Garnele Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 α ναι, "το DNA του έλληνα"... νόμιζα ότι ήταν urban legend.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Είναι τόσο urban legent όσο οι αμανέδες που ακούς στο ραδιόφωνο, τα σουτζουκάκια τα πολίτικα και οι ρίψεις καυτού λαδιού επάνω σε ζωντανό σκύλο. Τόσο urban legent όσο ο τουρκόμορφος σουβλατζής που έχει να πλύνει τα χέρια του πάνω από 15θήμερο.
Garnele Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ...τουρκόμορφοι... αυτό που χρειάζεται ο "έλληνας" είναι ανατιμήσεις. στο σεβασμό και την αξιοπρέπεια. όχι καθαρά χέρια.
electroasd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παντως ρε παιδια , μιας και το αναφερατε πιο πανω , εγω προσωπικα δεν μπορω να ξεχωρισω τους τζιγγανους απο τους γυφτους.... Επισης ειναι να μην μπλεξεις με αυτους. Σε ενα φιλο μου , του εκλεψαν το καινουργιο μηχανακι. Το βρηκε στον καταυλισμο τους , να το κανουν βολτες σε λασπες και δεν μπορουσε να κανει κατι.... Τελικα με 150€ το πηρε πισω.... Και να φανταστειται αυτοι που διαπραγματευτικαμε ηταν 10χρονα.... Δεν ανακατευτηκε μεγαλος.... Πραγματικα πως θα αισθανοσασταν να βλεπετε την περιουσια σας και να μην μπορειται να κανετε κατι.... Και μην μου πειτε για αστυνομια , γιατι δεν πλησιαζει εκει!!!!
-nick- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχουν και οι φέρμες αλλά σε γενικές γραμμές είναι ξηγημένα άτομα με μπέσα.
kostastnt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Παντως ρε παιδια , μιας και το αναφερατε πιο πανω , εγω προσωπικα δεν μπορω να ξεχωρισω τους τζιγγανους απο τους γυφτους.... Επισης ειναι να μην μπλεξεις με αυτους. Σε ενα φιλο μου , του εκλεψαν το καινουργιο μηχανακι. Το βρηκε στον καταυλισμο τους , να το κανουν βολτες σε λασπες και δεν μπορουσε να κανει κατι.... Τελικα με 150? το πηρε πισω.... Και να φανταστειται αυτοι που διαπραγματευτικαμε ηταν 10χρονα.... Δεν ανακατευτηκε μεγαλος.... Πραγματικα πως θα αισθανοσασταν να βλεπετε την περιουσια σας και να μην μπορειται να κανετε κατι.... Και μην μου πειτε για αστυνομια , γιατι δεν πλησιαζει εκει!!!! Χμ, μιά καλή ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μερικά γκαζάκια(για να ζεσταθείτε εννοείτε όσο περιμένατε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.