβεβαιώσει με το τμήμα τους τον παρακάλεσα να με βεβαιώσει οτι δεν θα είχα πρόβλημα με την υπηρεσία που είχα αιτηθεί στην ΝΕΤΟΝΕ. Με τα πολλά κλείνει και με παίρνει μια κυρία (το ονοματάκι της δε θεωρούσε σωστό να μου το πεί) απο το τμήμα ακυρώσεων να μου πει οτι ΔΕΝ βρίσκουν την αίτηση ακύρωσης!!!! Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθούσε να μου πει (με πλάγιο τρόπο) ότι το λαθος ήταν δικό μου και να ξαναστείλω το fax. Της εξήγησα οτι αυτά που μου λέει μπορεί να περνάνε σε τπτ νοικοκυρές ή πιτσιρικάδες αλλά όχι σε μένα καθώς έχω στα χέρια μου την απάντηση της ΕΕΤΤ στην καταγγελία που είχα κάνει και το αποδεικτικό του fax της ακύρωσης που είχα στείλει στις 13/9/07 το οποίο αποδεικτικό τα δικαστήρια το αποδέχονται ώς απόδειξη ενημέρωσης. Της είπα επίσης ότι δεν πρόκειται να χρεωθώ ούτε 1 cent σε fax, και αν ήθελαν την αίτηση ακύρωσης να στείλουν courier να την παραλάβουν, άν επίσης είχα το οποιοδήποτε πρόβλημα με την αίτηση της ΝΕΤΟΝΕ εξαιτίας τους θα άκουγαν απο τον δικηγόρο μου πλέον. Με τα πολλά κλείνουμε το τηλ. και μετά απο 10 λεπτά με παίρνει απο το νομικό τμήμα ένας κύριος παρακαλώντας με να στείλω ξανά την αίτηση ακύρωσης καθώς μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα με την φορητότητα με την ΝΕΤΟΝΕ. Με τα πολλά συμφώνησα και έστειλα το fax ξανά αφού υποσχέθηκε να με ενημερώσει άμεσα για ότι το έχει λάβει και να το προοθήσει άμεσα. Συγνώμη αν σας ταλαιπώρησα με την ιστορία μου αλλά πιστεύω ότι τα forums μας προσφέρουν ευκαιρίες ενημέρωσης που μόνο στο internet μπορεί να βρεί κάποιος και αυτός είναι ο σκοπός μου με αυτό το topic. Παρόλο που είμαι αφάνταστα εκνευρισμένος με την όλη ιστορία δε θα σχολιάσω όπως θα ήθελα την συμπεριφορά τους και την οργάνωση τους... τα σχόλια δικά σας Υ.Γ. Αυτό πάντως που με έκανε έξω φρενών ήταν το γεγονός ότι όταν τους ρώταγα αν είναι δικό τους το λάθος ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΕΙΠΑΝ "ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ" παρόλο που είχα στα χέρια μου τα αποδεικτικά, και προσπάθησαν να το περάσουν ότι το λάθος ήταν δικό μου"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 em afou ekanes aithsh vivodi "kala na pa8eis" den h3eres den rwtages?
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Vivoooooodi???? Φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, φτου μακριά απο εμάς.... :fear::fear::fear:
StaPas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 6 μήνες αναμονή για Cable TV!!! Φυσικά ακύρωσα την αίτηση και πήγα για άλλα!
gdp77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Εγώ είμαι στον 8o μήνα αναμονής για cable tv. Δεν μπορώ να αλλάξω provider (είμαι ήδη συνδρομητής vivodi), γιατί δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων να μείνω χωρίς internet....
Skia11 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Εγώ είμαι στον 8o μήνα αναμονής για cable tv. Δεν μπορώ να αλλάξω provider (είμαι ήδη συνδρομητής vivodi), γιατί δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων να μείνω χωρίς internet.... Στην ΕΕΤΤ και γρήγορα !!!! αλλιώς δε θα δεις προκοπή.
yannis8 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 olo parapona iste oloi re paidia ! allos me vivodi,forthnet hol...ktlp ti viazeste afou ypodomi akomi den ine 100% ready kathiste ston ote na deite tin glyka k meta tin kanete ota pragmata strwsoun
titikos46 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Oχι και ολοι, αυτοι που δεν εχουν προβλημα και ειναι πολλοι περισσοτεροι απο αυτους που εχουν και δεν ασχολουνται με τα φορουμ.Ειμαι ενας απο αυτους που δεν εχουν κανενα προβλημα και ασχολουμαι με τα φορουμ,ειμαι 12 μηνες σε αυτους και εχω πολυ καλα αποτελεσματα στην συνδεση μου,αυτο που καταλαβα διαβαζοντας σε διαφορα φορουμ ειναι οτι η αναμονη λιστας στην Βιβοντι ειναι μεγαλη, και ειδικα στα προγραμματα που εχουν και φορητοτητες τα οποια εχουν και την μεγαλυτερη καθυστερηση συνδεσεων, πραμα που εξαρταται κατα το μεγαλυτερο ποσοστο απο τον οτε.Και για αυτο τον λογο υπαρχει και προστιμο στον οτε απο την Βιβοντι μεσω ΕΕΤΤ,ειναι σιγουρο πως ειναι μεγαλες οι καθυστερησεις, αλλα μετα ειναι πολυ καλα τα αποτελεσματα αυτης της εταιριας,προσωπικα πιστευω εκτος των καθυστερησεων, γινετε και καποια επιλογη φερεγγυοτητος του υποψηφιου πελατη, διοτι μαλλον οι λογαριασμοι που θα ακολουθησουν στα προγραμματα με τα τηλεφωνα θα υπαρχουν μεγαλα ποσα στους λογαριασμους και εκει μπορει να φροντιζουν να ειναι το ρισκο τους μικρο.
Skia11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Για ξαναδιαβάστε τι έγραψα παραπάνω...και κάποιος ας μου εξηγήσει πως γίνεται να με ενεργοποιησε η ΝΕΤΟΝΕ εντός 22 ημερών?? Και τέλος πάντων γιατί έπρεπε να παίρνω εγω για να ενημερωθώ για την αιτησή μου? γιατί δεν μου έλεγαν ημερομηνίες (ποτε πήγε στον ΟΤΕ η αιτησή μου κ.α.) ΠΟΤΕ? γιατί όταν τους ρώτησα 3 μέρες αφού έστειλα την αιτησή μου μου απάντησαν "το τσεκάραμε και maximum σε 20 μέρες θα έχετε ενεργοποιηθεί"? Ούτε φορητότητα ούτε FULL llu ζήτησα, DSL σύνδεση ζήτησα και μετά απο 3 μήνες ακόμα με δουλεύανε στη μούρη μου όπως απεδείχθει καθώς ΑΝ είχαν στείλει την αίτηση και εκρεμούσε στον ΟΤΕ η ΝΕΤΟΝΕ θα το είχε δει και θα είχα φάει απόρριψη απο τον ΟΤΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΕΒΕΙ. Ξέκουνήθηκαν μόνο όταν τους ήρθε το φιρμάνι απο την ΕΕΤΤ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Επιλογή φερεγγυότητας my arse, οι τύποι είναι απατεώνες και σαν απατεώνες μου φέρθηκαν + το γεγονός ότι παραλίγο να μου δημιουργήσουν πρόβλημα με την ΝΕΤΟΝΕ αν έγω δεν το χειριζόμουνα έτσι.... Το ότι κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα δεν αναιρεί αυτά που τράβηξα με δαύτους. Εν τέλη ας ξαναδιαβάσετε το αρχικό μου post για να καταλάβετε γιατί το postara εξ αρχής. @yannis8: Ναι ok θα κάτσω στον ΟΤΕ να πληρώνω τις 3πλάσιες τιμές για 1 και 2 mbps+τα πάγια+τα τηλέφωνα για να θρέφω τα κοπρόσκυλα των κομμάτων που τα ξύνουν και πίνουν στην υγειά των κοροϊδων. Sorry αλλά εργάζομαι πολύ σκληρά για να ταϊζω τους άδαρτους κώλους του πΟΤΕ.
kdiamant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Kalispera! Opios thelei as diabasei edo gia tin dikia mou istoria me tin en logo eteria. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=217760&page=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.