fantomas3004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Η πραγματική καταγωγή των γύφτων είναι απο την Ινδία αλλά δέν έχουν καμιά συναίσθηση γύρω απ'αυτό γιατί είναι διανοητικά καθυστερημένοι.
kage Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 καλα το δικο μου π ελεγε για τους γυφτους γιατι το σβησατε? οτι ειπωθηκε πανω εγραψα κ γω σε 4 λεξεις
Lucifer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Λέμε για το λογοτεχνικό διαμάντι γεμάτο επιχειρήματα αντίστοιχων εξελικτικών ενδείξεων με το εξίσου ουσιώδες ποστ του άρειου fantomas3004; Γιατί ήταν ρατσιστικό και ο παρεδώσε δεν είναι τόσο ανεκτικός όσο εγώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και η άποψη πως η καταγωγή τους είναι από την Αίγυπτο (Αίγυπτος>Αιγύπτιοι>γύφτοι) Ως φυλή είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η προκοπή είναι κι αυτή θέμα DNA. Αλλιώς μετά από 2700 χρόνια δεν μπορεί, θα έπρεπε να είχαν προκόψει έστω και λίγο. Αλλά μπα, παλαιστίνιοι κι αυτοί. Τους φταίει το σύστημα και οι κυβερνήσεις για πάνω από 20 αιώνες, αλλά στην πραγματικότητα έχουν πάρα πολύ κακές σχέσεις με το νερό κι αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Γι' αυτό μια χαρά εκτονώνονται πετώντας πέτρες σε ανυποψίαστους οδηγούς (σε αναμονή της βροχής).
-nick- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και η άποψη πως η καταγωγή τους είναι από την Αίγυπτο (Αίγυπτος>Αιγύπτιοι>γύφτοι) Ως φυλή είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η προκοπή είναι κι αυτή θέμα DNA. Αλλιώς μετά από 2700 χρόνια δεν μπορεί, θα έπρεπε να είχαν προκόψει έστω και λίγο. Αλλά μπα, παλαιστίνιοι κι αυτοί. Τους φταίει το σύστημα και οι κυβερνήσεις για πάνω από 20 αιώνες, αλλά στην πραγματικότητα έχουν πάρα πολύ κακές σχέσεις με το νερό κι αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Γι' αυτό μια χαρά εκτονώνονται πετώντας πέτρες σε ανυποψίαστους οδηγούς (σε αναμονή της βροχής). Γενικεύεις επικίνδυνα Οι γύφτοι , ήτανε νομάδες που ξεκινήσανε απο Ινδία , μπήκανε στην Μονγκολια και μετά στην Τουρκία....και κατηφορίσανε και προς τα εδω....Και έχουνε στο γονίδιο τους την βρώμα όπως όλοι οι Ινδοι.... Καλά εσύ και αν γενικεύεις επικίνδυνα.
zazik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 το θρεντ γίνεται ενδιαφερόντως ενδιαφέρον.... νικο έχεις ζήσει με ινδούς? κατουράνε μέσα σε μπολάκια και τρώνε με τα χέρια....
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 δηλαδη νομιζεις οτι δεν υπαρχουν γυφτοι που εχουν γινει γιατροι και δικηγοροι; μπαζει η θεωρεια σου... imho, ο λογος ειναι οτι αποτελουν εθνικη μειονοτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 δηλαδη νομιζεις οτι δεν υπαρχουν γυφτοι που εχουν γινει γιατροι και δικηγοροι; Φυσικά και υπάρχουν. Αλλά εμείς αναφερόμαστε στο υπόλοιπο 99,9% Και προσωπικά όταν μιλάμε για Ινδούς εμένα μου έρχονται στο μυαλό 900.000.000 εξαθλιωμένοι άνθρωποι όχι ο Λυκουρέζος της Ινδίας ούτε κι ο Γκάντι.
-nick- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Φυσικά και υπάρχουν. Αλλά εμείς αναφερόμαστε στο υπόλοιπο 99,9% Και προσωπικά όταν μιλάμε για Ινδούς εμένα μου έρχονται στο μυαλό 900.000.000 εξαθλιωμένοι άνθρωποι όχι ο Λυκουρέζος της Ινδίας ούτε κι ο Γκάντι. Εμένα πάι μου έρχονται στο μυαλό μου γνωστοί/φίλοι από το ιντερνετ με τους οποίους τα λέω που και που και γενικά είναι γαμώ τα άτομα. Φυσικά ανήκουν στη μεσαία/μικρομεσαία τάξη και όχι στην εξαθλιωμένη... Οι εξαθλιωμένοι είναι μια πραγματικότητα άλλα όχι το σύνολο, και το να λέμε ότι 'έχουν τη βρώμα στα γόνιδια τους' ειναι απίστευτη μαλακία κατά την άποψη μου.Αν γεννιόσουν εσύ με τα γονίδια που έχεις τώρα σε ένα εξαθλιωμένο χωριό της Ινδίας πάλι εξαθλιωμένος θα ήσουν. Αλήθεια ξέρετε πόσοι Ινδοί είναι τρελά μυαλά σε επιστήμες όπως η πληροφορική και τα μαθηματικά?
kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ζωο θα ελεγα οποιονδηποτε εκανε αυτη την μλκ... κατι αλλο ειδατε σε μια εκπομπη νομιζω μεγκα που χε παει ενας σε μια ομορφη γυφτισα στο ζεφυρι? εν ολιγης αυτη κ η οικογενεια τους δεν ειχαν καμμια σχεση με τους αλλους-καθαροι,ωραιο τσαντιρι κτλ-,οπως ελεγε κ αυτη αν ηταν σωστοι οι γονεις σωστα θα ηταν κ τα παιδια τους.δηλ οχι μεσα στην βρωμια κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 nick[;1852006'']Αν γεννιόσουν εσύ με τα γονίδια που έχεις τώρα σε ένα εξαθλιωμένο χωριό της Ινδίας πάλι εξαθλιωμένος θα ήσουν. Oι Έλληνες σε πολλές περιπτώσεις έζησαν άθλιες εποχές κατά τις οποίες έφαγαν μέχρι και γάτες. Αλλά πάντα ζούσαν σαν άνθρωποι, όχι σαν ζώα. Όση φτώχεια και να υπήρχε ήταν νοικοκυραίοι. Τίποτα δεν μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο απ' ότι ο εαυτός σου, οι πλύσεις στον -οχετό- Γάγγη δεν ωφελούν σε τίποτα γιατί όπως λέει και το ρητό "συν Αθηνά και χείρα κίνει". Την βρωμιά φίλε την ζητάει ο οργανισμός τους, είναι παράδοση όπως η νομαδική ζωή και το τσαντίρι. Αν ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι κάπου θα είχαν εγκατασταθεί κι αυτοί όπως δηλαδή μερικοί στην Α.Βαρβάρα. Γουστάρουν όμως. Αλλιώς σε 3 χιλιετίες θα είχαν καταφέρει έστω να βάλουν την μία πέτρα πάνω στην άλλη. Αλλά τις οικοδομές και γενικά τις κοπιαστικές εργασίες τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. ζωο θα ελεγα οποιονδηποτε εκανε αυτη την μλκ...κατι αλλο ειδατε σε μια εκπομπη νομιζω μεγκα που χε παει ενας σε μια ομορφη γυφτισα στο ζεφυρι? εν ολιγης αυτη κ η οικογενεια τους δεν ειχαν καμμια σχεση με τους αλλους-καθαροι,ωραιο τσαντιρι κτλ-,οπως ελεγε κ αυτη αν ηταν σωστοι οι γονεις σωστα θα ηταν κ τα παιδια τους.δηλ οχι μεσα στην βρωμια κτλ. Την είδα εγώ την εκπομπή και μιας που το ανέφερες η κοπέλα ήταν μιγάδα γι' αυτό ήταν φοβερά όμορφη. Η μάνα της ήταν ελληνίδα που παντρεύτηκε γύφτο. Αλλά μιας που το έφερε η συζήτηση υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να τα είχε ποτέ με τσιγγάνα; (έστω και πολιτισμένη της Α.Βαρβάρας). Το ρωτάω αυτό γιατί μεγαλύτεροι ρατσιστές από τους ίδιους δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση δηλαδή, να δώσουν την εξαθλιωμένη κόρη τους σε έναν οποιονδήποτε Έλληνα. Οι σχέσεις με τους μπαλαμούς είναι απαγορευμένες.
-nick- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Oι Έλληνες σε πολλές περιπτώσεις έζησαν άθλιες εποχές κατά τις οποίες έφαγαν μέχρι και γάτες. Αλλά πάντα ζούσαν σαν άνθρωποι, όχι σαν ζώα. Όση φτώχεια και να υπήρχε ήταν νοικοκυραίοι. Οχι όλοι. ν ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι κάπου θα είχαν εγκατασταθεί κι αυτοί όπως δηλαδή μερικοί στην Α.Βαρβάρα. Α, τωρα ανακαλυψαμε και τους 'οκ' τσιγγανους. Που πηγαν τα γονιδια?? Αλλά μιας που το έφερε η συζήτηση υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να τα είχε ποτέ με τσιγγάνα; (έστω και πολιτισμένη της Α.Βαρβάρας).Το ρωτάω αυτό γιατί μεγαλύτεροι ρατσιστές από τους ίδιους δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση δηλαδή, να δώσουν την εξαθλιωμένη κόρη τους σε έναν οποιονδήποτε Έλληνα. Οι σχέσεις με τους μπαλαμούς είναι απαγορευμένες. Ξερω αρκετες τετοιες περιπτωσεις και τσιγγανας με ελληνα και τσιγγανων με ελληνιδες (btw και οι τσιγγανοι ελληνες ειναι, πολλοι απο αυτους, πλεον). Ισχυει βεβαια αυτο που λες για τον γαμο, αλλα σε πολλες οικογενειες ειναι πιο χαλαρα αν προκειται για απλη σχεση. Αν θελει ο ελληνας να παντρευτει την τσιγγανα, θα πρεπει να την κλεψει ;P Γενικως παιζουν διαφορα περιεργα αλλα πολλοι τσιγγανοι ειναι ανθρωποι με μπεσα και ξηγημενοι. Α, και πολυ περισσοτερο καθαροι απο καποιους μη τσιγγανους. Αλλιώς σε 3 χιλιετίες θα είχαν καταφέρει έστω να βάλουν την μία πέτρα πάνω στην άλλη. Αλλά τις οικοδομές και γενικά τις κοπιαστικές εργασίες τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Νταξει, τουλαχιστον βγαλανε το καμα σουτρα και την ταντρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το κάμα σούτρα τους βοήθησε σίγουρα να γίνουν 900.000.000 Αν τους βοηθήσει και η τάντρα να φάνε και -εσχάτως- να πλυθούνε κιόλας, τότε θα έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας! Τώρα όσων αφορά την γυφτολογία της Α.Βαρβάρας θα έλεγα ότι η γυφτιά από τον γύφτο δεν αποβάλλεται κατά τον ίδιο τρόπο που δεν αποβάλλεται έτσι από την μία μέρα στην άλλη η οθωμανική αυτοκρατορία από το DNA του Έλληνα. Αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Δηλαδή η μόνη διαφορά του γύφτου της Α.Βαρβάρας είναι ότι έχει μόνιμη εργασία και κατοικία. Οπωσδήποτε είναι πρόοδος ίσως αυτονόητη, γιατί αυτό θα περίμενε κανείς από το 100% των γύφτων έπειτα από τόσους αιώνες περιοδείας και κλεψιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.